gruplardan geri vites(mi?)

Başlatan Sioux, 19 July 2010, 21:26:26

« önceki - sonraki »

Ajan

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 21 July 2010, 19:29:32
Belki sen bile doğmamıştın Samsunspor'a destek veriyodu SöğütlüBahçe konuşmalarına dikkat et.
Madem bu yönetimi istemiyodunuz geçen sene nerdeydiniz?
Yoksa kombine biletlerinizi kendi cebinizden ödemediniz mi ??

LisandroLopez sürekli bizim geçen yıl ki stadımıza giriş hakkında yorumlar yapıyorsun bakın sene başlarken takvim atkı vs. gelirlerinden pay ayrılarak kombine bilet alındı grup adına sonrada bireysel almak isteyen kişiler için kombine alıyoruz kampanyası düzenlendi birçok kişi bu sayede kombine aldı ayrıca maç önceleri derneğimizde paralar toplandı yetmedi onlarla biletler alındı bu arada sezon başlarken tribünümüzden olan hatırı sayılı abilerimizde destek çıkarak kombine aldılar ve stada bu şekilde bazen turnike kullanarak bazende kullanmayarak giriş yapıldı

Aynı şeyleri tum gruplar yapsınlar sadece şirinler olarak biz yapmayalım yok bizi yönetim almıyor şirinleri alıyor deme lütfen o stada biletini alan herkez çok rahat bir şekilde giriyor

hakan55

21 July 2010, 19:46:46 #136 Son düzenlenme: 21 July 2010, 19:48:57 hakan55
Alıntı yapılan: *AgEnT* - 21 July 2010, 19:43:43
LisandroLopez sürekli bizim geçen yıl ki stadımıza giriş hakkında yorumlar yapıyorsun bakın sene başlarken takvim atkı vs. gelirlerinden pay ayrılarak kombine bilet alındı grup adına sonrada bireysel almak isteyen kişiler için kombine alıyoruz kampanyası düzenlendi birçok kişi bu sayede kombine aldı ayrıca maç önceleri derneğimizde paralar toplandı yetmedi onlarla biletler alındı bu arada sezon başlarken tribünümüzden olan hatırı sayılı abilerimizde destek çıkarak kombine aldılar ve stada bu şekilde bazen turnike kullanarak bazende kullanmayarak giriş yapıldı

Aynı şeyleri tum gruplar yapsınlar sadece şirinler olarak biz yapmayalım yok bizi yönetim almıyor şirinleri alıyor deme lütfen o stada biletini alan herkez çok rahat bir şekilde giriyor

Aynen kardeşim bunları biz yaşadık harfi harfine doğruları yazmışssın.Bizim içimiz rahat biz doğru yoldan şaşmayalım yeter...!!

O takvimleri tek tek bütün samsunu dolaşarak nasıl sattığımız bir biz bilirz.Sonra kardeşlerimizn harçlıklarıyla nasıl kombine aldığımızı.Maç günü dernekte para toplayıp bileti olmayan kardeşlerimize bilet aldığımızı biz bilirz..

atakan

çıkarcı menfaatçi insanlar.bunlara kımse taraftar demesin.kimse dile getiremiyo ama herkes ne yaptıklarını nasıl rant kovaladıklarını gayet iyi biliyo.

YaSeF55

Alıntı yapılan: hakan55 - 21 July 2010, 19:46:46
Aynen kardeşim bunları biz yaşadık harfi harfine doğruları yazmışssın.Bizim içimiz rahat biz doğru yoldan şaşmayalım yeter...!!

O takvimleri tek tek bütün samsunu dolaşarak nasıl sattığımız bir biz bilirz.Sonra kardeşlerimizn harçlıklarıyla nasıl kombine aldığımızı.Maç günü dernekte para toplayıp bileti olmayan kardeşlerimize bilet aldığımızı biz bilirz..

ahmetsefa55

kulubun şu yoklugunda bıle nemalanmaya calısanların allah belasını versın bı daha da stada gırmesınler gıtsınler yzylerını de tutularını da alsınlar bu sehırden defolsunlar

Burak

ben hiçbir taraftar grubuyla maça girmedim .bi akrabamın başını çektiği saçma bir grup vardı ufak arada çıkıp kaybolanlardan bedava aldığı biletleri para ile sattığına bizzat şahit oldum . çiçoyu çocukluktan beri tanırım deli doludur ama delikanlıdır bazı vaatler karşısında eğilip bükülmeyen bir tek onlar kaldı burada şirinlerin savunulması bu yüzdendir

sercan5592

Alıntı yapılan: Burak - 21 July 2010, 20:35:15
bedava aldığı biletleri para ile sattığına bizzat şahit oldum

bu olayı cogu grupta bende gordum stad onunde : (

beşnumara

22 July 2010, 03:36:45 #142 Son düzenlenme: 22 July 2010, 03:39:09 beþnumara
Mekansızlar inşaallah sözünde dururlar da kale arkasına dönmezler.En azından davulla zurnayla ses kesmezler.Zaten aldıkları bu kararla şirinlerin önünü açmış oldular.Teşekkürler büyük SAMSUNSPORLULAR
Hangi grupta kötü niyetli insanlar vardır onu bilemem ama
samsundan 1000 km uzakta deplasmana gidebilmek için 8. sınıfa gittiği halde liseye gidiyorum abi diyerek burak abisine yalan konuşan kardeşimizin şirinler tribününde olduğunu biliyormuydunuz?Evet yalan konuşmuş abisine ayıp etmiş haklısınız.

Deplasmana gidebilmek için 15 günde bir atkı yapıp satanların olduğunu biliyormuydunuz?

Kombine alabilmek için samsundaki bütün esnafı hemen hemen teker teker gezerek takvim satan masum yüreklerin olduğunu biliyormuydunuz?

Kombine alamayan küçüklere abilerinin destek çıktığını biliyormuydunuz?

X,Y,Z... takımlarının atkılarını formalarını 1 liraya alıp 3 liraya satan ama 15 gün sonra gideceği deplasman için kendine para ayarlayanların olduğunu biliyormuydunuz?

Maksat tribünler renklensin diye atkı,forma,ve pankart için ekstraya gidenleri biliyormuydunuz?

Evet bu anlatılanlar tamamen hayal ürünüdür.Kişi ve kurumlar gerçek değildir.Teşekkürler samsunsporlular iyi ki varsınız :( :(

King1965

Ben DErnekten Her CIkmamda Para Koyarak Cıktım Ufak da olsa kattkı vererek maca gıttım. her yere gıderken cebımızden bı mevlada olsa bılet alarak gırdık ! Sırınler belese gırıor ayagını herkez bıraksın..

King1965

Alıntı yapılan: Burak - 21 July 2010, 20:35:15
bedava aldığı biletleri para ile sattığına bizzat şahit oldum .

Aynen Bende Bılet aldım Böyle Insanlardan Taki O zaman Cocuktum grup bılmezdım :D 5 tl ye bılet satılırdı 3 tl fılan verıordıe  almıstım cocukluk ıste :)

Jnr.Serkan

Herkesin ağzında bir laf Şirinler bedava giriyor...Hiç gözünle şahit oldunmu desen yok dicektir.Biz dernekten çıkarken her seferinde maça gitmeden herkes cebinde ne varsa az çok verir yoksada sana kimse niye para vermiyorsun demez.Bazen polisler stada sokmayınca o toplanan parayla bilet alınır ve orda dağıtılır herkes içeri girer.Biz hem tribünü hem abi kardeş ilişkisini aynı anda öğreniyoruz statta.Ne diyim Allah Her Tribüne Çiço gibi Reis versin

King1965

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 22 July 2010, 09:44:59
.Ne diyim Allah Her Tribüne Çiço gibi Reis versin

sanmam ole bı ınsan daha hıc bı trubune gırmes.. ole bı ınsan bulamayız daha

erkutdem55

22 July 2010, 09:51:27 #147 Son düzenlenme: 22 July 2010, 10:08:08 erkutdem55
Tek bildiğim Samsunun her yerinde takvim satmış Şirinler.Samsunsporla alakasız birçok insanda Şirinlerin olduğu takvimi gördüm.Nerden,neden aldınız diye sordum.Sene başında geldiler kıramadık aldık dediler.Kombineleri nasıl aldıkları çok belli.Kimse kusura bakmasın başka hiçbir grubun takvimini Samsunda görmedim.Lafa gelince laf çok ama icraatları kimin yaptığı belli.Şirinler sempatizanı mıyım?Evet öyleyim.Ben Samsunspor için doğru şeyler yapan herkesin sempatizanıyım.Adamlar gerek statta gerek stat dışında diğer bütün gruplardan ayrıldılar.Kendi saygılarını kendileri kazandılar.Türk insanı olarak güzel olan herşeyi aşağı çekeceğimize,güzele biz nasıl ulaşırız diye düşünsek hiç sıkıntı olmayacak.Maratonda gruplar birleşecekmiş,diğer grupların adını bile bilmiyor insanlar.(SBÇ biraz hariç çünkü çok eski,daha bilindik)Ben Ankarada okurken sizin Şirinler diye grubunuz var diye söylerlerdi.

O gruplar maratonda olduğu sürece ben maratonda maç izlemem.Başka yerde Samsunsporluların arasında seyretmeyi tercih ederim.Zaten kavga gürültü maratondan herkesi kaçıracaklar.Bu sene kale arkaları full çeker.

Yürüyüş yapıp sövüp,sonra destek veriyoruz diyen adamlardan ne grup olur,ne taraftar ne de Samsunsporlu.

King1965

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 22 July 2010, 09:51:27

O gruplar maratonda olduğu sürece ben maratonda maç izlemem.Başka yerde Samsunsporluların arasında seyretmeyi tercih ederim.Zaten kavga gürültü maratondan herkesi kaçıracaklar.Bu sene kale arkaları full çeker.

Yürüyüş yapıp sövüp,sonra destek veriyoruz diyen adamlardan ne grup olur,ne taraftar ne de Samsunsporlu.

GEL KARDESIM BIZIM ARAMIZDA YER VAR :) 8)

babasamsunlu

Valla Erkut ile bizim düşüncemiz önümüzdeki sene Şirinler ile birlikte maç seyretmek..Onurlu duruşları karşısında eğer hiç bir şey yapmadan sadece bravo demek bana boş geliyor..Seneye ordayız...Taşa çıkmam ama :) 8) 8)