gruplardan geri vites(mi?)

Başlatan Sioux, 19 July 2010, 21:26:26

« önceki - sonraki »

King1965

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 22 July 2010, 10:01:12
Valla Erkut ile bizim düşüncemiz önümüzdeki sene Şirinler ile birlikte maç seyretmek..Onurlu duruşları karşısında eğer hiç bir şey yapmadan sadece bravo demek bana boş geliyor..Seneye ordayız...Taşa çıkmam ama :) 8) 8)

ARTIK FUUL KALE ARKASI BIZIM BIRINE CIKARSIN USTA :)

erkutdem55

22 July 2010, 10:04:52 #151 Son düzenlenme: 22 July 2010, 10:07:46 erkutdem55
Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 22 July 2010, 10:02:42
ARTIK FUUL KALE ARKASI BIZIM BIRINE CIKARSIN USTA :)

O arkadaş taşa çıkarsa 100 kişi sahayı göremez.Tanır mısın kendisini bilmem ama boyutları normal insanlardan biraz fazla,sesi ise karşı kapalıdan duyulur.Adam tek başına 10 desibel.Stadda 10 tane babasamsunlu olsa desibel rekorunu kırarız.

Serkan

Akan abi gibi 10 kişi olsa ben maça gitmem ki :p

Burak

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 22 July 2010, 10:01:12
Valla Erkut ile bizim düşüncemiz önümüzdeki sene Şirinler ile birlikte maç seyretmek..Onurlu duruşları karşısında eğer hiç bir şey yapmadan sadece bravo demek bana boş geliyor..Seneye ordayız...Taşa çıkmam ama :) 8) 8)

benim de niyetim o da bizim locanın da ortamı güzel bee :D

erkutdem55

Alıntı yapılan: Burak - 22 July 2010, 10:11:25

benim de niyetim o da bizim locanın da ortamı güzel bee :D

Aynı yerde durursak seneye görürsün ortam nasıl :)

babasamsunlu

Loca güzel hemde çok güzel..Ruhum locada bedenim şirinlerle beraber olacak  8) 8)  :)

CurvaSudSamsunspor

Ne yani stadyuma şirinler için beleş girdi diyenler bilet koleksiyonumuzu gösterelim inşallah bu seneki hedef kombine almak ...

maraton

akanın şahsi düşüncesidir saygı duyarız.. biz birlikte karar veririz nerede duracağımıza ( daha doğrusu engin sever ben buradayım der biz onun yanına gideriz ) ama maçı birlikte izleriz.. maratona da gider adam gibi maçımızı izleriz.. sbç nin ne kadar görüşüne katılmasam ve bu kararlarından üzülsemde onlarda bizim kardeşlerimiz,diğer gruplar zaten sadece maalesef tabela gruplaro oldu,inşallah onlarda toplanır..

neyse ben bu sitenin bir taraftar grubu değil,tüm taraftar gruplarının kendini ait hissettiği bir üst plartform olarak daha iyi işlev yaptığından yanayım.. biz maça yine polarımızı giyer gideriz,doğru bildiğimizi de yaparız.. kimse bizi beğenmek zorunda değil ama şuna inanıyorum hiçbir grp üyesi hiçbir arkadaş bizim samimiyetimizi ve karşılıksız sevgimizi sorgulayamaz..

55JNR55

başkan kırk yılda bir içinde yemek bulunmayan bir yorum yapmış katılmamak elde değil, sürekli sene içinde maç izlemeye kararlaştırdığımız, önümüzdeki sene "aha şu karşıdan" diye tabir ettiğimiz, çekirdekçi, kendini beğenmiş tayfanın içinden izlemeyi düşünüyorum şahsen... Şu diyin bu diyin istediğinizi diyin kimi takdir ederim kimi etmem bu bana kalmış Samsunsporluyum ve maçı izlemek istiyorum, sakin bir şekilde, kapalıda olmayı düşünüyorum...

çýlgýnlar1984

Bakın Burda Herkez Sacma Sapan Konusmaya Basladı Herkezın Kendıne Gore Bır Trubun Anlayısı Var Yok Sırınler Sunu Satmıs Sunu Yapmıs Yok Bunu Etmıs Ne Guzel Etmeye De Devam Etsınler Bıletını Kombınesını Kndı Capalarıyla Cıkarsınlar Bu Bıızm Sorunumuz Degıl Keşke Her Trubnun Yapa Bılse Ama Her Trubunun Kendıne Gore Bır Maddı Durumu Bunuda Hesaba Katın Kımılerı 10 Ytl Ye Bılet Alamiyonuzmu Felan Hesapları Yapıyor Sızın İcin 10Ytl Kucuk Olabılır Ama Bızım Mahale Dekı Genclerın 10 Kişide En Fazla Calısan 2 Kişidr Bu Adamların Parası Yok Diye Trubune Girmeyeceklermı?Kim İstemez Parasıyla Hic Sorunz Maclara Girmek Biletini Kişeden Alıp Maca Gitmek Bizde İsteriz Ama Sizlerin Demesi Gibi Olmuyor Burda Bazı ARkadslar Şirinler Biletsiz Gırmıyor Etmıyor Bır Gun Gormedım Etmedım Davalrı Yapıyor Biz Cok Seyı Bılıyoruz Bıze Kapanan Kapılar Baska Gruba Hıc Bılet Sormadan Acılşdıgını O YUzDEn Kımse Kimseyı Kandırmasın Burda Herkz Dogru Konussun Benı Bu Sitede Tanıyan Cok ABilerım Kardeslerım Var Özellikle (ENGİN ABİMİZ ) Söğütlübahce Genclerini Cok İyi Tanir Icımızı Bilir Biz Cok Seyı Bılıyoruz BUrda Konusmak Olmz Onun İcin Burda Grup Kotulemekdne Vazgecın Herkezın Bır Durusu Vardır Bızım De 25 Yılı Aşkın Bır Durusumuz Var Benım ABılerım Onu Bunu Destekleye Bilir Bunda Bizim Hicbir Sucumuz Yok He Durun Baklaım Orda Erkut Tutu Adıda Gecmıyor BekLIcez Gorecez Kımse Yalandan Derın Konulara Gırmesın Eger BENI Tanımak İsteyen Olursada ENGIN ABIDEn Nmaramı ALıp Benle Konusabılır İstedıgı Zaman İstedıgı Yerde Kimse Konuları Bilmeden Fazla Aşagılayacı Şekilde Konusmasın LÜTFEN

cembaba

22 July 2010, 15:14:58 #160 Son düzenlenme: 22 July 2010, 15:20:06 CemBaba
Bence bu kadar gergin bir ortamda grupların yaptıklarını ve ya yapacaklarını ve ya dışarıda ne olup bittiğini burada tartışmak yanlış olur diye düşünüyorum. Samsunspor'umuzun şu sürecinde olup biteni ve kongreyi beklemenin daha doğru olacağını düşünüyorum. Ve gruplara laf atmak sanal ortamda hiç birimize laf düşmez bence. Birkaç kişinin yaptığı yaptığı işi bütün gruba mal etmek çok yanlış bir durum. Ben o sizin" 20'şer lira para vererek deplasmana gitmekte olay" dediğiniz ortamda, tam 12 saat sadece su içerek, deplasman yapan 15 yaşındaki çocuk kardeşlerimi biliyorum. Erciyes gibi bir deplasmana kışın ortasında 15 kişi de olsak destekleyelim diyerek -30 dereceye giden arkadaşlarımı da biliyorum. Burada kim ne yaptı yerine, yapanı alkışlamak daha doğru olur diye düşünüyorum. Baştakileri bilemem ama, şu anda yaşıtlarım olan 20-25 yaş arasındaki kardeşlerimin en ufak bir menfaati yoktur. Olmayacaktır. Bence SöğütlüBahçe'yi SöğütlüBahçe yapan bu tayfadır. Kemik yapısı en sağlam taraftar grubu Samsun'da Söğütlübahçe'dir. Bu zamana kadar yaptıkları zaten ortadadır. Söylesenize 15 yaşındaki çocuk o kadar yolu sevmese bu takımı o kadar yol aç susuz gider mi? Bence hayır. Baştakilerin yaptıklarını bütün gruba mal etmeyin. Emin olun ki, onlar bu takımı en az bizler kadar seviyorlar, destekliyorlar, peşinden gidiyorlar.Şirinler-Sbç tartışması yerine, keşke şurada Samsunspor'umuz için ne yapabiliriz? i konuşuyor olsaydık.

Bu arada bu talihsiz açıklamanın arkasını çok merak ediyorum. Çok üzüldüm..

Şu an Başkentli Samsunsporlular grubuyla Samsunspor'umuzu takip ediyorum. Peşinden koşuyorum. Birşeyler yapmaya çalışıyorum. Beni tanıyan bu sitede tanır zaten. SBÇ'de yetişen bir insan olarak, grubu karalamak hoşuma gitmedi. Bilhassa bu zamana kadar gösterdiğimiz emek boşunaymış gibi düşündüm. Çok üzüldüm. Tüylerim diken diken oldu. Nasıl benim Şirinler in çabalarına, emeklerine saygım varsa, aynı şekilde karşı tarafında saygı duyması gerekir. Tekrar ediyorum açıklama adına üzgünüm. Şu günlerde, bu kadar gergin ortamda açıklama yanlıştı. Kongre'yi bekleyip göreceğiz.

ChRoNiC

Bakıyorumda Grubumuz hakkında bazıları bişe bildiğini sanarak ileri geri konuşmuş.o kombineleri almak için 2 hafta boyunca samsunda gezmediğimiz yer kalmadı sanayiden tut gençlik parkına ordan tut bafra çarşambaya kadar gittik o takvimler için, kaç bin tane takvim sattık haberimiz yok...kombineleri başkana yalaklıkla değil parası neyse vererek aldık (makbuz burak abinin elindedir geldiğinde gerekirse resmini çeker koyarım foruma). şirinler grubuna çamur atmaya çalışanlar boşuna uzatmayın bu konuyu siz rezil olursunuz biz değil.Her zaman Alnımız ak ve başımız dik!

çýlgýnlar1984

Biz Bu Takımın Pesinde -30 Derecelerdeyken Bile Yolllardaydık Bugunlerı Hatırlayan Varmı Aranızda?

BEŞNUMARA Diyorsun Ya Cocukalr Liseliyiz Diye Samsunspor İcin Deplasman Yapıyor Diye Bizim Otobus Bagajlarında Bu Soguklarda Daha Yaslarımız 13_14 Ken Deplasman Yollarında Su İcerek Karnımızı Şişirerek Deplasman Yaptımız Günler Vardı Ah Ozamnlar Boyle Sanal Alem Bu Kadr Yaygın Olsaydıda Görebilseydin

çýlgýnlar1984

[/quote]
Alıntı yapılan: ChRoNiC - 22 July 2010, 15:35:28
Bakıyorumda Grubumuz hakkında bazıları bişe bildiğini sanarak ileri geri konuşmuş.o kombineleri almak için 2 hafta boyunca samsunda gezmediğimiz yer kalmadı sanayiden tut gençlik parkına ordan tut bafra çarşambaya kadar gittik o takvimler için, kaç bin tane takvim sattık haberimiz yok...kombineleri başkana yalaklıkla değil parası neyse vererek aldık (makbuz burak abinin elindedir geldiğinde gerekirse resmini çeker koyarım foruma). şirinler grubuna çamur atmaya çalışanlar boşuna uzatmayın bu konuyu siz rezil olursunuz biz değil.Her zaman Alnımız ak ve başımız dik!

Sen Rahat Ol Hic Bir Söğütlübahce Genci Boynunu Egerk Gezmez  Kendınız Samsunda Cooook Buyuk Gormeyın Herkezın İnişi Çıkısı Vardır Bu Lafımıda Unutma Sakın,,

Helal Olsun Kombınenızı Alıp Gırmısnız Hep Böyle Devam Eder İnş,,,,

CurvaSudSamsunspor

1 milyonluk kentte mahallecilik yapmak tribünlerimize büyük zarar veriyo...