Lig A 13.Hafta | Uşak 1-4 SAMSUNSPOR

Başlatan Sadece Samsunspor, 05 November 2006, 19:16:47

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

SAMSUNSPORUM benim galibiyet serisine dewam dostlar :lol:

kadir55ist

oh be işte böyle uzun zamandır böyle maç takip edemiyorduk.
helal olsun sizlere
samsunspor oley samsunspor oley
sevincimden pc nin başında duramıyorum yaa
allahım sana şükürler olsun bizleri mahçup etme yarabbim.
bu arada maç bitmek üzere darısı ilerleyen haftalara haftaya inşallah 19 mayısta bayram yaşarız.

Sadece Samsunspor

beyler bayanlar bide bu maçın yayını olsaydı varya süper olacaktı ama d sporhangi maçları yayınlayacağını bilmiyor ki koç gibi samsunspor dururken abudik kubidik takımların maçlarını vriyor - forza samsunspor

cem 55

bu arada altay 90. dakıkada istanbulspor karsısında golu buldu durumu 2-2 ye getırdı bu sonucda bızım acızımdan cok ıyı oldu

Sadece Samsunspor

maç bitti uşak:1 samsunsporumuz:4 - FORZA  S-A-M-S-U-N-S-P-O-R

Sadece Samsunspor

maç bitti uşak:1 samsunsporumuz:4 - FORZA  S-A-M-S-U-N-S-P-O-R

kadir55ist

şu anki skorlar bizi sevindiren istanbul-altay berabere olması ilk 6 la puan olarak kapatıyoruz yarın eskişehir kocaelide berabere biterse çok iyi olacak.
ordu ve karşıyakanın özelelikle karşıyakanın son dakikalardaki gelen golü hiç iyi olmadı yeni hocalarıyla bizim maça ayrı bir gazla çıkacaklardır.
orduda buldu rakibi gol yağdırıyor ama ikiside bize gelecek hesap göreceğiz.

roligan

TÜRK TELEKOM LİG A
UŞAKSPOR: 1 - SAMSUNSPOR: 4

Stat: 1 Eylül
Hakemler: Hakan Sivriservi xx, Alpaslan Acımert xx, Ömer Faruk Yeşil xx,
Uşakspor: Güven x, Ekrem xx, Ali x, Osman xx, Zafer x, Mehmet Akçan x, Evren x, Yusuf x, Halim x (Dk.61 Hasan x), Güray x, Sezer x (Dk.45 Soner x),
Samsunspor: Akın xxx, Tufan xxx, Kenan xx, Caner xxx, Serkan Özdemir xxx (Dk. 79 Gökhan xx), Adnan xxx, Sercan xx (Dk. 45 Fatih xx), Mustafa xxx (Dk. 64 Emin xx), Petkov xxx, Sinan xxx, Serkan Dökme xxx,
Goller: Dk. 1 Adnan, Dk. 36 Serkan Özdemir, Dk. 69 Serkan Dökme, Dk. 75 Caner (Samsunspor), Dk. 59 Halim (Uşakspor)
Sarı kartlar: Dk. 8 Güray, Dk. 33 Yusuf, Dk. 65 Evren (Uşakspor), Dk. 49 Kenan, Dk. 85 Caner

hasselbaink

Allah'a şükürler olsun istediğimiz gibi oluyor artık. ya insan ne de mutlu oluyor değil mi?

Sevincimiz, kederimiz, her şeyimiz Samsunspor!

ARABESK__55

arkadaslar ben ılk defa mesj yazıyorum aranıza yenı katıldım samsunspor usaksporu devırd cok sukur haftaya karsıyaka taraftara cok sey dusuyor haftaya o stadı karsıyakaya dar edın kardeslerım bende kalbımle sızın yanınızdayım BEN SAKARYADA YASIYORUM o yuzden sadece netten takıp edıyorum YOLUN ACIK OLSUN SAMSUNSPORUM   çarşambalı rafet

mehmet yılmaz

Bu güzel galibiyetin ardından Levent Eriş'in sitemizde yayınlanan röportajını tekrar okumak farz oldu. İnşallah sahadaki skorlar hep böyle devam eder ve Levent Eriş'in Samsunspor için ürettiği projeler gerçek olur.

Bir toplantı nedeniyle maçı  siteden takip edemedim ama sürekli izin isteyip dakika ve skor aldım. Nasıl bir heyecan olduğunu yaşamayan bilemez.

Tribün_ali

işte bu be asıl samsunspor kendine geldi 3 dedim ama 4 oldu artık bizi kimse tutamaz bekle malatya bizi

edmontdante

SAMSUNSPOR'UM....Süper skor.Yakaladığımız hava aynı hızla devam ediyor.Herhalde  bu hafta 19 Mayıs Stadyumu'nu doldururuz artık.Takım yapacağını yapıyor arkadaşlar.Bundan sonra taraftar olarak Samsunspor'luluk duygusuyla  tam destek  vermemiz gerekiyor.Tribünler artık tam manasıyla dolu olmalı.Bu takım bunu hakediyor.Camia olarak bir bütün halinde hareket ederek Süper  Ligi yakalayabiliriz.Yağmur da olsa kar da olsa bu stad bu hafta do la cakkkk.

cem and naz55

veis

kurban olayım ben size yavvv kopdu geliyor.ah çekmemek elde degil içedeki maçları almış olsaydık şimdi kafadaydık ama olsun canlarınız sagolsun böyle oynayında herşeye bedel