gruplardan geri vites(mi?)

Başlatan Sioux, 19 July 2010, 21:26:26

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

21 July 2010, 11:14:45 #105 Son düzenlenme: 21 July 2010, 11:17:05 Tuareg55
Başkalarının yanlışlarında kendi doğrularınızı aramayın...Ben bilmem grupların iç yüzünü pek.Şirinlerle maça girerim herkesi tanırım ama kimin cebine ne girer girmez o benim bileceğim iş değil öyle birşey olduğunuda sanmıyorum...grup başlarının verdiği kararı tamamen sbç ye mal etmek mantıksız.ordada fikir ayrılıkları eminim olcaktır.her grupta bu olcaktır içinde gerçek Samsunspor sevgisi olan.Sözünün eri olmayanlar ve bu taraftarı birbirine düşürenler utanmalı

eLLis

Ortada bir yanlış var bu yanlışı gören o gruplardan arkadaşlar var grupla maça girmem diyenler var şimdiye kadar hepsine helal olsun.. birde sanıyorumki abilerimiz böyle karar almış bizde destek vermeliyiz diyenler var önce şu bilinmeliki bu takımı kurtaracak olan abiler değil bu takım lig düşerse çıkaracak abiler değil bu takım 3.lige düşerse o abiler belkide stada gelmeyecek tribünü yapılacak bi takımda kalmayacak (tribünde önde gelen kişilerdende karşı çıkanlar varmış yazılanlara göre onlarıda ayrı tutuyorum)

**55

herkes sezon içinde neler yapmış şapkasını önüne koysun yada ellerini avuçlarının arasına alsın ve baksın... elinde plaketlerle kapı kapı gezip deplasmanlar için otobüs isteyenlerde var...grup başkanı dahil cebinden para vererek otobüs kiralayıp deplasmana giden taraftar gruplarımızda var...kapıdaki güvenliği dövüp kapıları kırarak maça girende var....parasını verip biletini alıp kombinesini alıp maça giren gruplarda var... stadda takımına her hafda müthiş destek vermek için çalışan gruplarda var onların sesini kesmek için ıslık çalıp davul çalan gruplarda var...tek pankartın arkasında her mahalleden 100 lerce kişi toplayıp takımını destekleyende var onlarlarca pankart asıp arkasında durmayan gruplarda var  Öncelikle kim stada nasıl girmiş kim kime destek çıkmış kim kimden büyük gibi gereksiz polemiklere girmek yerine herkes sezon içersinde neler yapmış onları  gözlemlesin....takımı 2-0 yenikken tribünde makara gırgır yapan grupları herkes iyi biliyor.....Tribünlerimizde bu işi menfaat için yapan çokk sayıda sahde Samsunsporlular var milletden para yok diye otobüs alıp bedava aldığı otobüsle deplasmana giderken sınırsız sayıda alkol içen insanlarıda gördük...Arkadaşlar herkes önce birbirine laf yetişdireceğine sezon içersinde ne yapmış Tribücülük adına Takımına ne kazandırmış onu sorgulasın kendi içersinde...Erkut tutu denilen adamı eğerki Büyük Samsunsporumuzun Başkanı olarak görmeye Kimin kalbi vicdanı ciğeri kabulleniyosa o destek versin 1 hafda önce karşı çıkdığı halde..YOKSA NE ONDAN BAŞKAN OLUR NEDE YUSUF ZİYA DESTEK ÇIKAR NEDE CANER GİBİ SON 2 senedir 10 maç dahi oynamayan adamdan SAMSUNSPORA hayır gelir... herkese saygılar...

erkutdem55

Bu işi gruplardaki arkadaşlar isterlerse çözebilirler.Ciddi bir sayıda itiraz ederlerse bu işten geri dönüş olur.Grup başları gidip kendileri tezahürat edemeyeceklerine göre zorla da olsa geri dönüş yapacaklardır.Zor mu zor kolay değil,ama apılmayacak şey de değil.Her grupta 20 kişi bu işe karşı ıksa bu iş düzelir.

Menfaat muhabbetine bir atıfta bulunayım;

Menfaati için Samsunsporu destekleyen adamın,Trabzonsporludan gözümde hiçbir farkı yoktur.

celebi

LisandroLopez

Kimin ne menfaati var az çok biliyoruz ama hangi gruptan olursak olalım Biz herşeyden önce Samsunspor'u seviyoruz ve her zaman peşindeyiz.

celebi

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 21 July 2010, 12:11:50
Kimin ne menfaati var az çok biliyoruz ama hangi gruptan olursak olalım Biz herşeyden önce Samsunspor'u seviyoruz ve her zaman peşindeyiz.

sen mesela kardeşim sbç böyle bir karar aldı sen ne yapacaksın.

LisandroLopez

Alıntı yapılan: celebi - 21 July 2010, 12:13:04
sen mesela kardeşim sbç böyle bir karar aldı sen ne yapacaksın.

Maçlara grup ile gidip gitmeme konusunu düşüneceğim.

celebi

deli 55

benim hiçbir grupla işim olmaz ama şunu çok rahat söylüyorum ki samsunsporumuzun adam gibi tribün kültürü olan tek bir grubu vardır.o da şirinler...

Ajan

TARAFTARLARDAN B... Devamını GörİRLİK ÇAĞRISI
21 Temmuz 2010 / 13:19
Samsunspor Taraftarlar Derneği, Canikli Mekansızlar, Atakum Arena ve Forza Şimşekler Taraftarlar Derneği temsilcileri düzenledikleri ortak basın toplantısında birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, yeni oluşacak yönetime tam destek vereceklerini belir
YENİ YÖNETİME TAM DESTEK
"Bizler Samsunspor Taraftarlar Derneği olarak Samsunsporumuzu artık Türkiye Süper Liginde görmek istiyoruz. Bunun içinde üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız. Samsunspor'u başarıya taşıyacak iyi bir yönetime destek vermeye hazırız. Son günlerde yeni yönetim hazırlıkları yapılıyor ve 30 Temmuz'da Samsunspor'un geleceği için çok önemli bir kongre var. Bizler artık kavga etmek istemiyoruz. Samsunspor'un başarısı için yeni oluşacak olan yönetime destek verdiğimizi buradan kamuoyuna açıklıyoruz.".
KAVGALAR ÇEKİŞMELER BİTSİN ARTIK
"Bu saatten sonra meydana gelebilecek kavgalar ve tartışmalar takımımıza zarar verir bunları yeniden yaşamak istemiyoruz. Buradan ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanımıza seslenmek istiyoruz. Samsunspor'a desteğinizi esirgemeyin. Biz taraftarlar sizin geçmişte olduğu gibi Samsunspor'a yardım edeceğinize inanıyoruz. Bitsin artık bu kavgalar, kısır çekişmeler, bizler artık hiçbir hiçbir kimsenin ayak oyunlarına alet olmayacağız. Samsunda başarılı bir yönetim başarılı bir belediye başkanı ve bunlara destek veren büyük Samsunspor taraftarları ile Samsunspor mutlaka başarıyı yakalayıp, özlediği Turkcell Süper Ligine yeniden çıkacaktır".

açıklamada tutunun adı geçmesede bir nevi yusuf ziyanın prenslerini destekliyoruz mesajı var sonumuz hayırlı olsun umarım bu hatadan dönülür

King1965

bu mesaj da tam sımsekler arena mekansızlar sbç gıbı adamların kararıdır saten.. sız toplassanız takımınıza destek vermek nedır ki kavgalar btısın mıs sız bole yaptıkca samsun sızden ıgrenecek!

Ajan

Direkt olarak grupları kötülemek yerine grupdaki bazı basiretsiz kişileri eleştirilim birkaç kişinin yaptığını bütün gruba maal etmek yanlış ki yukarıda adı geçen grup isimlerine üye kişilerinin coğu böyle bir olayı desteklemezken

celebi

umarım desteklemiyorlardır.

King Of The North

Alıntı yapılan: lucarelli - 21 July 2010, 11:02:58
Her ne kadar sayımız fazla olmasa da Başkentli Samsunsporlular da takımımızın peşinde menfaatsiz koşar.

Bizim tek menfaatimiz Samsunsporlu olmanın gururu olur...Sayıca azız ama etkiliyiz Burak kardeşim merak etme ;)