Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

celebi

ya maçı tv veriyor ama bende ayrı bir heyecan var. sponsor arıyorum sesimi duyan var mı

King Of The North

1 hafta kaldı beni de heyecan bastı, çok özlemişiz beeeee :'(

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 14 August 2010, 17:29:02
ya maçı tv veriyor ama bende ayrı bir heyecan var. sponsor arıyorum sesimi duyan var mı

benim tanıdığım Celebi De Souza atlar gelir, kaynağını da bulur. Olmadı yanına adam bulup, parasını bölüşür. Olmadı Malatyalılar Derneğinden ramazan yardımı alır.

eLLis

Arkadaşlar koyarız 4 atarız 6 atarız demek bize yakışmaz gerçekten içinizden 4 0 geliyosa eyvallah ama rakibimizi bu kadar küçümsememek gerek ne takımlar gördük Samsunspor'un s si etmeyecek geldiler bizi yenip gittiler Akhisar taraftarıda gördüğüm kadarıyla bizimle ilgili hiç ters kelime etmiyor dostaneler bizden sonraki maçlarıda başarı dilemek düşer bize.

kabacevizli55

aynen maç dostluk içinde geçsin faır play ruhu içerisinde geçsin iyi olan değil SAMSUNSPOR kazansın

**KaR6**

sezonun ilk maçı, uyum sorunu mutlaka olcaktır.. ben de kazanacagımıza inanıyorum ama kolay olmayacak.. 1-0 benim için yeterli ilk maç için..

ramcQ_55

celebi

furkan5534

domin55

kalptenþimþek

hece sayısı kadar gol atalım, 8'e bağlayalım da...

maço

ligin ilk maçları hep iyi oynarız keske akhisarla ilk mactan karşılaşmasaydık zorlanacaz sanırım 1-0 olsun bizim olsun

mehmet yılmaz

Şimdiden heyecan bastı beni. Stadı çok özledim...  ;)