Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

tam 14 yıldır görmediğim ve orta okuldan ali ihsanla benim sınıf arkadaşımız oaln bir arkadaşım eklemiş beni facebokta. epeyce konuştuk. polis çocuğuydu, samsunlu değildi. ancak beni çok sevindiren şeyler yazdı, çok duygulandım. aslen mersinli ama epeydir maraşta yaşıyor. tuttuğum tek takım var, o da Samsunspor dedi. 1987-94 arası samsun'da yaşadığı için ve meskenlerde oturduğu için çok maça gitmiş. harbi misin kardesim? baska takım yok mu dedim. yok başkan dedi. ( 3 sene sınıf baskanıydım :) ) çok hoşuma gitti. sana hemen atkı ve kitap gönderiyorum edim. benim için samsun ve samsunluluarın yeri baskadır, hemşerim kabul ederim falan dedi. ula gökten mi düştün kardesim? :) :) gece vakti çok sevindim, paylaşayım istedim.

kumköylü ahmet

guzel bir sey mehmet kardesi epeyde olmus demkki gorusmeyeli baskan  :D
o kardes dersine iyi calismis baksana sen yapamamisin samsunsporlu adamin kaninda varmisss....paylasmak guzel birsey tabiyki sevinclerimizi huzunlerimizi...facebookda iyi birseyya insan kac yilda gecse isdedigini bulabiliyor sevindirici yanida bu

mehmet yılmaz

Ali ihsanla bir sene aynı sırada oturmuşlar, benden bulaşmıştır diyor :) :) olabilir valla!!!

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 26 August 2010, 01:29:12
Ali ihsanla bir sene aynı sırada oturmuşlar, benden bulaşmıştır diyor :) :) olabilir valla!!!

Benim virüsler sağlamdır,kesin bendendir o çocuk  :D

Sabah benim oğlan gelip beni uyandırdı.Tv yi açmış ,maç varmış.Baba maç var ama Şampiyon Samsun'un maçı değil dedi üzülerek  :) Piyangodan 55 trilyon kazanmış gibi hissettim kendimi bir an  :D
En kral hediyeye hak kazandı bizim velet  8)

sadece55

Abi vallahi sizin gibi babaları kandırmak ta kolay:)

Jnr.Serkan

Transfermark.de sitesinde biraz araştırma yaptım bizim takımdaki futbolcuların menejerleriyle ilgili.Kılıçarslanın menejeri eğer sitedeki doğruysa dünyadaki kaliteli menejerlerinden biriyle çalışıyor gibi görülüyor...İlgincime gitti ondan paylaşmak istedim  :)

Aritz Aduriz-Valencia
Cesar Delgado-Lyon
Nadir Belhadj-eski porsmounth'lu
Sotirios Kyrgiakos-Liverpoollu
İvan Klasnic-Bolton
Sol Campbell

Türkiye liglerinden tanıcağımız İsimler

Mustafa Sarp
Teofilo
Juan pablo pino
Hürriyet
Mehmet batdal

mehmet yılmaz

Türkiye'yi başarıyla temsil eden TS, Fb ve GS'yi can-ı gönülden kutlarım(!) Büyüklermiş... Peh!

Bir Yunan takımına iki maçta da basıp, kupa kazanmak herkese nasip olmaz. Bkz. 1994 Balkan Kupası finali PAS Giannini 0 Samsunspor 3 / Samsunspor 2 Pas Giannini 0

Ollivanders

Bu canıtın haberi kesin mi abi ya :D

mehmet yılmaz

valla dün yöneticiler iftarda imiş istanbul'da. orada bulunan bir kişi telefon konuşmalarına binaen kesin dedi bana...  :-\ :-\

Ollivanders

Artık şu iş resmiyete dokulse be abi :D Heyecan fena bastı :D

sersa

bu jonathan gelsin yeterkı bızım evde yatıracam yeme içme beleş ama gelsin artık ;D

Ollivanders

Diyarbakırsporlulara bak ya atkı kırmızı yesil altına da sarı puskuller !!!!! Lanet olsun

mehmet yılmaz

bank asya programında  ts taraftarının ne işi var anasını satayım. drogheda unitedla dostlarmış, bize ne, programa ne?   >:( >:( bu gece ülkemize bir sürü ülke puanı kazandırdılar, sağ olsunlar...

Alıntı yapılan: Serpico55 link=topic=4496.msg32769
1#msg327691 date=1282858995

Diyarbakırsporlulara bak ya atkı kırmızı yesil altına da sarı puskuller !!!!! Lanet olsun

tesadüftür kesin.. hiç öyle şey çıkar mı oradan?  >:(

Alıntı yapılan: sersa - 27 August 2010, 00:41:07
bu jonathan gelsin yeterkı bızım evde yatıracam yeme içme beleş ama gelsin artık ;D

hayatta bırakmam, yazlığı ona tahsis edeceğim :) :)

sersa

27 August 2010, 00:56:04 #6853 Son düzenlenme: 27 August 2010, 02:20:34 Ant55
Alıntı yapılan: samsuni - 27 August 2010, 00:48:04
hayatta bırakmam, yazlığı ona tahsis edeceğim :) :)

yazlık kışlık hepsi benden sıcak su samkart hepsi dahil ;D 15 gün oldu artık yetrki gelsin artık yaa :)

germencisse

Kulüp yabancı oyunculara yanılmıyorsam eğer Akyüz sitesinde ev ayarlıyor..