Lig A 12.Hafta | SAMSUNSPOR 2-1 Eskişehirspor

Başlatan bluegreen55, 29 October 2006, 18:44:22

« önceki - sonraki »

MeL_55

mustafa cicek cikiyor emin oyna giriyor !! dk 89

MeL_55

son 1 dk. !!! gözler 4.hakem de .... suan adnan yerde !! 3 dk. uzatiyor

kadir55ist

ya adam bizim atakları hiç anlatmıyorki sanki milli maç oynanıyorda biz yunan takımıyız.
gol olsa gol demeyecek gibi.
öylede böylede es esi geçeceğiz. ilk yarıyı en iyi yerde bitireceğiz.

Sadece Samsunspor

beyler eskişehir radyosundaki adamı dinleyin kırmızı şimşekler çok güzel oynadı diyor :lol:  :!:

MeL_55

MeL_55

Sadece Samsunspor

samsunum

maç bitti maçın sonucu
SAMSUN 2-1 ESKİŞEHİR

maviay55

:P  :P  :P   :wink:   :wink:   :wink:

SAMSUNSPORUMUZ 2:1 eskişehir

yolun açık olsun SAMSUNSPORUM.. BİZİ KİMSE TUTAMAZ ARTIK  :P   :P  

cem 55

yendık kardeslerım hepımıze hayırlı ugurlu olsun ınsallah asıl yerımız olan 1 lige cıkacaz her zaman her yerde en buyuk SAMSUN

kadir55ist

şükürler olsun evimizde kazanmaya başladık .
inşallah daha güzel günler bizleri bekliyor. samsunsporumuzu asla yanlız bırakmadık ve bırakmayacağız ve hep birlikte süperlige döneceğiz...

MeL_55

mac sonuclari

MS Elazığspor 0 - 2 Büyükşehir Bld.   
MS Altay   1 - 1   Türk Telekom   
MS G.Antep Bld.Spor 4 - 2   Uşakspor   
MS Kasımpaşa 6 - 0   A.Sebatspor   
MS Kocaelispor 1 - 0 Mardinspor   
90+ Gençlerbirliği Oftaş 1 - 1 Orduspor   
MS Samsunspor 2 - 1   Eskişehirspor   
[/color]

MeL_55

ÇaÇa

Samsun ve Eses için çok önemli bir maçdı ancak kendi saha ve seyircimiz önünde mutlak galibiyetle ayrılmak istiyorduk moralimizde çok iyidi 3 puanı alan tarafda biz olduk.Eskişehirdeki radyoyuda kutluyorum senelerdir uğraştığım ancak hiçbir zaman yapamadığımı yapmışlar hem site hemde diğer organizasyonlar olsun.Nice 3 puanlara üst sıralara

Rentboy

beklediğim bir galibiyeti biraz zorda olsa aldık.10.sıraya yükseldik.Allahın izniyle tırmanışımız sürecek puan farkını kapatıp hak ettiğimiz yere geleceğiz.Uzun süredir takımdan hiçbir umudum yoktu ama artık umut ışıkları bariz bir şekilde görünüyor.

Takım ruhu kazanmaya başlamışız ve bu çok sevindirici bir durum.umarım maça giden arkadaşlar bolca fotoğraf çekmişlerdir.Gerçekten maçın atmosferini çok merak ettim.Tekrardan camiamıza hayırlı olsun diyorum ve Allah devamını getirsin...