Bank Asya 1.Ligi 2010-2011 Fikstürü Çekiliyor

Başlatan Tufan, 21 July 2010, 02:03:12

« önceki - sonraki »

Recep

Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 July 2010, 17:24:32
Akhisar maçı 22 ağustos değil mi? Yine kaçırdım İzmir deplasmanını, Samsun'dayım o hafta.
maç zaten Samsunda Mert hadi gene iyisin :D

ahmetsefa55

‎2.hafta altay 4. hafta kartal 6. hafta ankara 8. hafta tki 11.hafta karşıyaka 15.hafta güngören 18.hafta akhisar 22.hafta bolu 29.hafta denizli (takımın durumuna gore belkı suprız bır dbakır ercıyes veya antep deplasmanlarıda olabılır :D hatta samsunda oldugum zamana denk gelırse belkı de rıze ordu gıresun =)) NERESİ SILA NERESİ GURBET SENİN UĞRUNDA YOLLAR BİZE MEMLEKET :)

Burak

Alıntı yapılan: recep55 - 22 July 2010, 18:46:05
maç zaten Samsunda Mert hadi gene iyisin :D

inşallah sazanlamıyorum ama altay maçını kastediyor sanırım :D

Clint_Eastwood

Yeni sezon fikstürü Samsunspor'umuza hayırlı olur inşallah..

cem

bu sene bir başka heycan var içimizde bu kadar iddalı kadroyla bu kadar yüksek hedef için önceden belirlenmemişti...
bu sene eskilerden değişik olacak akhisarı yeneceğimizi düşünüyorum

berusa55

İlk maçımızın evimizde olmasına çok sevindim. Güzel bir galibiyetle başlarız inşallah. Hayırlı olsun...

kabacevizli55

akhisar bize gecen sene heralde 5atmışlardı hesabını sormak lazım :P

AntZ

Fikstürü beğenmedim, sonuçta hepsiyle karşılaşacağız, fikstürün iyisi kötüsü olmaz görüşüne katılmıyorum. İlk haftalarda kadrosunu baştan aşağıya yenileyen Rize, Giresun gibi takımlarla, henüz kadroları oturmamışken karşılaşmayı isterdim. Akhisar, Tavşanlı, Güngören gibi takımların da ilk 7-8 haftadan sonra guardı düşer ama lige hırslı başlarlar, bu takımlarla da lig başlarında değil daha sonra oynamak isterdim.

Ne diyelim, inşallah bizim için keyifli bir sezon ve sonu Süper Lig olur.

GençKozluklu

Ligde iddialı olmak istiyorsak fikstüre takılmayacağız sırasıyle önümüze geleni devireceğiz. Lig maçlarında fikstür avantajdan dezavantaja da dönüşebilir kart cezalılrıyla. Biz hazır olalım ve kim gelirse gelsin yenelimve şampiyon olalım.

Bu yıl şampiyonuz.

Tufan

abi takımı sen gördün umutlanmak için sebebimiz var mı?

AntZ

22 July 2010, 23:23:51 #130 Son düzenlenme: 22 July 2010, 23:33:19 Ant55
İlginçtir geçen sene ilk 3 maçımız sırasıyla Samsun, İzmir, Samsun'du, bu sıralama bozulmadı. Tek fark 3. hafta oynadığımız Mersin'le Ordu'da oynamıştık. Ayrıca yine 3. hafta evimizde Mersin'le evimizde oynayacağız. Hatta ilk 7 hafta geçen seneden tek fark, 4. hafta Rize yerine İstanbul'a gideceğiz...
Fikstürde yine geçen seneyle aynı şekilde 9. hafta kırılma yaşanacak, geçen sene olduğu gibi 8. ve 9. haftalar üstüste deplasmanda oynayacağız.

Geçen Sene  -  Bu Sene
              -----------      --------------
1. Hafta    Samsun           - Samsun
2. Hafta    İzmir               - İzmir
3. Hafta    Samsun           - Samsun
4. Hafta    Rize                - İstanbul
5. Hafta    Samsun           - Samsun
6. Hafta    Ankara            - Ankara
7. Hafta    Samsun           - Samsun

erkutdem55

Alıntı yapılan: Ant55 - 22 July 2010, 23:23:51
İlginçtir geçen sene ilk 3 maçımız sırasıyla Samsun, İzmir, Samsun'du, bu sıralama bozulmadı. Tek fark 3. hafta oynadığımız Mersin'le Ordu'da oynamıştık. Ayrıca yine 3. hafta evimizde Mersin'le evimizde oynayacağız.

Aman bu kez içerideki maçlarda dikkatli olalım.kırmızı kartlar,saha kapatmalar,para cezaları iflahımızı kesti geçen sene.3. hafta yine Orduya gitmek zorunda kalmayalım.

celebi

ilk 3 maçı lacağımız kanaatindeyim ben

GençKozluklu

23 July 2010, 00:09:57 #133 Son düzenlenme: 23 July 2010, 00:13:03 GençKozluklu
Alıntı yapılan: TuFaN55 - 22 July 2010, 22:34:35
abi takımı sen gördün umutlanmak için sebebimiz var mı?

İşin içinde SAMSUNSPOR olunca her zaman ümitlenmek için nedenimiz var. Ben Gerede kampındaki 2 antremanı izleme fırsatım oldu. DAha lige çok zaman var ve yeni katılanlar takım çok gelişecektir.

Gördüğüm kadarıyla takımda moraller iyi. o kadar transferler yapıldığına göre takıma söylenmese de bu yıl hedefin en az play off olduğu gibi bir anlayış var. En önemli fark bu yıl hazırlıklara çok daha erken başladık ve transfer işini nispeten daha erken bitirdik. Takımda her alanda (stoper hariç) ciddi rekabet var. Bu daantremanlarda herkesin daha ciddi ve hısrlı çalışmasına neden olmuş.

Bu yıl geçen yılki hocamızla başlamak ta bir avantaj. Hüseyin hoca antremanda bütün futbolcularla tek tek ilgileniyor, eksikleri tekrar tekrar söyleyip düzelitiyor.

Takımda çok güzel abi kardeşlik ilişkisi oluuşmuş. Turgay ve Kenan takıma yeni katılanları ve özellikle gençleri iyi yönlendiriyorlar.

Antreman maçı dahi oldukça hırslı geçiyor. Kalemiz Ahmet şahin2le zaten sağlama almıştık ancak Kılıçarslan'la Ahmet şahin iyi bir rekabete girerler.

Bu yıl bu kadar transferin boşuna yapılmadığının futbıolcualrda farkındaa.  Taraftar olarak bizler üzerimize düşeni yapmaya devam edersek ve geçen yılki 5 maçlık serideki tribün atmosferini ilk maçtan son maça kadar taşıırsak ki bunu yapabilecek mükemmel bir taraftarımız var bu yılherkes şampiyon SAMSUNSPOR u  sezon sonunda hep birlikte kucaklarız.

Antremanlar inanılmaz tempolu gidiyor. Futbolcuların adeta pestili çıkıyor. Hüseyin hoca ve İsa hoca hazırladıkları programa uygun olarak  futbolcuları hazırlıyorlar. Sürekli birlikte oyuncualrı izliyor ve not alıyorlar.

HAnrkes bu yıl çok farklı SAmsunspor olacağına inanıyor. inşallah bu yıl hasret son bulacak.

Allah utandırmasın.

55JNR55

akhisar'a karşı bir sürpriz yaşamaz da altay'a karşı adam akıllı bir oyn sergiler ve ilk 2 maçı alırsak, özellikle altay maçından sonra takımın kendine güveni gelir ve takım tam olarak bir takım olur işte ondan sonra kolay kolay tutamazlar bizi diye düşünüyorum...