Lig A 13.Hafta | Uşak 1-4 SAMSUNSPOR

Başlatan Sadece Samsunspor, 05 November 2006, 19:16:47

« önceki - sonraki »

kadir55ist

yürüyün be
kim tutar sizi allah nazarlardan saklasın
şimdi rahatladık ya
sıra sercan da hadi atsında kanıtlasın kendini gençlere umut olsun

kadir55ist

ilk yarı 0-2 istediğimiz gibi geçti
gol yememek çok iyi artık defansımız gitgide oturuyor . ofansif olarakta iyiye gidiyoruz az gol atan az gol yiyen bir ekip olduk ama inşallah daha çok gol atacağız.
uşak evinde yaptığı karşılaşmalarda 3 gol yemişti biz ilk yarıda 2 gol bulduk bu çok önemli.
ikinci yarıda inşallah bizim kontrolümüzde işi şansa bırakmadan rahat bir deplasman galibiyeti alırız.

Sadece Samsunspor

işte bu helal olsun samsun at 3üde millet samsunspor un ne olduğunu görsün

yönetici

Caner'le gole yaklaştık az önce de.. 2-0 üstünlüğümüz devam ediyor. Algıladığım kadarıyla oyunu rölantiye aldık, ani ataklarla gole yaklaşıyoruz. Rakibe de pozisyon vermiyoruz. Uşakspor, seyircisinin de protestosu nedeniyle maça olan inancını kaybetmiş gibi görünüyor. En çok eski oyuncumuz Osman'ın mücadele ettiği aktarılıyor. Ve taraftarımızın sesi net biçimde duyuluyor statta.

Bu arada golü yemişiz: 1-2

salihcakir

evet 1-2 oldu. inşallah stres yapmayız

cem 55

gol cok kotu zamanda geldı oyunu rolantıde goturemedık malesef sımdı taraftar destegıyle uzerımıze gelecekler ınsallah kontradan bı gol daha bulur ve rahatlarız

yönetici

kadir55ist

inşallah stresli dakikalar bizi beklemez.
bıktım artık kılı kılına maç almaya atın birtanede rahatlayalım .
biz ne zaman arkamıza yaslanıp rahat rahat samsunu takip edeceğiz bilemiyorum.
inşallah bir aksilik olmazda hakettiğimiz 3 puanı alırda evimize döneriz.

kadir55ist

işte bu beeeeeeeeeeeee
golllllllll
gollllllllll
oh be
3-1 dedik öyle bitecek inşallah
rahat bir nefes aldık yaa

Rentboy

helal olsun be.rahatlattınız bizi...

cem 55

iste bu ya artık derın bı oh cekebılırız macı da rahat rahat takıp eterız gol gene serkan yazıyo bu haftaya kadar kendısını cok elestırmıstım ama helal olsun valla benı utandırdı

Rentboy

helal olsun be.rahatlattınız bizi...

cem 55

iste bu ya artık derın bı oh cekebılırız macı da rahat rahat takıp eterız gol gene serkan yazıyo bu haftaya kadar kendısını cok elestırmıstım ama helal olsun valla benı utandırdı

s_uzunkaya

işte böyle olması gerekiyor.... kimmiş uşkaspor telekomspor,mardinspor, kasımpaşa :) Allamm yaaa insan üzülüyor valla oynadığımız bu takımları sıralayınca... ama gelgörki sdamsunspor ancak hatırlıyor samsunspor ruhunu...saygılarımla...

gyuksel55