Cenk İşler Evine Döndü!

Başlatan ugrass, 18 August 2010, 18:44:01

« önceki - sonraki »

berusa55

Denizli'yle hiçbir zaman anlaşmamıştı ki zaten sevgili Burak. Bakalım merakla bekliyoruz.

Burak

sürekli denizliyle anlaştığı haberleri yazıldı burada

55.hakan

İbrahim'i gönderdikleri zaman demekki bir forvetle anlaştılar ki yolluyorlar demiştim ama Cenk'in olması tamamen piyango olur

berusa55

Alıntı yapılan: Burak - 18 August 2010, 21:36:12
sürekli denizliyle anlaştığı haberleri yazıldı burada

Olmamış şeyleri yazmayı da çok seviyoruz  :D

Tufan

berusa55 @ abi bu cenk bombasıda onlardan biri olmasın  :)
sitede sanmıyorum ki şu kadroda Cenki istemeyecek kimse olsun ama haber ne kadar doğru çıkar elbet kokusu.

berusa55

Valla merakla bekliyoruz inşallah değildir. Yazan arkadaş da sıkacak biri değil ama durun bakalım.  :-\

salihcakir

arkadaşlar cenk transferinde sona gelinmiş doğru. 99% cuma günü imzayı atacakmış. galip asal öncülüğünde ve onun büyük gayretleriyle transfer gerçekleştiriliyormuş. bilgi direk galip beyin kendisinden alınmıştır.

berusa55

İşte bu. Teşekürler Salih dostum bilgi için.  >l< >l<

minci

arkadaşlar bu gece idmana giden varmı?  :o Cenk konusu açıldımı?  :o Bilgisi olan varsa bizimle paylaşsın :-[

berusa55

Galip!lerimiz de olmasa  ;) Gayretleri ve katkıları için Galip Asal beye teşekkürler. >l<

55.hakan

beklediğimiz forvet buydu cuma'yı beklemeseydi yarın imzalasaydı keşke  :)

oguz55

arkadaşlar daha istediğimiz adam varsa yazalım yönetim burdan okuyup yapıyo transferi galiba :D
cenk süper olur gelirse tam aradığımız tipde bir golcü zenke,agbetu asist delisi olur bu sene >l<

cem

eğerki cenk olayı doğruysa banka asyanın transferini biz patlattık arkadaşlar...

SerhaT55

yaa bu doğrumu? cenk işler lermi yoksa baska cenk mi?  eğer anlaştıysak tartışmasız süper lig

sercan5592

hayırlı olsun ya ıns ıyı oynar