Bank Asya 1. lig 2. Hafta | Altay- SAMSUNSPORUMUZ: 0-1

Başlatan celebi, 21 August 2010, 23:14:16

« önceki - sonraki »

havzalı55

kardeş az once yönetimden birisiyle konuştum trt 6 dan yurt dışındanda izlenilsin diye konulmuş kürtçe felan yok dediler meraklanmayın :)

Sol Açık

Arkadaşlar bence de bu meseleye çok takılmayın. Buradaki işimiz siyaset değil. Ayrıca zaten ben statta olacağım.  ;D

İzmir'e geliş için bir organizasyon yapılıyor mu?

AntZ

Alıntı yapılan: havzalı55 - 25 August 2010, 19:43:14
kardeş az once yönetimden birisiyle konuştum trt 6 dan yurt dışındanda izlenilsin diye konulmuş kürtçe felan yok dediler meraklanmayın :)

TRT6 da yayınlanacaksa Kürtçe yayınlanır, yayın akışında bile Şeva Futbole diye geçiyor. TRT Avaz'da yayınlasınlar o zaman. Hem yurt dışından izlenmiş olur, hem 250 milyon Türk izlemiş olur hem de biz de anlamış oluruz...

Fecr_55

Şeş bes anlamam ben, bu maci alacagiz..Bu bir hafta icerisinde transferlerimiz biraz daha anlamis ve tanimislardir birbirlerini diye düsünüyorum..Ligde alinan toplu sonuclar da havamizi bozacak kadar kötü degildi, haliyle keyifler yerinde olacaktir, ve keyfimizi yerine getirecektir takimimiz..

55.hakan

hiç yayınlanmamasından iyidir.Benim de hoşuma gitmiyor ama bu yayın piyangodan çıktı bize normalde Haftaya da başka bir takımın yayınlayacaklar bizimki trt spor'da olacak...

AntZ

25 August 2010, 20:41:37 #170 Son düzenlenme: 25 August 2010, 20:43:20 Ant55
Alıntı yapılan: hakanelgun - 25 August 2010, 20:31:25
hiç yayınlanmamasından iyidir.Benim de hoşuma gitmiyor ama bu yayın piyangodan çıktı bize normalde Haftaya da başka bir takımın yayınlayacaklar bizimki trt spor'da olacak...

Haklısın ama benim takıldığım nokta o değil, nasıl olsa yayınlanmayacaktı, TRT6 da izlemek istemiyorsam izlemem olur biter ama anlaşılan bu işte normalleşme sürecine girdi. Öyle ya da böyle ben de dahil herkes izleyecek, artık TRT6 normal bir kanal, TRT6 izlemek normal, artık TRT6 da bizden biri, hayırlı olsun.

Neyse sinirlendikçe konuyu siyasete kaydırmaya başlıyorum. Kendi adıma konuyu kapatıyor ve birilerini kırdıysam özür diliyorum.

55.hakan

Alıntı yapılan: Ant55 - 25 August 2010, 20:41:37
Haklısın ama benim takıldığım nokta o değil, nasıl olsa yayınlanmayacaktı, TRT6 da izlemek istemiyorsam izlemem olur biter ama anlaşılan bu işte normalleşme sürecine girdi. Öyle ya da böyle ben de dahil herkes izleyecek, artık TRT6 normal bir kanal, TRT6 izlemek normal, artık TRT6 da bizden biri, hayırlı olsun.

Neyse sinirlendikçe konuyu siyasete kaydırmaya başlıyorum. Kendi adıma konuyu kapatıyor ve birilerini kırdıysam özür diliyorum.
Normalleşti ama gün gelir devran döner diyorum,tepkilerin tamamını da bu kanal açılırken vermemiz gerekirdi diye düşünüyorum...Maça gelince de Altay'da defanstan bazı önemli oyuncular oynamayacak ama yeni ileri uç elemanları oynayacak,biz defansta sorun yaşamazsak kazanırız diyorum.

supernatural_55

herkesin siyasi olarak farklı görüşü olabilir ama bunu burda nakadar konuşsak da maçı bu kanal verecek ve biz de sesini kısıp paşa paşa izlicez çünkü ne olursa olsun takımımızın maçını veriyo.bu yüzden daha fazla bu trt6 olayını konuşmayalım bence kanal açılmış,engel olunamamış bu saatten sonra da bunun davası olmuyo malesef...

deplasmanlarda başarılı olacağımızı düşünüyorum gol atmayı başarırız bu kez inşallah ve 3 1 alırız bu maçı:))

celebi

valla iyiy oldu 3 maçıda Allahın izniyle canlı seyretmiş olacağız biz gurbettekiler kartal maçıda istanbulda zaten

alperen

mehmet yılmaz

Şirinler'in organizasyonu oalcakmış. Oradakilerle birlikte iyi bir deplasman tribünümüz olur diye düşünüyorum.

Samsunspor'u dış sahada yalnız bırakmayan herkesi de alnından öpüyorum... Yolları açık olsun.

kalptenþimþek

Versinler abi şeşe ne olacak sanki?..
Minik Muhsinler de izleyecek ne güzel işte..

çýlgýnlar1984

Samsunda Org. Olabılır Tam Olarak bellı Degıl Gıdıp Yada Gıtmemek İzmirden İzmirliçılgınlar Org. Yapıcaklar İnş Bızde Bır Org. yaparak Takımımızın Bu Hafta Verdimiz Destek Gıbı Yıne Arkasında Oluruz

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 26 August 2010, 01:12:33
Samsunda Org. Olabılır Tam Olarak bellı Degıl Gıdıp Yada Gıtmemek İzmirden İzmirliçılgınlar Org. Yapıcaklar İnş Bızde Bır Org. yaparak Takımımızın Bu Hafta Verdimiz Destek Gıbı Yıne Arkasında Oluruz

Yakışır ve çok da iyi olur eğer organizasyon olursa.

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 26 August 2010, 01:08:05
Versinler abi şeşe ne olacak sanki?..
Minik Muhsinler de izleyecek ne güzel işte..

:) :)

Muhsin Bordoğan'dan maç sonrası spiker performansı ile iligil yorum almak isteriz. En şanslı Samsunsporlu bu hafta Muhsin ve oğlu! :)

alperen

ALLAH yolunuzu açık etsin hasancan kardeşim.alın maçı gelin hayırlısıyla...