TRT Maç Programı ve Bank Asya Günlüğü Programı

Başlatan kabacevizli55, 07 August 2010, 15:50:54

« önceki - sonraki »

alperen

supernatural_55

abi 2si de ayrı bi olay.adam paso akhisarı konuştu şaka gibi...

mehmet yılmaz

Yine Samsunspor'dan söz edemedi düşük zekalı Kayacı! Akhisar'ı anlattı; inanılmaz birşey ya... Ula çıksak da şuna da kapak olsa!  >:( >:( 

Bir de diyarbakırdan hayırlı haber bekliyorlarmış. Eğer yine devlet torpiliyle tahtayı açtırırlarsa bu sadece D.bAkır için hayırlı haber olur. Biz iki yıl neler çektik, neredeyse küme düşecektik. Geçen sezon Kocaeli'nin yaşadıkları ortada. İnşallah açılmaz D.Bakır'ın tahtası. Sadece adalet istiyoruz bu konuda... Bize neyse onlara da o olsun!!!!

red_white

Alıntı yapılan: berusa55 - 26 August 2010, 00:59:20
Öykü programı resmen katlediyor! Ve Samsunspor'umuzla ilgili tek kelime ettirmiyor. Az önce de Tunç Kayacı tam Samsunspor diyecek, güzel şeyler söyleyecek takımımızla ilgili hemen hanfendi araya girip lafını kesiyor! Bu program Öykü'yle katlediliyor tam anlamıyla! Var bir karın ağrısı Samsun'la ama durun bakalım...

aynen bunu bende farkettim her yayında bunu yapıyor

cgr

Taraftar falan muhteşem görünüyor. Hele de goller kaçınca maraton tribünündeki taraftarların hop oturup hop kalkması süperdi :)

Ama bu öykü çok salak. Ya uzun süredir program yapmıyor unuttu canlı yayını , ya da futbolun f'sinden anlamıyor. 2 lafı bir araya getiremez mi insan  .:.:.  :-\

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: berusa55 - 26 August 2010, 00:59:20
Öykü programı resmen katlediyor! Ve Samsunspor'umuzla ilgili tek kelime ettirmiyor. Az önce de Tunç Kayacı tam Samsunspor diyecek, güzel şeyler söyleyecek takımımızla ilgili hemen hanfendi araya girip lafını kesiyor! Bu program Öykü'yle katlediliyor tam anlamıyla! Var bir karın ağrısı Samsun'la ama durun bakalım...

Karin agrisi fenerbahceli olmasi Samsunspor belgeselinde tunc kayaci arkayi fenerleyelim muhabbetini acinca hemen konuyu degistirmeye falan calismisti.

Insallah ilerleyen haftlarda oturucaz liderlige o zaman seve seve bizi konusacaklar.

Turuncu

Süper lige çıkalım.Herkes görsün yine samsunspor'un büyüklüğünü ....

maviay55

eLLis

En iyi video bizimki olmuş taraflı tarafsız hangi gözle bakılırsa artık.

Maratonla karşılıklı şimşekler tezahüratı yapılıyor Şirinler in treni çekmişler kameracı kardeşim şunu az uzaktan alsanda komple grup görünse 2 sn daha eklesinizde şimşekler dese maratona dönüp grup sonra kesseniz olmazmı...

Öyküyü şimdiye dek eleştirmedimde bugün skandal gibiydi.

samet haci

arkadaslar oyku fenerlı oldundan arkayı dortleyelım muhabbetınden yarası vardır belkıde :D :D

eLLis

Bu arada ben dünkünü izleyememiştim Tunç Kayacı dün Samsunspor taraftarını gösterdiğini söyledi sanırım rahmetli Teoman abi videoya çekildimi? :(

AntZ

bengülü

Alıntı yapılan: eLLis - 26 August 2010, 01:35:05
Bu arada ben dünkünü izleyememiştim Tunç Kayacı dün Samsunspor taraftarını gösterdiğini söyledi sanırım rahmetli Teoman abi videoya çekildimi? :(

dün göstermedi samsunspor adı bile geçmedi

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: eLLis - 26 August 2010, 01:35:05

hayır, parkta yapılan ve teoman'ın babası ahmet amcanın da yer aldığı bölümler gösterilmedi halen. sezon içinde olur diye bekliyoruz...

sercan5592

ya bu öyku kımdır ya ne anlar sunuculktan goruntu olsun dıye koymuslar onu oraya :S