gruplardan geri vites(mi?)

Başlatan Sioux, 19 July 2010, 21:26:26

« önceki - sonraki »

King1965

Alıntı yapılan: celebi - 21 July 2010, 16:06:09
umarım desteklemiyorlardır.

CELEBI UMARIMIMI KALDI BU ISIN ADAMLAR RESMI ACIKLAMAYI YAPMIS

lucarelli

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 21 July 2010, 17:07:01
Bizim tek menfaatimiz Samsunsporlu olmanın gururu olur...Sayıca azız ama etkiliyiz Burak kardeşim merak etme ;)

>l< >l< >l< >l< >l<

Herşey Samsunspor için

AntZ

21 July 2010, 18:40:05 #122 Son düzenlenme: 24 July 2010, 06:03:55 Ant55
Alıntı

Caner'i takımda görmek istiyoruz

Samsunspor Taraftarlar Derneği, Canikli Mekansızlar, Atakum Arena ve Forza Şimşekler Taraftarlar Derneği üyeleri yönetime de bir mesaj göndererek, Samsunspor'un eski futbolcusu Caner Altın'ı bu sezon takımda görmek istediklerini belirttiler
Caner'in Samsunspor taraftarlarının gönlünde taht kuran bir futbolcu olduğunu belirten taraftarlar, "Caner'i tekrar Samsunspor'da görmek istiyoruz. İnanıyoruzki kendisi de Samsunspor'a gelmeyi kabul edecektir. Bu konuda yönetimimizin girişimlerini bekliyoruz"diye

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=43762

Maratonda toplanacaklar

Yeni oluşacak yönetime tam destek veren Samsunspor Taraftarlar Derneği, Canikli Mekansızlar, Atakum Arena ve Forza Şimşekler Taraftarlar Derneği yeni sezonda maraton tribününde yerlerini alacak
Bir çatı altında toplanacak olan Samsunsporlu Taraftarlar, güç birliği yaparak, takımlarına müthiş bir destekte bulunmaya hazırlanıyorlar. Samsunspor Taraftarlar derneği Başkanı Ümit İren, "Yeni sezonda diğer taraftar gruplarımızla beraber maraton tribünündeki yerimizi alacağız. Maraton tribününden tüm stata hakim olacak bir tezahüratlar yapmayı planlıyoruz"dedi.

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=43767

TARAFTARLARDAN BİRLİK ÇAĞRISI

Samsunspor Taraftarlar Derneği, Canikli Mekansızlar, Atakum Arena ve Forza Şimşekler Taraftarlar Derneği temsilcileri düzenledikleri ortak basın toplantısında birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, yeni oluşacak yönetime tam destek vereceklerini belir

YENİ YÖNETİME TAM DESTEK

"Bizler Samsunspor Taraftarlar Derneği olarak Samsunsporumuzu artık Türkiye Süper Liginde görmek istiyoruz. Bunun içinde üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız. Samsunspor'u başarıya taşıyacak iyi bir yönetime destek vermeye hazırız. Son günlerde yeni yönetim hazırlıkları yapılıyor ve 30 Temmuz'da Samsunspor'un geleceği için çok önemli bir kongre var. Bizler artık kavga etmek istemiyoruz. Samsunspor'un başarısı için yeni oluşacak olan yönetime destek verdiğimizi buradan kamuoyuna açıklıyoruz.".

KAVGALAR ÇEKİŞMELER BİTSİN ARTIK

"Bu saatten sonra meydana gelebilecek kavgalar ve tartışmalar takımımıza zarar verir bunları yeniden yaşamak istemiyoruz. Buradan ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanımıza seslenmek istiyoruz. Samsunspor'a desteğinizi esirgemeyin. Biz taraftarlar sizin geçmişte olduğu gibi Samsunspor'a yardım edeceğinize inanıyoruz. Bitsin artık bu kavgalar, kısır çekişmeler, bizler artık hiçbir hiçbir kimsenin ayak oyunlarına alet olmayacağız. Samsunda başarılı bir yönetim başarılı bir belediye başkanı ve bunlara destek veren büyük Samsunspor taraftarları ile Samsunspor mutlaka başarıyı yakalayıp, özlediği Turkcell Süper Ligine yeniden çıkacaktır".

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=43774

erkutdem55

Ben Caner'i Samsunsporda değil,Samsun'da dahi görmek istemiyorum.

55JNR55

Caner vasıfsızı 56'larda zırt pırt geziyor. Sağda solda çattığım bazı kişiler caner'in alacak verecek ya da nemalanma amaçlı değil memleketi olduğundan burda söylesede para'yı memleket sayan adamları bu takımda görmek istemiyorum...

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 21 July 2010, 19:16:23
para'yı memleket sayan adamları bu takımda görmek istemiyorum...

Efsane Meskenler

Alıntıbu mesaj da tam sımsekler arena mekansızlar sbç gıbı adamların kararıdır saten.. sız toplassanız takımınıza destek vermek nedır ki kavgalar btısın mıs sız bole yaptıkca samsun sızden ıgrenecek!
tabi tabi senin destekledıgın şirinler hiç kavga etmiyo tabı hıc bıse bılmıyosun arkadaş sen bizim tribunleri biliyosan 5 sene oncesınıde hatırla o zaman hangı grupların neler yaptıgı ogren bılmeden dusunmeden konusma..

AntZ

Gönlümüzde taht kuran futbolcu Caner'le birlikte İmparator İlhan Ummak ve Kral Burhan Coşkun'u da yeniden takımda görmek istiyoruz...

YaşarDoğu

@ant55

Lütfen M.Polat, Tolga ve KEremide görmek istiyoruz.

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Gurbetci-Samsunsporlular - 21 July 2010, 15:30:05
bu mesaj da tam sımsekler arena mekansızlar sbç gıbı adamların kararıdır saten.. sız toplassanız takımınıza destek vermek nedır ki kavgalar btısın mıs sız bole yaptıkca samsun sızden ıgrenecek!

Belki sen bile doğmamıştın Samsunspor'a destek veriyodu SöğütlüBahçe konuşmalarına dikkat et.
Madem bu yönetimi istemiyodunuz geçen sene nerdeydiniz?
Yoksa kombine biletlerinizi kendi cebinizden ödemediniz mi ??

AntZ

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 21 July 2010, 19:28:39
@ant55

Lütfen M.Polat, Tolga ve KEremide görmek istiyoruz.

Onları söylemye gerek yok, onlar olmazsa olmaz  ;) Ayrıca Kerem değil Panter Kerem, Lütfen  1dk!!!

Efsane Meskenler

AlıntıBelki sen bile doğmamıştın Samsunspor'a destek veriyodu SöğütlüBahçe konuşmalarına dikkat et.
Madem bu yönetimi istemiyodunuz geçen sene nerdeydiniz?
Yoksa kombine biletlerinizi kendi cebinizden ödemediniz mi ??

tabi tabi kendi ceplerinden ödemişlerdir ah bide bazı kişiler bilmeden insanların fesatlıklarını bilmeden suralara yorum yapmasa cok daha ıyı olucak

YaşarDoğu

Anaaa, şeyi unuttuk ya, topçuykende kral olan  Pro. Ercüment oda gelsin , üzülürüz.

eLLis

Valla caner benim gönlümde taht maht kurmadı hangi Samsunsporlu ların gönlünde taht kurduğu belli..Mekansızları ben tribünde göremiyorum adları geçiyor peki stada geldikleri zamanki kadro şimdi münferit şekilde geliyormu onuda sanmıyorum...Hiçbir gruba dahil değilim bu site dışında bir sbç ye üye olmuştum ama görüyorumki sizler ne kadar Şirinler şöyle böyle desenizde lafının arkasında duranda onlar oldu.

hakan55

İnsanların günahına girmek ne kadar kolay ya..Geçen sene ben dahil 7 den70 e herkez kombinesi alıpta girdi.Harçlıklarımızdan artrıpta aldık biz o kombineleri.Küçücük tribüncü kardeşlerimin cebinde bile kombinesi vardı.Bizim tribün öyle bir tribünki kötü insanı arasında barındırmaz kötü insan menfaatci insan hemen sıkılır o harıka ortamdan ya kendi kaçar ya da kovulur.Bilmeden konuşupta günaha girmeyin..
Bizim öyle abilerimiz reislerimiz varki anlatılmaz bizzat yaşanır.Her biri ayrı ayrı adamın kralı Başta burak abimiz sizin suçladığınız hiçbirşeyi yapmamıştır yapmadı yapmazda.Yapanlar varsa kendılerine baksınlar.
  Eskide oldğu gibi şimdide gelecekte de lafımızın arakasındayız..

İNADINA SAMSUNSPOR....İNADINA ŞİRİNLER...!!!