SS.biz genclik PES birlikteliği..

Başlatan germencisse, 17 July 2010, 11:53:21

« önceki - sonraki »

Turuncu

Real madrid taraftarıyım ama oyunda barçayı değişmem  :)

babasamsunlu

yuuuuuuuuuuuu...Real madridi tutanı biz tutmayız yürü git aykut  >:( >:( 8) 8) :P :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Turuncu

haydaaaa abi yapmaya mustafa abi nerdesin sahip çık aykutunaaa  :)

**KaR6**

Alıntı yapılan: Turuncu - 21 July 2010, 15:05:25
haydaaaa abi yapmaya mustafa abi nerdesin sahip çık aykutunaaa  :)

aykut ne diyosa o ;D

yaa grup işi yalan olur arkadaslar, 3 gunde bitmez öyle.. 3 maç üzerinden eleminasyonlu oynarız işte, elenenler de aralarında oynar, tam bir sıralama belirleriz hem de herkes yeteri kadar maç yapmış olur..

Tufan

gruplu olursa herkesin 6-7 maç yapması lazım arada rakibi beklemek falan baya uzar.

Burak

ya kardeşim 16 takım olursa 4 grup olur 8 masa alınır hiç bekleme de olmaz her grup oturduğu 2 masanın hesabını öder. ilk 2 çıkar sonra işi biten masalar sıradan kapatılır fakat tabi aynı saatte 8 tane masa bulmak imkansız o ayrı( bunu olabileceğini belirtmek için yazdım.) uzun sürmesine uzun sürmez ama sıkıntılı olur eleme usülü çok maç yapmadan nasıl olacak aynı zamanda insanların hemen elenip az maç yapmasını önleyerek onuda biri açıklasın bana  :-\

Serkan

abi ben bilmem akan abi' ile mustafa'yı yenene saldırırız (= akıllı olun

alperen

ismini bilmiyorum ama yeni karakoldan aşağı doğru inerken sağda bi salon var..ortam çok güzel sakin.pek kimsede uğramıyo:) hele haftaiçleri kesin boş oluyo..bağıra çağıra oynarız:)

Ajan

yaramaz çocuk dediğin yer enjoy olması lazım güzel yer yalnız ben tam şuanda tarif edemiyorum ama apple ps salonu vardı ama game station dururken bunlara gerek yok sadece yazdıklarımız alternatif olabilir bu arada kura üsülü ve elemeli olarak ilerleyebilir elenenler kendi aralarında kura çeker yenenlerde kendi aralarında

alperen

he evet enjoy...burası hep boş daha rahat hareket ederiz,ben sadece bu yüzden enjoy dedim

**KaR6**

kesin saat c.tesi saat 7..

eleme usulunun nasıl olacagını ve az maç yapmanın onune nasıl geçileceğini yazdım, artık somutlaştıralım şu işi.. her kafadan bi ses çıkarsa yalan olur bu iş..

Tufan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 July 2010, 21:34:11

saat bana uygundur koyulacak her türlü kurala uyarım yer gamestation mı yoksa başka bi yerde mi oynayacaz?

Burak

eleme usulunun nasıl olacagını ve az maç yapmanın onune nasıl geçileceğini yazdım, artık somutlaştıralım şu işi.. her kafadan bi ses çıkarsa yalan olur bu iş..

zaten yazdığını anlasam tekrar sormayacağım neyse sen ayarlarsın o zaman 

Turuncu

Tamam abi saat iyi ordan maça geçeriz.

**KaR6**

Alıntı yapılan: Burak - 22 July 2010, 00:14:23
zaten yazdığını anlasam tekrar sormayacağım neyse sen ayarlarsın o zaman 

bi araya geldiğimizde uzun uzun anlatırım.. olmadı c.tesi herkesin aklına yatan bi sistem buluruz, sıkıntı yok.. saat herkese uygunsa tamamdır.. ordan maça geçeriz işte, bitmezse ki büyük ihtimal bitmez pazara sarkarız..