gruplardan geri vites(mi?)

Başlatan Sioux, 19 July 2010, 21:26:26

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

bu takımın peşinden menfaatsiz bir şekilde koşan herkesi çok ama çok seviyorum

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

veis

konu senin grubun onun grubu degil konu samsunspor.kaldıki erkut tutu niye istenilmiyor sizler samsunda yaşayanlar olarak bunu daha iyi bilmeniz lazım.fuhuş operasyonunda adı geçen bir topçunun geri gelmesini istemenin nasıl bir izahı olur bunu asla anlayamıyorum.tonlarca piyasada samsunsporlu futbolcu varken niye konya ve boludan kovulan canerin adı geçiyor büyük bir soru işareti.kişisel düşüneceksek şayet bizler istanbul grubu olarak banane mantıgıda güdebilirdik ama yanlış hatta yanlışlar dizisi şeklinde gidiyor.biz ilk başdada şimdide lig başlayıncada erkut tutu adını duymak istemiyoruz.bu sene 5 tane saglam topçu alıp takımı süperlige çıkartır sonrada süperligden düşürüp kenara çekilir.olan yine bizlere olur.ve kocaeli malatya sakarya misali biteriz.amaç süperlige çıkmak degil amaç ayaklarının üstüne basabilmek olmalı.

King Of The North

Tutu başkan olacak, yusuf ziya destek verecek, caner geri gelecek!!!... yusuf ziya destek falan vermez, günahını bile vermez,  caneri alın da başınıza çalın, Tutuya, yönetime hep birlikte tepki koymadık mı? ne değişti birkaç günde, yine bize hüsran yine bize hasret...

AntZ

Yusuf Ziya direkt Tutu'ya yardım etsin, Tutu aday maday olmasın, herkes için en hayırlısı olur.

Serkan

Caner mi ?

Hani şu 56'larda Samsunspor formalı insan gördünde iğrenerek bakan Canermi bu formayı giysin..

kolbasti.55

kardeşim anlamıyorum zaten niye bu kadar grubumuz var neden tek grup olamıyoruz bize grup olarak gittiğimiz gösterilerde şehir dışında felan siz hangi gruptansınız diyince inan bişe diyemiyoruz tek grup olsun gerçekten çok iyi olur

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 21 July 2010, 08:39:08
bu takımın peşinden menfaatsiz bir şekilde koşan herkesi çok ama çok seviyorum

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

Samsunda Menfaatsiz Bir Tane Grup Göstersene Bana ?

kabacevizli55

red_white

kabacevizli arkadaşın dediği grup hakkında burası bir grup sitesi değil örnek veriyosun

babasamsunlu

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 21 July 2010, 10:50:11

Samsunspor biz bağımsız taraftarlar platformu...grup istanbul 55... M.Toaman Taş Samsunlular derneği...

kabacevizli55

site ismi verdim ama sonucta böyle bir grup tribünde var  bağımsız olsada bir ismi var

red_white

babasamsunlu seni yanlış anladılar sanırım sen Samsunspor'un peşinden menfaatsiz koşan herkesi demişsin yani grup ayrımı yapmadan

lucarelli

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 21 July 2010, 10:57:48
Samsunspor biz bağımsız taraftarlar platformu...grup istanbul 55... M.Toaman Taş Samsunlular derneği...

Her ne kadar sayımız fazla olmasa da Başkentli Samsunsporlular da takımımızın peşinde menfaatsiz koşar.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 21 July 2010, 10:50:11

Demek istediğini ben çok iyi anlıyorum aslında kardeşim benim..Sen bir nebzede olsa haklısın.Yalnız sizdeki durum farklı..Sizde gurubun menfaatleri değil liderinizin menfaatleri ön planda..O yüzden söylediğin sadece Samsun için deil hemen hemen tüm Türkiyedeki guruplar için geçerli..Ama dediğim gibi sizdeki durum farklı..

Alıntı yapılan: lucarelli - 21 July 2010, 11:02:58
Her ne kadar sayımız fazla olmasa da Başkentli Samsunsporlular da takımımızın peşinde menfaatsiz koşar.

Haklısın kardeşim özür dilerim..Bİ ANLIK DALGINLIĞIMA GELDİ..

red_white

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 July 2010, 11:05:55
Bence bütün gruplar takımın peşinde menfaatsiz koşar. Maça gelen Samsunsporlu adama ne vaad ediyorlar ki? Birkaç kişinin genelin Samsunspor sevgisini kirletmesine gerek yok.

buna tamamiyle katılıyorum menfaat en fazla birkaç kişide vardır maça gelenlerin tamamına yakını Samsunspor sevgisiyle geliyorlar...