2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

hahahha doğru valla ..Bunların profesyonelliği genelde para söz konusu olunca ortaya çıkıyor  :D :D

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 28 July 2010, 10:43:58
bunlar profosyonel futbolcu parasını ver anasını bile alır gelir.

mükemmel yorum :D :D :D

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 28 July 2010, 10:33:02
La sana burdan beri bi uçarım büyüğü küçüğü görürüsün..Bi sen seviyorsun Samsunsporu..Ben zaten 5 takımlıyım..O yüzden çok seviniyorum Samsunsporun bu haline..Hırsızların elinde kalmasına çok seviniyorum mesela..Başkan adaylarına baktığımda bi tane Samsunsporlu olmamasına da ayrıca ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.. >:( >:( >:(

Sen gel bakim öğlen azellanın köşeye,ben sana lisansları getircem.Başlığı dağıtmayalım varsa bi derdin özelden yaz.Adaşım aday diye çekemiyon di mi  :P

Çıkacaz bu sene Süper Lige,5 takımlılara inat.  ;D ;D ;D ;D

babasamsunlu

üçkağıtcının adaşı işte ne olcak.. :P :P

veis

ya siz tanışıyormuydunuz bende ikiside güzel ve mantıklı yazılar yazarken ne olduda ortam gerildi diye düşünüyordum :D

Burak

Alıntı yapılan: Kodalak - 28 July 2010, 10:19:58
şasa türk cumhuriyetinden olduğu için yabancı statüsünde değil benim bildiğim

benim bildiğim yabancı sınırı şöyle 3 yabancı + 2 tane türki cumhuriyetlerden toplam 5. 3 yabancı agbetu - zenke - udoh la dolarsa obamaya yer kalmaz sasa da problem yok zaten

erkutdem55

Babasamsunlu kardeşim gibidir birbirimize takılalım dedik sadece :)
Burdaki herkes kardeşim o ayrı tabii.Öğlen ben lisansları vercem arkadaşa :)
Ayrıca 1.95,120 kg birine bu şekilde gider yapmak da çok mantıklı değil zaten  ;D ;D
Başlığı dağıttık arkadaşlar kusura bakmayın,tekrar transferlere dönelim :)

veis

babasamsunlu

Erkut çok mantıklı bir kardeşimizdir Veis hocam :) gerekenleri söylemiş..Transfer haberlerine geri dönelim :D :D

holigan5565

sinan ayarı gazeteler çok övüyor. gerçekten bu kadar iyi mi yoksa gazetelerde bi tanışı varda o yüzden mi bu kadar çok haber oluyor.hoca takımda tutacakmı bu adamı?izleyen varmı sinanı

jean

kılıcaraslanın hala ımza atmaması cok tuhaf bu saatten sonra gıdecegınıde sanmıyorum kamptakı adam bu saatten sonra ayrılmaz umarım ıns aksılık cıkmaz yoıllar sonra ıkı saglam kalecımız oldu ıkı adam daha aırız ıns lıge hazır gırerız

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 28 July 2010, 11:18:11
Babasamsunlu kardeşim gibidir birbirimize takılalım dedik sadece :)
Burdaki herkes kardeşim o ayrı tabii.Öğlen ben lisansları vercem arkadaşa :)
Ayrıca 1.95,120 kg birine bu şekilde gider yapmak da çok mantıklı değil zaten  ;D ;D
Başlığı dağıttık arkadaşlar kusura bakmayın,tekrar transferlere dönelim :)

bende sadece kendimiz uzun biliridim ne mutlu benden uzun birileri var çok uzun ve kısa olmak insanı etkiliyor kötü yönden ...

babasamsunlu

28 July 2010, 15:41:25 #2667 Son düzenlenme: 28 July 2010, 15:44:58 babasamsunlu
               AHMET                                 YEDEKLER

ADEM   ERSİN   TURGAY  SEZER                 Kılıçarslan    (Kaleci)
                                                          Orhan         (Defans)
    MURAT   HAKAN     ANIL                      Can Özgür   (Defans)
                                                           Kenan         (Defans)
ZENKE                         AGBETU                   Hakan Vural (Defans&O.Saha)
            SAVAŞ                                     Kemal         (Defans)
                                                           Sercan        (O.Saha)
                                                           Oğuzhan      (O.Saha)
                                                           Yasin          (O.Saha)
                                                           Ali              (Forvet)
                                                           İbrahim        (Forvet)
                                                           Abdülaziz     (Forvet)

Şuan başka transfer olmazsa eğer böyle bir görüntü çıkıyor ortaya..Bu kadro,ilk onbir için yeterli gibi görünen kulübeye baktığımızda ise yetersiz bir kadro izlenmi veren bir kadro..
Yalnız gündemdeki transferle olursa ne olur bi de ona bakalım..

AHMET                                 YEDEKLER

ADEM   SASHA   UDOH    SEZER                 Kılıçarslan   (Kaleci)
                                                           Orhan        (Bek)
    MURAT   HAKAN     ANIL                      Turgay       (Bek&Defans&O.Saha)
                                                           Ersin          (Defans)
ZENKE                         AGBETU                   Can Özgür   (Defans)
                                                           Kenan         (Defans)
             SAVAŞ                                    Hakan Vural (Defans%O.Saha)
                                                           Kemal         (Defans)
                                                           Sercan       (O.Saha)
                                                           Oğuzhan     (O.Saha)
                                                           Yasin          (O.Saha)
                                                           Ali              (Forvet)
                                                           İbrahim        (Forvet)
                                                           Abdülaziz     (Forvet)

Bence göbeğe yapılacak transferlerden sonra oluşacak  bu kadroyada Cenk gibi bir forvet transfer edilirse,çok daha geniş bi kadroya sahip olmuş oluruz..

KareAs55

Harbiden bu kadroda forvet çok eksik kalıyor   

beşnumara

Sen o kaleye kılıçarslanı koy abi.Şimdiden alış ahmetsiz kadroya ;) :( >:(