Samsun - Raylı Ulaşım Sistemi [SAMULAŞ]

Başlatan berusa55, 20 March 2008, 21:23:51

« önceki - sonraki »

berusa55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 01 August 2010, 01:04:45
Yapılan haksızlık ve yolsuzlukların ortaya çıkmasından sonra, sınavı iptal etmişler.

Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan SAMULAŞ A.Ş.'ye personel alımı için yapılan sınav sonuçları açıklandı.

Samsun'da hafif raylı sistemde çalıştırılmak üzere SAMULAŞ A.Ş. bünyesinde çeşitli branşlarda personel alımına gidildi. 17 Temmuz 2010 tarihinde Ondokuz Mayıs Üniversite'sine yaptıran yazılı sınavın ardından, 23 Temmuz 2010 tarihinde sözlü sınav gerçekleştirildi.

Yapılan itirazlar nedeniyle yeniden değerlendirilmeye alınan sınavla ilgili son karar verildi. Değerlendirmede, personel alımında sözlü mülakat iptal edilerek, yazılı sınavda 200 ve üzerinde puan alan adayların yüksek puandan düşüğüne doğru şirket bünyesinde çalışmaya hak kazanacağı açıklandı.

Sınava giren adayların puan sıralamaları açıklanırken, 200 ve üzerinde puan alan adayların şirkete başvurmaları gerekiyor.

Kaynak

berusa55

10. tren setimiz de geldi. Hayırlı olsun.

Her yer KIRMIZI - BEYAZ... ;)

Foto: Erkan ÇAYKARA

atakumlu83

arkadaslar bugun bı haber aldım  10 ekım tarıhınde raylı sıstem baslıyormus ama bı sorun var samsundakı dolmus hatlarının hepsı kalkacakmıs 1.hat.2hat.3hat.4 hat atakum turkıs hattı ve fakulte hattı kalkacakmıs 10 ekımde samsunda kıyamet kopacak ve servıs araclarında ıse sadece ılkogretım okullarına gıdenler kalacak lıseye gıden servıs aracları kalkacak bılgınıze

Burak

1.hat.2hat.3hat.4 hat

şu an itibariyle bunların kalkmasını gerektirecek bir durum yok ki

alperen

1,2,3 ve 4. hatlar niye kapanıyomuş onu anlamadım..raylı sistem ilyasköyden mi geçiyo:)

AntZ

Zamanla kalkacaktır 10 Ekim de değil. İlk etapta Atakum, fakülte vs hatları kalkar. Hedefimiz zamanla raylı sistemi yaygınlaştırarak bütün hatları kaldırmak demişlerdir.

Burak

samsun'un buna müsait bir yapısı yok maalesef 1.hat belki diğerleri yukarılara çıkıyor raylı sistem yokuş çıkamıyor

celebi

atakumlu83

arkadaslar ıkı hafta once toplantıo yapmıs buyuksehır beledıye baskanı tum hat başkanlarıyla ve oyle demıs butun hatları kpatacam

eLLis

Hatların kapanması gibi bir durum olmaz bence 4 hatın herbirinde yüzlerce araç işliyor şehir içi ulaşımı nasıl sağlayacaklar hatları kapatıp ,belki ileriye dönük bir proje olabilir raylı sistemin diğer etapları yapıldıkça bu durumda sadece raylı sistem güzergahındaki araçları kaldırılar bu minübüs olayını hiç sevmiyorum çoğunlukta şikayetçi benim duyduğum gerek tavırları gerek araç kullanışları yüzünden Allaha şükür Samsun modern ulaşıma geçmeye başladı...

Tufan

mevcut özel halk otobüslerini dolmuşcularla anlaşıp 4-5 katına çıkarırsa YZY bütün hatları kapatabilir şuan ki ulaşım yapısıyla Atakum hattı dahi kapatılamaz.

Akyol

Oldu olacak özel arabalarımızıda alsın altımızdan toptan rahat edelim böyle saçma şey olur mu hiç :-X

SSBiz Gençlik

4 minibüs birleşip otobüs olacak... Raylı sistem ile Otobüs hatlarımız olacak ... Hatların kaldırılma işlerimi zamanla olacak..

Akyol

Zaten dar olan caddelerimiz iyice keşmekeş olacak demektir. Dolmuşlar zaten sağa sola dalıp trafiği karmakarışık hale getiriyorlar şimdi onların otobüs olacak olması sorunun 2 katına çıkması anlamına geliyor. Ne diyeyim hayırlısı...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: SSBiz Gençlik - 20 August 2010, 10:44:49
4 minibüs birleşip otobüs olacak...

Kerem bu sözlerin bana bir triportörün arkasında yazan şu eşşiz sözü hatırlattı .

"Büyüyünce tır olacam " :):)

4 minibüs sanayide mi birleştirilecek sayın Keyem bey.. :)
Voltranmı bunlar birleşince otobüs olsunlar... :)
Bu konular çok muallakta kalmış.Lütfen daha açık seçik yazalım yazılarımızı  8) 8) :) :) :) ;D ;D ;D ;D