Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

hee açık kalmış...aman ne büyük espri..  :P :P :P :P

Benimle iddaaya giriyormusun..Çok acil bir durum olmadıktan sonra ben içsaha maçlarını bu sene kaçırmayacam...Varmısın bi maaşına hee yiyiomu lem yiyomu söylesene Erkutun adaşı :):):)

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 11 August 2010, 09:59:46
hee açık kalmış...aman ne büyük espri..  :P :P :P :P

Benimle iddaaya giriyormusun..Çok acil bir durum olmadıktan sonra ben içsaha maçlarını bu sene kaçırmayacam...Varmısın bi maaşına hee yiyiomu lem yiyomu söylesene Erkutun adaşı :):):)

Geçcen o acil durum ayağını,normal şartlarda gelmemezlik kimse yapmaz.Ben dün kulübün duvarına yazdım en az 3 maç diye,bir sürü de şahit var.Sene sonunda görüşcez :)

babasamsunlu

Olm yiyomu tıpan giriyon mu iddaaya..Tamam hiç farketmez her koşulda he maça gelcem..Alırım tazminatı bak ona göre :):)
Öyle havaya konuşmakla olmuyor..SÖZ UÇAR YAZI KALIR..
Varmısın iddaaya.  8) 8) 8)

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 11 August 2010, 10:23:47
Olm yiyomu tıpan giriyon mu iddaaya..Tamam hiç farketmez her koşulda he maça gelcem..Alırım tazminatı bak ona göre :):)
Öyle havaya konuşmakla olmuyor..SÖZ UÇAR YAZI KALIR..
Varmısın iddaaya.  8) 8) 8)

İddaa olmaz,zaten kaybetcen kaşınma.İddaa işin boyutunu değiştirir.Önemli olan haklı çıkmak,bekle ve gör :)

Serkan

yanlız 10 kişi kalmayı bir çok maça gelemicek olarak yorumlamak fevkaladeydi ayakta alkışlıyorum seni  kabasakal abim (=

babasamsunlu

Bu ne sevgi lem bu ne ızdırap..Biribirnizle özelden mesajlaşıp sonra bana mı gidirmeye kalkıyorsunuz burda..Bugünün yarınlarıda var unutmayın...Sakın düşmeyin düşeni tekmelerim :) :P :P

Serkan

enee senin tekmelediğin adam hafızasını yiyitir (=

Kendine geldinde Trabzonspor'luyum ben der bir daha dayak yer aman diyimmmmm amannn

Erkut abim yeni baba oldu, ben hayatımın baharında  (=

erkutdem55

Kıskananlar var Serkan,katbetme psikolojisine girdi,boşver.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

babasamsunlu

Yürüyün gidin la bu başlıktan..Maç başlığı burası..
3-0 dan sonrasını "bu maç çok zor geçecek kaybedebiliriz" diyen Erkut beye armağınım olsun...  :-* :-* :-*
Yönetimin adamı olduğuna dair duyumlar var ya neyse.. :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 11 August 2010, 11:22:00
Yürüyün gidin la bu başlıktan..Maç başlığı burası..
3-0 dan sonra bu maç çok zor geçecek kaybedebiliriz diyen Erkut beye armağınım olsun...  :-* :-* :-*
Yönetimin adamı olduğuna dair duyumlar var ya neyse.. :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Biz kazanalım da sen hatta bana bütün ahali armağan etsin,problem yok.

Halen maçın çok zor geçeceği kanaatindeyim,biz ancak 3.-4. haftadan sonra doğru dürüst top oynamaya başlarız,sonuçta toplama takımız şu anda.Takım oturana kadar maçlar zor geçecek.

babasamsunlu

11 August 2010, 11:33:42 #175 Son düzenlenme: 11 August 2010, 11:35:22 babasamsunlu
Nasıl toplama takımız Erkut bey..geçen seneden Kalede Ahmet defansta Adem Ersin Orhan orta sahda Turgay Murat Sezer gibi sürekli 11 oynayan  7 oyuncun mevcut halen kadronda..Bunlara ek geldiği zaman toplama olmaz,akisine güçlendirilmiş olur kadron bence..

Toplama takım rize bolu gibi takımalardır..Komple değiştirdiler takımlarını..geçen seneden topçu kalmadı adamlarda...Lütfen daha dikkatli yazalım..
Maç zor geçebilir ama ilk golü erken basarsak sonuç çok farklı olur...

Serkan

3 üstü atarsak nereye götürüyorsun beni akan abi (=

beşnumara

Atacağımız gol sayısı maksimum 2dir. Bir 55-65 arası atarız bir de son dakikalarda tabii 2 atarsak.Benm tahminim 1-0 her zamanki gibi

erkutdem55

Alıntı yapılan: beşnumara - 11 August 2010, 12:04:32
Atacağımız gol sayısı maksimum 2dir. Bir 55-65 arası atarız bir de son dakikalarda tabii 2 atarsak.Benm tahminim 1-0 her zamanki gibi

Benim gibi düşünen biri çıktı.Maç zor geçecek dedik yemediğimiz laf kalmadı.

Neyse yanılırız inşallah da maçtan lider ayrılırız.

jean