Cenk İşler Evine Döndü!

Başlatan ugrass, 18 August 2010, 18:44:01

« önceki - sonraki »

Turuncu

19 August 2010, 01:36:41 #90 Son düzenlenme: 19 August 2010, 01:45:59 Turuncu
Çok sevindim Kral geri dönüyor. bi kral gitti (serkan Aykut)  bi kral geldi. Vallaha bu gazla imza törenine  giderim cenk diye bağırırım. :)

alperen_55

19 August 2010, 01:51:56 #91 Son düzenlenme: 19 August 2010, 01:56:07 alperen_55
Cenkin takıma döneceği umudum hiç bitmemişti.İbrahimin takımdan gönderilmesiyle tamam cenk samsunsporda dedim ve o acaba ile foruma girdim.CENK SAMSUNSPORDA hayırlı olsun..

5trawberry

Stadyum İnleyecek İnleyecek... !
Samsun cehennem olacak herkese..
İdari olarak herşey yapıldı.
Söz Bizde, Söz taraftarda..
Trt aracılığıyla izleyen herkes görecek Samsunu Samsunspor'u..

bengülü

erdem

edmontdante

Cenk'ın gelmesı muhtesem oldu.takıma katacagı guc dısında trıbunlere verecegı hava bır baska olacak.55 numaralı forma,eskı gunler vs vs.destegı veren ısımler yıne bıldıgımız ısımlerdır mutlaka.yapılan terbıyesızlıklere ragmen yıne galıp asal ısın ıcınde olmus.samsunsporluluk boyle bır sey.

furkan88

yuvana hoş geldin cenk.artık tam bir takım olduk.quarteyinde gelişiyle ver elini süperlig.

lucarelli

deli 55

çok ama çok sevindim...yuvana hoş geldin cenk işler >l<

jorgensen55

Bize karşı oynadığı her macta gol attıı ( istanbulspor - kayseri erciyes vs ) cok ilginç bi olay bu ama attığı hiç bi golden sonra sewinmedi , neden olduğu açık sanırım çünkü ait olduğu yere geri döneceğini biliyoduuu :)

fatih55ankara

Alıntı yapılan: jorgensen55 - 19 August 2010, 09:04:36
Bize karşı oynadığı her macta gol attıı ( istanbulspor - kayseri erciyes vs ) cok ilginç bi olay bu ama attığı hiç bi golden sonra sewinmedi , neden olduğu açık sanırım çünkü ait olduğu yere geri döneceğini biliyoduuu :)

kaptan 55

var mı ulaen bize yan bakan :D

önümüze gelene 55 cenk işler çoooook özledik çookk.

babasamsunlu

Dedik ki "Hazırlanın Çocuklar Evimize Dönüyoruz"..Bunu duyan Samsunun öz çocucğu  dayanamadı..Evini özlemiş..

Hoş gelmiş sefalar getirmiş..

Ben sürekli forumda yazılanlardan sonra nefret etmeye başlamıştı..Yok Rizeye gitti yok denizliye gitti yok parasını az bulmuş..Tabi bu bilgiler ne kadar doğruydu bilmiyorum ama o anda Cenke bu kadar çok ihtiyacımız varken bir türlü gelmemesi beni çıldırtıyordu..Sallamıştım arkasından.. :)

Neyse sonu mutlu sonla bitti ya gerisi önemli değil.Gerekirse maçtan önce gider öperim ellerinden ayaklarından barışırız :):)

AntZ

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 19 August 2010, 09:19:07
Ben sürekli forumda yazılanlardan sonra nefret etmeye başlamıştı..Yok Rizeye gitti yok denizliye gitti yok parasını az bulmuş..Tabi bu bilgiler ne kadar doğruydu bilmiyorum ama o anda Cenke bu kadar çok ihtiyacımız varken bir türlü gelmemesi beni çıldırtıyordu..Sallamıştım arkasından.. :)

Seven sevmez saygı da duyarım sevende sever saygı duyulur  1dk!!!

Ertuğrul Sağlam

Akşam Cenk Transferini stad önünde içeri girmeyi beklerken öğrenmiştik. siteye hiç bakmadan gittim dört tane gazete aldım haberi teyit etmek için evet dördüde Cenk transferini yazıyor.

Denge- 55 Sahibini buldu-Cenk İşler Samsun'da
Olay   - 55 Geldi - Cenk Samsunspor'da
Halk   - 55 Cenk'in oldu
Haber - Cenk İşler Samsunspor'da