Bank Asya 1.Ligi 2010-2011 Fikstürü Çekiliyor

Başlatan Tufan, 21 July 2010, 02:03:12

« önceki - sonraki »

veis

kızdırmayın beni maçlarımız başlıgına açarım başlıgı ilk maçımız diyarbakır diye :D

celebi

ilk  maç iç sahada olursa bayrama da maç iç sahada olur bizim bayram tatiline de maç denk gelmiş olur bu da olur yani

Turuncu

2010-2011 Sezonu Bank Asya 1.Lig fikstür çekimi bugün yapılacak. TFF yetkilileri ile Bank Asya 1.Lig'de mücadele edecek 18 kulüp temsilcisinin katılacağı kura çekimi, Maslak Sheraton Oteli'nde saat 11.00'de başlayacak

sercan5592

uyandıgımda fıkstur bellı olcak :D hayırlısı olsun

beşnumara

ilk maçı kimle yaparız bilmem ama ilk diyarbakır maçımızın samsunda olacağına adım gibi eminim.sebebini de 2. diyarbakır maçından sonra anlarsınız :( ama inşaallah yanılırım

celebi

valla fikstüre bile heyecan yapıyoruz ya

celebi

veis

ya halen güngören akhisar rize diyorsunuz.maçımız diyarla olucak golleri kim atacaga kadar söyledim.isteyene dakikasınıda söylerim. :D

celebi

babasamsunlu

Veis coştu bi kere..Sezon sonunun tahminin istiyoruz Veis.. :)

King1965

Alıntı yapılan: celebi - 22 July 2010, 06:30:27
saat 11 de trt3te canlı kura çekimi..

TESEKKURLER USTA BNDE ARIYORDUM HANGI KANAL DIYE SAGOL ;)

sercan5592

Alıntı yapılan: beşnumara - 22 July 2010, 01:53:38
ilk maçı kimle yaparız bilmem ama ilk diyarbakır maçımızın samsunda olacağına adım gibi eminim.sebebini de 2. diyarbakır maçından sonra anlarsınız :( ama inşaallah yanılırım

??? sebep :D ?

veis

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 22 July 2010, 08:40:12
Veis coştu bi kere..Sezon sonunun tahminin istiyoruz Veis.. :)

ya sezon sonu için inşallah playof olmaz çünkü şahsen benim kalbim dayanmaz o heyecana.ama O SENE BU SENE

King1965

HADIN ARKADASLAR SON 50 DAKIKA ILK MACIMIZ KIMLE TAHMIN YAPALIM  8)

BENIM TAHMINIM ALTAY

kabacevizli55

Alıntı yapılan: celebi - 22 July 2010, 06:30:27
saat 11 de trt3te canlı kura çekimi..
ALLAH razı olsun  sağol ya iyi oldu bu  söylediğin