Lig A 12.Hafta | SAMSUNSPOR 2-1 Eskişehirspor

Başlatan bluegreen55, 29 October 2006, 18:44:22

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Fotolardan sonra maç yorumlarına gelelim.
Hakem her iki taraf için de kötüydü. Bize verdiği sarı kartları Eses'lilere göstermedi. Bir ara korktuk, şimdi triübne gelip bize de kart gösterecek diye  :D

Esesli arkadaşlar ikinci devre başlarken girebildiler stada. Ciddi bir sorun olmadı sanırım, ben tam aksi bölümdeydim statta.

İlk golümüzde faul itirazları oldu. Tabii bize göre faul yoktu ama TV'den de bakmak lazım. Ben faul kesinlikle olmadığını düşünüyorum. Oyunun genel seyrine göre galibiyeti hak ettiğimizi söylemek isterim. Beni şaşırtan 1-0 geriye düşüp de maçı çevirmek oldu. Açıkçası hem şaşırdım hem de sevindim.

Adnan maçın en iyisiydi. Süper Ligde bıraktığımız Adnan'ı hatırlattı bize. Eses'te ise Serkan Rençber standartların üzerinde oynadı.

Bu galibiyet Uşak maçının da alınması ile birlikte iyice morallenmemizi sağlar. Geride kalan 5 maçta en az 11-12 puan alabilirsek devre arası takviyeleriyle birlikte ikinci devre zirveye sokulabiliriz.

Hava çok soğuktu buna rağmen sadece maraton(açık) tribünde boşluklar vardı. Kapalı ise epey doluydu; bilet fiyatlarının da etkisi vardı tabii.

Levent Eriş yavaş yavaş kendi takımını oluşturmaya başladı; bize de her daim olduğu gibi desteklemek düştü.

hasselbaink

bu galbiyet gerçekten çok iyi oldu hakem iki takım için de kötüydü eses taraftarı 2. devre gelebildi sercan ileride çok çok iyi olacak bir genç. >Türk futbolu için de bizim için de şimdi uşak maçını da alıp iyice hava yakalamamız lazım soğuk havaya rağmen gelen taraftara teşekkürler

King Of The North

Teşekkürler Samsunsporum bu filmin devamında mutlu son bekliyoruz artık.Yenilememeyi öğrendik artık 5 haftadır bileğimiz bükülmüyor.Uşak maçından da 3 puanla dönersek bizi kimse tutamaz.En azından düşme kabusu yaşamıyoruz ve hedef şampiyonluk oluverdi peşpeşe gelen puanlarla.

samsunmania

Foruma katılan ve biz uzaktaki samsun ve samsunspor aşıklarını maçlarla ilgili bilgilendiren tüm arkdaşlara teşekkürler. Samsunum artık uşak ve ksk maçlarını kayıpsız geçmeli.İşte o zaman ilk 6 değil direkt çıkmak için şans elde ederiz.Oftaş olsun Kasımpaşa olsun onlar da düşüşe geçecektir.Yeter ki biz böyle skorlar alalım.Herkese saygı ve selamlar İzmirden.

supporter

Bu maçta göğüs reklamımız olan Yeşilyurt Samsunspor renkleriyle daha uyumlu hale getirilmiş durumdaydı.

Nihayet sesimizi duydular. Zaman zaman burayı takip ediyorlar sanırım. Dikkate almaları güzel bir şey. Yalnız kafes engeli devam ediyor. Üstelik bu yağmurda, kazanmamıza rağmen insanlar yine tali yollarda çamurda yürümek zorunda kaldı.

Maç boyunca savaşan Adnan'ın gol atması çok güzel oldu. Devamı gelir inşallah.

oğuzhan55

Eskişehir maçındaki galibiyetimizle puanlarımıza bir üç puan daha ekledik.Aldığımız bu olumlu sonuçlarla taraftarın takıma olan güveni sağlanmış oldu.Artık bir sonraki haftadaki maç için moralimizi yüksek tutabiliyoruz.Bu sonuçlar takımda da olumlu etki yarattıkça Levent Eriş'in yapmaya çalıştıklarıda sonuçlarını vermeye başladı.Bu iyi gidişimizde genel menejer değişikliğinin takıma koordinasyon açısından katmış olduğu fayda unutulmamalı.

taylan gezgin

Samsunsporun galibiyetini uzaklardan hissetmek güzel inanın. Merak etmeyin gerisi gelecek ,oluşmuş bir futbol kültürü var bu kentin çünkü. Siz oralardan duraksamadan desteklemeye devam edin yeter.

mehmet yılmaz

bu da ikinci golden sonra yaşadığımız sevinç. Bu arada bl.d evleri tarafındaki kaleye atılan golden sonra futbolcuların köşedeki STD tribününe koşmaları bir gelenek haline gelebilir.

jean

evet cok super bir galibiyet 1-0 dan 2-1 e getirmemiz daha guzel bu alibiyet guzel oldu artik ikini yariya kadar toplayabildigimiz puanlari toplamaliyiz

Forvetim

bu maça gelmeyi çok istediğim ve planladığım halde ağır grip olmam nedeniyle gelemedim ve çok üzüldüm ama int.den takip ettim. bi ara samsunspor radyosundan dinledim fakat nedense yayın kesildi ve orası da sanki eses radyosu gibi geldi bana, esesin golünden sonra bi sevinç bi tarif vardı ki bu nasıl samsun radyosu dedim. sonra da yayın koptu zaten. bu galibiyetle takım iyice bi rotaya girmiş oldu devamının gelmesi hedefimiz açısından önem arzediyor, takımda da gençler yavaş yavaş iskelet olma yolundalar geleceğin samsunsporunu oluşturma da çok önemli. fotolar ve maça giden arkadaşlarımızın anlatımları için teşekkürler, herkesin yakındığı ve benim resmen uyuz olduğum göğüs reklamı fotolardan gördüğüm kadarıyla formamıza uyarlanmış buna çok sevindim. bişeylerin ciddiye alınması takımda da ciddiyet oluşturur, ciddiyet olan yerde başarı mutlaka olacaktır. artık toparlandık sayılır..

salihcakir

çok anlamlı bir galibiyet olduğu muhakkak. bundan sonraki haftalarda sırasıyla uşak ve karşıyaka maçlarını da kayıpsız geçersek; ilk yarının sonunu çok daha güzel getirir ve ikinci devrede çok daha rahat şampiyonluk potasının göbeğine yerleşebiliriz. iki haftada alacağımız 6 puandan sonra hep güzel skorlar aldığımız ankaradan da galibiyetle dönebileceğimizi düşünüyorum. ardından malatya'yı da yenersek sanırım liderin 3-5 puan gerisine kadar yaklaşırız. bakalım inşallah işler iyi gitmeye devam eder.

kuzeykale

Hasta her geçen gün iyiye gidiyor. Umarım tam gücüne kavuşması yakındır sevindirici sonuçlar almak çok güzel .Takımın yeniden düzelmesinde Tüm emeği geçenlere teşekkürler.

tuzlalı

Çok güzel galibiyet. Puan kaybına tahammül yok. Gitgide yaklaşıyoruz yukarılara. Bizim bu gelişimiz bir çoklarını tedirgin ve rahatsız ediyordur tabi.Onlara sesleniyorum;

Panikleyin!, telaşlanın! . GELİYORUZ...

berusa55

tutussunlar daha 2.devre var!!!samsunspor çöktü bitti sananlar şimdi yanıldıklarını anlıyorlar!!samsun bu!biter mi hem!efsaneler biter mi!

Tribün_ali

34 SS 1965 demiş ki:
mactan resımler varmı arkadaslar eskısehır taraftarı nasıldı olay falan cıktımı onlarla
olay vardı kardeşim adamlar bize sövmeye gelmiş adamlar koltu parcalayıp bize atıyor maratona biz de geri attıkmı polisin mudahelesiyle karşılaşıyoruz ama bizde 3 5 kişi gerekeni yaptık