Gerede-Kartepe Kampları Hazırlık Maçları

Başlatan mehmet yılmaz, 19 July 2010, 17:40:03

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Vay artis..Ondan sonra okul uzadı..şöyle oldu böyle oldu yan yattı çamura battı... >:( >:( :P :P

Çöl sıcağı olsa kaç yazar..Gidecez görecez..takıma desetğimizi verecez..Yeni bestemizi söyleyece antrenmanda  8) 8) 8) 8) ;D ;D ;D ;D ;D

beşnumara

yok abi şaka yaptım sen de yedin hemen mesela yanii ;D sen misin zarf atan.

yeni besten ne abi? Erkut başkanla mı ilgili ;D ;D :D

beşnumara

Ben de diyom akan abi ne iş? :) demek bu aralar bekarsın abi. Sezon öncesi zaten antrenmanlara gittin gittin bi daha bu takımın yüzünü ne antrenmanda ne de maçlarda görebilirsin.Haaa işyerine gelirler o ayrı ;D ;D

erkutdem55

Alıntı yapılan: beşnumara - 06 August 2010, 13:47:26
yeni besten ne abi? Erkut başkanla mı ilgili ;D ;D :D

Akan Erkut başkanla ilgili beste yaptıysan soyad kullan küfür yemekten feleğim şaştı  ;D

beşnumara

Dün bana telefonda söyledi abi.Bizzat ismiyle yapmış besteyi ;D ;D

babasamsunlu

öyle olsun bakalım beş numara efendi ..Yedik diyelim bakalım.. :-\ :-\ :P :P :) :)

Ne yapalım Mert efendi..Allah bize sizlerinde nikahını görmeyi nasip edecek inşallah...O zaman soracam ben size..
Kartepeye gitmediğimi nerden biliyorsun.??  8) 8) 8)

olm yazana kadar elli tane yazmışsını yaa..

Erkuta sövmek demek sana sövmek demek değil kardeşim benim..
Erkuta sövmek demek alayına isyan etmek demek.. :D :D :D

Bu sene maç kaçırmayacam olm görürüsünüz siz..Varmısınız idaaya..İçerdeki tüm maçlar artı bide Ordu maçı  8) 8) 8) 8)

beşnumara

Varım abi şampiyonluk maçını kaçıracaksın.Bir de bayramdaki mersin maçı ;D
Hem sen orduya gideceksin giresuna gitmeyecekmisin? Biraz uzak deplasmanlarda görelim seni abi.Ne bilim bir mersin bir adana deplasmanı olabilir.Mevzudan kaçıyon heralde ;D :D

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 06 August 2010, 13:56:36

Erkuta sövmek demek sana sövmek demek değil kardeşim benim..
Erkuta sövmek demek alayına isyan etmek demek.. :D :D :D

Ben anlamam demogoji yapma.Demin yemekte niye söylemedin besteyi demek ki beşnumara kardeşim doğru diyo  >:(
Besteni al gel tartışalım,yalnız ben sopayla gelirim ancak şartlar eşit oluyor  ;D ;D
Ya da Mert'e(profildeki oğlum) söylerim o dalar sana,bugün sana kafayı çizdi zaten,üstüne bile kustu tipini görünce :)

Takım iyi giderse ben güzel bi beste yapıcam zaten.Hatta akrostiş yapıcam.55 numara olacak.

erkutdem55

Alıntı yapılan: beşnumara - 06 August 2010, 14:00:26
Biraz uzak deplasmanlarda görelim seni abi.

Uzak işte Atakum nereeee,Canik nereeee.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

babasamsunlu

ulemm bizim bu sene içerdeki maçlara bile gelemeyeceğimizi iddaa edenler var..Biz ona istinaden dedik.Deplasmanlara gidememe nedenimzii zaten cümle aleminiz biliyor..Erkuta Sövdürtmeyin şimdi bana  :D :D

Ben hiç bir  maçı kaçırmayacam içerdeki bu sene..Üstüne bir de ordu deplamanı yaparız..Uzak deplasmanları zamnında biz çok yaptık şimdi genç kardeşlerimiz nasiplensin  8) 8) 8) 8)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 06 August 2010, 14:04:20
Uzak işte Atakum nereeee,Canik nereeee.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Sonra sövünce sövdü oluyo ben ne yapayım ... >:( >:( >:( >:( 8) 8) ;D ;D

beşnumara

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 06 August 2010, 14:04:38
ulemm bizim bu sene içerdeki maçlara bile gelemeyeceğimizi iddaa edenler var..Biz ona istinaden dedik.Deplasmanlara gidememe nedenimzii zaten cümle aleminiz biliyor..Erkuta Sövdürtmeyin şimdi bana  :D :D

Ben hiç bir  maçı kaçırmayacam içerdeki bu sene..Üstüne bir de ordu deplamanı yaparız..Uzak deplasmanları zamnında biz çok yaptık şimdi genç kardeşlerimiz nasiplensin  8) 8) 8) 8)
uzak deplasman hikayesini bu vatandaş yemez abi.Biz şimdi türkiye kupasında trabzonla deplasmanda karşılaşacağız ve sen gelmiceksin.Hadi gelmicem de ;D ;D

babasamsunlu

Trabzonda deplasman olup iki eli kanda olup gitmeyen  Akan ölsün zaten...

berusa55

AlıntıAnkaragücü maçı iptal
06 Ağustos 2010 / 13:54

Kırmızı-Beyazlı ekibin sezon açılışında Ankaragücü ile oynamayı planladığı hazırlık maçı her iki takımında program değişiklikleri nedeniyle iptal edildi. Basın Sözcüsü Haluk Tan, bu akşam yapacakları toplantıda sezon açılışıyla birlikte daha bir çok konuy
PROGRAMLAR ÇAKIŞTI
Samsunspor'un sezon açılışı için Ankaragücü ile oynamayı planladığı hazırlık maçı, program değişiklikleri nedeniyle zorunlu olarak iptal edildi. Süper Lig'in Bank Asya'dan daha önce başlayacak olması ve araya giren kupa maçları nedeniyle iptal edildiği açıklanan hazırlık maçından sonra gözler yönetim kurulunun bu akşam yapacağı toplantıya çevrildi.

HER ŞEY GÜZEL OLACAK
Kulüp Basın Sözcüsü Haluk Tan, "Taraftarlarımız merak etmesin Samsunspor'a yakışır bir sezon açılışı organize edeceğiz. Yönetim olarak bu konuyla birlikte daha bir çok çözüm bekleyen sorunu bu toplantıda açıklığa kavuşturacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu. Şimdi herkes bu akşam yapılacak toplantıda alınacak kararları bekliyor.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=44467

beşnumara

AlıntıGüneş kutladı

Samsunspor Yardımcı Antrenörü Bahaddin Güneş, Akçaabat Sebatspor maçının ikinci yarısında oyuna giren ve başarılı bir futbol ortaya koyan yıldız futbolcu Sercan Temizyürek'i karşılaşma bitiminde tebrik etti.

kaynak: Bilin bakalım ;D