Antrenör | Kenan Yelek

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:25:49

« önceki - sonraki »

edmontdante

Kenan'ı Karabük deplasmanında gördükten sonra futbolu bırakması gerektiğini anladım.Bence o gün o da anladı ama KAR6 nın dediği gibi para garanti neden devam etmeyim.Yönetimin kendisine teşekkür ederek yolları ayırması gerekiyor.Hiç bir zaman Kenan'ı tam manasıyla tutmadım ve güvence olarak görmedim.Süper Ligden düştüğümüz sene yaptığı hatalar hiç gözümün önünden gitmiyor.Bank Asyadaki ilk sene Kasımpaşa maçında düştüğü durumlar da.Ha denecek ki Allah ne verdiyse savaşıyor.Peki işi ne o zaman.Savaşmayıp  ne yapacak.

kaptan 55

abi bana savaşan futbolcu göstersene,sadece kenan'ın işimi savaşmak ya diğerleri?

haa parasını alamazsa en büyük cazıda kenan yapar onuda biliyoruz.

oguz_5528

Bu sene son senesi olması lazım bu takımda seneye iş yapamaz diyorum.Yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz

brigand

daha dinç ve daha hızlı kademe alabilen adam lazım en geriye..kademe aldıran değil..

Burak

ordu maçında yedirdiği gol evlere şenlikti şöhretler maçındaki hakkı da onun kadar oynar

mimar55

Zoru başardık
[ 23.05.2010 ]

Kırmızı-Beyazlıların tecrübeli futbolcusu Kenan Yelek, sezon öncesindeki şartlara baktıklarında ligde kalarak çok zor bir işi başardıklarını söyledi. Yılların tecrübesi Kenan, "İnşallah Galip ağabeyimiz gibi diğer önde gelen iş adamlarımız, belediye başkanımız ve yeni gelecek olan valimiz yönetimimize destek verir. Umarım bu birlik sağlanır ve bu doğrultuda Süper Lig için kadro oluşturulur" dedi

TRANSFER TAHTASI BÜYÜK SORUNDU
Sezona Karabük beraberliği ile başladık. Transfer tahtasının kapalı olması bizim için büyük bir sorundu. Yöneticilerimiz özverili bir çalışma göstererek zor da olsa tahtayı açmayı başardılar. Bu nedenle sezonun ilk yarısında istediğimiz performansı ortaya koyamadık. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın gelişiyle ilk yarının son haftalarında iyi bir çıkış yakaladık ancak bu çıkışımızı ikinci yarının ilk haftalarına taşıyamadık.

ÖZ GÜVENİMİZ ARTTI
Ligin ikinci yarısına istediğimiz gibi başlayamadık. Üst üste aldığımız iki mağlubiyetin ardından Mersin deplasmanında belki de kaderimizi belirleyecek bir maça çıktık. Karşılaşmanın son dakikalarında Sezer'le bulduğumuz gol ve arkasından gelen müthiş seri özgüvenimizi arttırdı. Bir anlamda Play-Off'a oynama hesapları yapmaya başladık. Fakat çok talihsiz bir Adanaspor maçı oynadık.

HAKEM BİZİ DOĞRADI
Adanaspor mücadelesi öncesinde tribünlerde gördüğüm manzara beni eski yıllarıma götürdü. Duygulanmadım desem yalan olur. Maç başlamadan önce 'İnşallah kazanıp bu taraftara galibiyet hediye ederiz' diyorduk. Fakat 90 dakika boyunca gerçekten çok üstün oynamamıza rağmen galip gelemedik. Bir anlamda hakeme takıldık. Bizi resmen doğradı. Maç görüntülerinden goller çıkmış olarak mücadeleyi izleseler kesinlikle Samsunspor'un kazandığını söylerdi.

HEDEF LİGDE KALMAKTI
Adanaspor maçındaki hakem hataları nedeniyle Bucaspor karşısına Turgay ve Turgut gibi çok önemli iki oyuncumuzdan yoksun çıktık. Yaptığımız basit hatalar nedeni ile sahadan mağlup ayrıldık ve yeniden korkulu bir sürecin içerisine girdik. Takımımızın öncelikli hedefi ligde kalmaktı. Sezon başından bu yana oluşan şartlara baktığımızda gerçekten zor bir işi başarmış durumdayız.

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI
İnşallah bu sene eski Samsunspor yaratılır. Bunu gerçekten çok istiyoruz. Samsun'un önde gelenlerinden gerekli desteği bekliyoruz. Artık Turkcell Süper Lig'e yükselmek için mücadele etmeliyiz. Samsunspor'un yeri burası değil. Bunun için herkesin elini taşın altına koyması gerektiği kanaatindeyim. Turgut gibi önemli bir futbolcuyu takımda tutmak büyük bir başarı. Bu Samsunspor adına büyük kazanç. Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ağabeyimizin bu sezon Samsunspor'a daha büyük bir eğilimi olduğunu gözlüyoruz. İnşallah Galip ağabeyimiz gibi diğer önde gelen iş adamlarımız, belediye başkanımız ve yeni gelecek olan valimiz yönetimimize destek verir. Umarım bu birlik sağlanır ve bu doğrultuda Süper Lig için kadro oluşturulur.

HER ŞEYİMLE OYNADIM
Görev aldığım maçlarda üzerime düşeni en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdim. Samsunspor için her şeyimi ortaya koyduğuma inanıyorum. Son iki haftada çok iyi bir performans ortaya koydum. Bizim için çok önemli karşılaşmalardı ve ben de iyi konsantre oldum. İki de gol attım ve bu bana ayrı bir mutluluk verdi.

EN AZ 2 SEZON DAHA OYNARIM
Samsunspor'un formasını ve değerlerini kaldırabilecek isimlerle takımımız takviye edilirse Süper Lig hedefine oynayabiliriz. Benim sözleşmem devam ediyor. Ben Samsunsporlu Kenan Yelek olarak bu takımın formasını terletmekten gururluyum. Hedefim Samsunlu, Samsunsporlu Kenan olarak futbolu burada noktalamak, daha sonra da Samsun'da yaşamaya devam etmek. Şu anda 34 yaşındayım. Fizik ve kafa olarak 2 sezon daha oynayabileceğime inanıyorum. Çünkü ben elimden geldiği kadar mesleğimin gerektirdiği profesyonellikleri yerine getirmeye çalışıyorum.

erkutdem55

Ben 2 sezon daha oynayabileceğine inanmıyorum.Birşeyleri tüketmeden emekliye ayrılsa bence hem kendi hem de Samsunspor için en hayırlısı olur.

Tufan

herşey tadında güzel emektar diye eski kaptan diye kırkına merdiven dayamış Kenan'ı kadroda tutmanın hatta 11de oynatmanın hiçbir mantığı yok ki bu sene yaptığı bariz hatalar ortada.

YaşarDoğu

Kenan hem kendini  hemde bizi zorlayacak anlaşıldı.

emre

bu sene kenan'ın düşünüldüğünü düşünmüyorum  :)

Ertuğrul Sağlam

Taraftar seni bırakmadan bırak bee kaptan...

sadece55

Kenan dan ileride hoca olarak iyi bir şekilde yararlanabiliriz diye düşünüyorum

nako55

yedek kulübesinin kaptanı olur

melihözkan

artık mıladı dolduu tadında bırakmalı

Cagdas Ünver

Kenan hiç güven vermiyor. Artık bırakmalı.