Cenk İşler Evine Döndü!

Başlatan ugrass, 18 August 2010, 18:44:01

« önceki - sonraki »

Lusage

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 19 August 2010, 15:36:30
@ sunbeam.

fm 2011 de ki Samsunsporu merakla bekliyoruz kardeşim... 8) 8)

Çok beklersin abi :D 29 Ekimde Ingiltere de çıkıyor. Bize Kasımda ancak gelir  .:.:.

eLLis

Alıntı yapılan: sunbeam - 19 August 2010, 15:40:59
Oraya ben üye olmustum bir kac hafta sonra sanki hesabim kendi kendine silindi. Neden acaba. Alamanci kabul etmiyorlarmi o sitede? ;) Ondan öncede üye olmak icin kirk takla atmistim zaten.

Öyle bişey yokta aktiv etmişmiydin hesabı

55.hakan

Cenk işlerin ardından samsunspor yöneticisi cahit kaya istanbula gidip yeni bir yıldızla anlaşmak üzere .Pavlik 55 kullanıcısı bu bilgiyi yazmış tribündergiye ne kadar doğru acaba?

sunbeam

19 August 2010, 15:52:39 #138 Son düzenlenme: 19 August 2010, 15:55:05 sunbeam
Alıntı yapılan: eLLis - 19 August 2010, 15:45:17
Öyle bişey yokta aktiv etmişmiydin hesabı

Evet aktif etmistim, sonra bir iki yorum yaptim, bir kac gün sonra tekrar giris yapmak istedim sifre veya kullanici adi yanlis dendi. Ama dogruydu. Sifremi unuttum diye mail attim, yeni sifre geldi sonra yine hersey yolundaydi, bir kac gün sonra yine sifrem yanlis dendi giris yapamadim. Yine sifremi unuttum diye mail atmak istedim, bu seferde öyle bir mail adresi burda kayitli degil diye uyari geldi. Hicbir sey anlamadim bu isten.

Su an üye olmak mümkünmü?

havzalı55

yeter daa bu kadar yıldız eksik mevkii varmı ? :D

eLLis

Alıntı yapılan: sunbeam - 19 August 2010, 15:52:39
Evet aktif etmistim, sonra bir iki yorum yaptim, bir kac gün sonra tekrar giris yapmak istedim sifre veya kullanici adi yanlis dendi. Ama dogruydu. Sifremi unuttum diye mail attim, yeni sifre geldi sonra yine hersey yolundaydi, bir kac gün sonra yine sifrem yanlis dendi giris yapamadim. Yine sifremi unuttum diye mail atmak istedim, bu seferde öyle bir mail adresi burda kayitli degil diye uyari geldi. Hicbir sey anlamadim bu isten.

Su an üye olmak mümkünmü?

Üye alımı açıktır belki son günlerde yeni arkadaşlar kaydolmuştu siteye.

mehmet yılmaz

Alıntıhttp://portal.forzasirinler.com/cenk-sirinlere-konustu/

Cenk, Şirinlere Konuştu.
Ağustos 19th, 2010 at 1:10 pm -

Samsunsporun flaş transferi Samsunsporlu Cenk İşler ile imzadan önce görüştük.Bir Samsunslu ve Samsunsporlu olarak artık bu takımın yerinin süper lig oldugunu kendisine gelen bir çok teklifi Samsunspor için geri çevirdigini ama bunun sadece kendisi ile mümkün olmadıgını söyeleyen Cenk"Biz sahada sizler tribünde verecginiz destek bu takımı şampiyon yapacaktır dedi.Oynadıgım her takımın forması altında beni hiç bir zaman unutmayan ŞİRİNLER e teşekkür ediyorum dedi."

Dernek üyeleri kendisine artık dayanacak gücümüzün kalmadıgını Süper lig için elimizden geleni herşeyi yapmaya hazırız dediler.

selahattin55

harbiden transfer manyağı olduk.cenk işi doğruysa bizi kimse tutamaz.efsana yeniden doğuyor.

Burak

az önce cenk noterdeydi yanımda imzayı attı. o heyecanla abi gerçekten imzayı attın mı dedim oda e atmaya geldik işte dedi :)  biraz konuşma fırsatım oldu diyarbakırla hiç görüşmemiş . bu sene hedefin şampiyonluk olduğunu söyledi.abi dedim çok umutluyuz inşallah çıkacağız bu sene dedi. jonathan ı sordum bugün uğraşıyorlardı dedi. resimde çekindim de inşallah akşam koyacağım

55.hakan

Alıntı yapılan: Burak - 19 August 2010, 16:09:43
az önce cenk noterdeydi yanımda imzayı attı. o heyecanla abi gerçekten imzayı attın mı dedim oda e atmaya geldik işte dedi :)  biraz konuşma fırsatım oldu diyarbakırla hiç görüşmemiş . bu sene hedefin şampiyonluk olduğunu söyledi.abi dedim çok umutluyuz inşallah çıkacağız bu sene dedi. jonathan ı sordum bugün uğraşıyorlardı dedi. resimde çekindim de inşallah akşam koyacağım
ayaklı gazete gibiyiz mübarek imza için yarınki haber gazetelerini beklemeye gerek kalmadı harikasınız...fotoyu bekliyorum bu arada...foto olmazsa inanmam  :D ;)

King1965

maviay55

abilerim biri bni çimciklesin rüyadamıyım uleennn  ;D

maviay55

harbi rüyadamıyım anneee uyandırmaaa  :o

orhan

samsunsporumuza hayırlı olsun bu sene ilk ikiden süperlige çıkacağız..Başka yolu yok hep destek tam destek.

ahmetsefa55

Cenk işlerin ardından samsunspor yöneticisi cahit kaya istanbula gidip yeni bir yıldızla anlaşmak üzere .

bu yorum td de yapılmıs pavlık55 adlı arkadas bu yorumun gerceklıgı varmıdır acaba