Yönetim Kongre Kararı Almış!

Başlatan FaTiH_HaN, 02 July 2010, 13:24:15

« önceki - sonraki »

erkutdem55

25 July 2010, 16:47:45 #105 Son düzenlenme: 25 July 2010, 22:16:40 erkutdem55
Her sene takımın başına 2 kere geçiyor zaten söylem olarak.Ben Galip Öztürk muhabbetinden de sıkıldım artık,arada maddi yardım yapıyor sağolsun tabii ki bu çok çok önemli ama gerek Süper Lig gerekse başkanlık ile söylediği şeyler bana artık masal gibi geliyor.Gelen adam şimdiye kadar gelirdi,mani mi var.

King1965

ISMAIL UYANIK BASKAN ADAYI OLSA KESKE  :( :( :( :(

sercan5592

bu kongreyı bızımde ızleme sansımız var mı nerede olcak

red_white

arkadaşlar aks tv'yi arayalım canlı yayınlasın talep olursa bence yayınlarlar türütün konserini yayınlamasını biliyorlar

sercan5592

aynen yayınlama ıhtımalı varsa arayalım

alex agbo

haluk efendinin demesine göre erkut aday. önemli olan karşısına birilerini çıkarmak ama nerde o adam bizde

AntZ

26 July 2010, 01:13:49 #111 Son düzenlenme: 26 July 2010, 02:24:28 Ant55
Alıntı yapılan: recep55 - 25 July 2010, 15:11:01
yuh a.g çocukları sanki bu takım babanızın tapulu malı gizli kapılar arkasında iş çeviriyorlar  
olmazsa olmaz başkanmış söyleyinde bizde öğrenelim bu olmazsa olmazı neden korkuyorsunuz
sanki taraftardan fazla seviyorsunuz bu takımı gene pis kokular geliyor bu işten

Caner Altın gelecek, Zeki Müren'de bizi görebilecek miymiş abi? Zeki Müren'i yıpratmamak için mi açıklamıyorlar yoksa?  :-X

Alıntı yapılan: alex agbo - 26 July 2010, 00:47:48
haluk efendinin demesine göre erkut aday. önemli olan karşısına birilerini çıkarmak ama nerde o adam bizde

Benim anladığım, bakanı, millet vekili destek verecek bu sene, seçim zamanı geldi zaten. Para musluklarını açtılar, bu takım bu sene çıkacak. Bu kadar aday gökten zembille inmedi. Tomaç başka adaylar varmış diye ağlıyor, Tutu korkudan adaylığını açıklayamıyor, aday olmak için millet sırada...

Sakın yönetim çıkıpta vay efendim mali durumu çok düzelttik, bu takımı ne halden ne hale getirdik, şimdi o yüzden aday sayısı arttı demesin. Ekonomik olarak ortada bir düzelme yok, sportif başarı da ortada. Değişen yalnızca açılan musluklar ve yaklaşan seçim.

Yalnız kim başkan olursa olsun bu sene ağlamaya sızlanmaya hakkı yok, ağlayacak sızlanacak adam gelmesin, zaten başka aday yoktu biz sahip çıktık gibi bir bahaneniz de kalmadı artık. Allah korusun da bu takım bu sene çıkamazsa başkan olanın vay haline...

jean

ıns hayırlısı olur bu saatten sonra baskası cıkıp almaz yıne aynı yonetıme kaldı sanırım

55Melek55

aglayan gelemsin....mendillerde bitti..parali agzina pürüsu yakisacak.. biyikli...seneye aziz yildirimala adanan polat ve yildi demirörenle oturacak tasakli adam olsun,,tomac tutu gibi pisirik degil

Recep

26 July 2010, 16:14:05 #114 Son düzenlenme: 26 July 2010, 16:18:28 recep55
LİSTELER HAZIR GİBİ
Samsunspor Olağanüstü Genel Kurul'da çarpışması beklenen Erkut Tutu ve Av. Ayhan Keskin'in listeleri hazır gibi. Eski yönetimde 12 kişiyi yanına alan Tutu, listesine 8 yeni isim ekleyecek

TUTU'NUN LİSTESİ
Samsunspor'un yaklaşan kongresi öncesi, başkanlık için adaylar çıkmaya başladı. Erkut Tutu dün yine kurmayları ile toplandı. Toplantıda yönetime alınacak isimler tartışıldı. Erkut Tutu'nun listesine eski yönetimden Ömer Çoruh, Haluk Tan, Metin Ateş, Hasan Bozal, Rüştü Araboğlu, Yaşar Köksal, Kaya Aşçı, Adem Yazıcı, Ahmet Hayvalı, Abdurrahman Güngör ve Hüseyin Şenel'in girmesi kesinleşti. Listeye, 19 Mayıs Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bulut, Dr. Hayati Ergör, eski yöneticiler Suat Çakır, Ali İhsan Yeşilyurt, Ahmet Kartaş ve Recayi (muhabebeci) de eklenecek. İki yöneticinin belirlenmesine ise çalışılıyor.

KESKİN'İN LİSTESİ
Bu arada, Avukat Ayhan Keskin de harıl harıl liste hazırlığı içinde. Keskin'in Salı günü basın toplantısıyla listesini spor kamuoyuna açıklayacağı öğrenildi. Keskin'in listesinde, Yaşar Özkurt (Nimet Kömür), Bahtiyar Öztürk (KİA Bölge Bayii), Cemil Güngör (Güngör Petrol), Murat İmza, Haluk Trabzonlu, Fikret Çelebi, Helim Kurt, Yaşar Doğan ve Atilla Paycı gibi isimler bulunuyor. Av. Ayhan Keskin de listesini güçlendirmek için uğraş verdiği öğrenildi. Keskin'in İstanbul ve Ankara'da yaşayan Samsunlu işadamları ile temas halinde olduğu ve onları listeye sokmak için uğraş verdiği gelen haberler arasında.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=20839

Burak

Alıntı yapılan: recep55 - 26 July 2010, 16:14:05
LİSTELER HAZIR GİBİ
Samsunspor Olağanüstü Genel Kurul'da çarpışması beklenen Erkut Tutu ve Av. Ayhan Keskin'in listeleri hazır gibi. Eski yönetimde 12 kişiyi yanına alan Tutu, listesine 8 yeni isim ekleyecek

TUTU'NUN LİSTESİ
Samsunspor'un yaklaşan kongresi öncesi, başkanlık için adaylar çıkmaya başladı. Erkut Tutu dün yine kurmayları ile toplandı. Toplantıda yönetime alınacak isimler tartışıldı. Erkut Tutu'nun listesine eski yönetimden Ömer Çoruh, Haluk Tan, Metin Ateş, Hasan Bozal, Rüştü Araboğlu, Yaşar Köksal, Kaya Aşçı, Adem Yazıcı, Ahmet Hayvalı, Abdurrahman Güngör ve Hüseyin Şenel'in girmesi kesinleşti. Listeye, 19 Mayıs Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bulut, Dr. Hayati Ergör, eski yöneticiler Suat Çakır, Ali İhsan Yeşilyurt, Ahmet Kartaş ve Recayi (muhabebeci) de eklenecek. İki yöneticinin belirlenmesine ise çalışılıyor.

KESKİN'İN LİSTESİ
Bu arada, Avukat Ayhan Keskin de harıl harıl liste hazırlığı içinde. Keskin'in Salı günü basın toplantısıyla listesini spor kamuoyuna açıklayacağı öğrenildi. Keskin'in listesinde, Yaşar Özkurt (Nimet Kömür), Bahtiyar Öztürk (KİA Bölge Bayii), Cemil Güngör (Güngör Petrol), Murat İmza, Haluk Trabzonlu, Fikret Çelebi, Helim Kurt, Yaşar Doğan ve Atilla Paycı gibi isimler bulunuyor. Av. Ayhan Keskin de listesini güçlendirmek için uğraş verdiği öğrenildi. Keskin'in İstanbul ve Ankara'da yaşayan Samsunlu işadamları ile temas halinde olduğu ve onları listeye sokmak için uğraş verdiği gelen haberler arasında.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=20839

red_white

soyadına bakma kardelim benim soyadı trabzon olan bi tanıdığım var ve sadece Samsunsporlu aslende Samsunlu ilginçtir bende ilk başta yadırgadım ama yapıcak bişey yok .. ben olsam hemen değiştirdim  :D

Burak

Alıntı yapılan: red_white - 26 July 2010, 17:21:39
soyadına bakma kardelim benim soyadı trabzon olan bi tanıdığım var ve sadece Samsunsporlu aslende Samsunlu ilginçtir bende ilk başta yadırgadım ama yapıcak bişey yok .. ben olsam hemen değiştirdim  :D

bende de kütük trabzon ama ben kütük değilim :D adam bunu değiştirir yaaa

55Melek55

en azindan 2 aday var ..oyum av,keskine

mimar55

BAKalım civciv mi cıkacak kuş mu çıkacak ;)