Bank Asya 1.Ligi 2010-2011 Fikstürü Çekiliyor

Başlatan Tufan, 21 July 2010, 02:03:12

« önceki - sonraki »

55(tuncay)55

1. hafta iyide 2. hafta altay maçı kötü oldu bunlara şansımız hiç tutmuyor altay yerine diyarbakır olsaydı 5 te 5 diyebilirdik ama SAMSUNSPOR umuz ve tabiki bizler için hayırlısı olsun

Burak

diyarbakır deplasmanının sonra olması daha iyi ortam biraz durulsun ayrıca altay ı yenersek ilk haftalarda yeneriz diye düşünüyorum ben ligdeki çoğu takıma göre oturmuş kadromuz var

Akyol

Akhisar'a 4-5 sallarsak izmir deplase diyenler >l<

YaşarDoğu

2010 -2011 fikstürü Samsunsporumuz ve biz sevenleri için hayırlı olsun.Sonumuz playoff suz süper lig olur inş.

kabacevizli55

akhisara 4 5 üzmeyim  ama şok bereberlik bile gelebilri arkdaşlar burnumuz çok yukarda biraz yavaş olalımki yavaş atın çiftesi pek olur 1 0 olsun bizim olsun

KareAs55

Altaydan çekinmiyorum ama akhisar kapalı kutu  2.ligden çok rahat çıkdılar kadroları bankasyayı kaldıracaktır

55JNR55

2. ligden rahat çıkmış olabilirler ama ilk maçın verdiği heyecanla ve engin sever organizasyonu tribünlerde oluşabilecek görüntülerle akhisarlılar daha önce görmediği bir stad'ta görmediği bir ortamda maça çıkacaklar ve takım biraz oturursa çok güzel bir başlangıç olabilir ha rakibi küçümsemek gibi bir hata olursa şayet çok üzücü bir sonuç ortaya da çıkabilir...

kaptan 55

bence gayet güzel bir fikstür çektik ama tabiki son söz futbolcularda,hayırlı olsun camiamıza.

germencisse

guzel bir fikstur cekmisiz..llk hafta galibiyetle baslarsak altay ida yeneriz..ins hayirlisi olur.. ::)

Turuncu

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 22 July 2010, 14:07:30
2010 -2011 fikstürü Samsunsporumuz ve biz sevenleri için hayırlı olsun.Sonumuz playoff suz süper lig olur inş.

King Of The North

Ya bismillah, 6.haftaya zirvede girebilirsek şov yaparız başkentte..

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 22 July 2010, 14:06:14
Akhisar'a 4-5 sallarsak izmir deplase diyenler >l<

altay deplasmanı ;

1-akyol55
2-ahmetsefa55  ;D ;D

lucarelli

ChucKeR

ilk haftalarda oturmuş takımlarla oynamak cidden dezavantaj. akhisar diyoruz ama bucayı hatırlamak lazım.

şöyle giresun-ordu-diyarbakır falan gelse içerde dışarda puanlarla başlayabilirdik.
kabul etmek lazım favori başlamıyoruz lige.
bence kötü fikstür :(

King1965

ISTE FIKSTUR SEZON BOYUNCA OYNUCAMIZ TAKIMLAR