İstanbul'daki maç için, Samsun'da mutlu olanlar..

Başlatan curva55, 22 May 2005, 21:25:41

« önceki - sonraki »

ÇarŞamBaLı

aLLAHINIZA kurban samsunsporlu kardeslerım ii olmus bunlar hakettı bu haber hosuma gıttı HELAL OLSUN KESKE ORDA OLSAYDIM :twisted:  :twisted:

Sioux

samsunlu köpekler istanbulu destekler..
ben bunların insan değil yaratık olduğunu düşünüyorum..
tv de izlediği,methedilen insanlara tapan zavallı sürüsü..

timofte

Bu ihanetle ilgili olarak bazı Anadolu şehirlerinde söylenen besteyi Samsunsporumuza uyarlayacak olursak;

Biraz Kırmızı, biraz Beyaz
Biraz da SAMSUNLU olun
Yağmurlardan çamurlardan
Gelenlerin sesini duyun..

curva55

timofte

Alıntı yapılan: "Skip to my lou"Abi bunun melodisi nasıl???

bazen sevinç, bazen keder, senin sevgin ömre bedel şarkısı..

supporter

Bu eski bir topic ama yeniden yazma ihtiyacı duydum..

Bu kadar mı şuursuz, bu kadar mı medya maymunu, bu kadar mı özentili olunur?
Gerçi bu konularda sinirleniyoruz bu forumda hemen hepimiz aynı düşüncedeyiz ama paylaşmayınca da olmuyor.

En iyisi bu İstanbul'daki tribün gruplarına özenip Samsun'da özenticilik oynayanlara seslenelim..

Şu rezilliğinizin başına "Samsun" ya da "55" gibi ibraler koymaktan ne zevk alıyorsunuz?

Samsunspor gibi şehrinizin köklü takımı 2.ligdeyken, Sivas'taki bir maça İstanbul takımı desteklemeye gitmekten nasıl bir zevk alıyorsunuz?

Sefa denilen tinerci kılıklı istanbul çocuğuyla yan yana poz vermekle başınız göğe mi eriyor

Şimdi burada Gfb, ultraslan, çarşı demeye bile gerek yok. Mantalite aynı. Yenilen nane aynı. Bu gruplar İstanbul'da, özenenleri burada! 2,5 istanbul takımının, digiturk nesli taraftar bozuntuları..

Boşa laf anlatmaya gerek de yok aslında. Bunlarla aynı şehirde aynı havayı solumak bile utanılacak bir durum.

Biz amatöre de düşse Efsane Samsunsporumuzun yanındayız.
"Bir şehri tribünden sevmek nedir?" bunu asla bilemeyecek olanlara inat!!

hasselbaink

istanbul takımı tutmak ayrı birşey. maalesef Türkiye'nin çoğunluğu böyle ama istanbul takımına yalakalık yapmak, kabuğunu beğenmemek... bunların kompradorlardan ya da ingiliz muhipleri cemiyetinden zerrece farkı yok.
bu gerizekalı andavallar ya gaflet ya dalalet ya da ihanet içindeler.
onların tuttukları takımlara saygı gösterebilirim belki ama içinde bulundukları özenti gruba 55 yazıp da şehrimizin sembolünü kirletenlerin Allah 55 milyon kere belasını versin.

Serkan

allah belalarını versinn ne diim ******* her yerde şerefsizzz...

supporter

Bu hafta yine sahne alacaklar digi taraftarlar cafelere akın edecekler
istanbuldaki skorlara samsunda sevinecek tatmin olacaklar..
bir hafta imza böyle..