gruplardan geri vites(mi?)

Başlatan Sioux, 19 July 2010, 21:26:26

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Takim transferler etmeye basladi ( sözde tabiki imza suan yok )
Bu seferde gruplar arasinda sorun var

Hicmi gülmicek bu Samsunspor taraftarlari.

Umarim gruplar kendi aralarinda meseleyi cözerler sonucta hepimiz tek sey icin tartisiyoruz oda SAMSUNSPOR.

mehmet yılmaz

Duyduğuma göre Erkut Tutu'nun ismini zikretmemişler. 30 Temmuzda gelecek olan yönetime destek olalım demişler. 30 Temmuzda Erkut'un başkan olacağına kesin gözüyle bakılıyor tabii. Kırgınlıklar bitsin, Y.Ziya destek versin denilmiş. Seneye maratonda oalcağız denilmiş. Bir de Caner Altın'ın yeniden takıma alınması istenmiş.

Biz sözümüzün arkasında, Erkut Tutu gibilerin karşısında ve her daim Samsunspor'un yanındayız!

beşnumara

tam olarak anlamadım bir de kendi adamlarını samsunspora mı aldırmaya çalışıor? hakkıyı,tümeri de ister misiniz?sercanınız zaten takımda kaldı

CurvaSudSamsunspor

Nede olsa sakal bol bol akacak birilerine...

cem

20 July 2010, 20:26:18 #79 Son düzenlenme: 20 July 2010, 20:49:20 cem
Alıntı yapılan: samsuni - 20 July 2010, 19:50:24
Duyduğuma göre Erkut Tutu'nun ismini zikretmemişler. 30 Temmuzda gelecek olan yönetime destek olalım demişler. 30 Temmuzda Erkut'un başkan olacağına kesin gözüyle bakılıyor tabii. Kırgınlıklar bitsin, Y.Ziya destek versin denilmiş. Seneye maratonda oalcağız denilmiş. Bir de Caner Altın'ın yeniden takıma alınması istenmiş.

Biz sözümüzün arkasında, Erkut Tutu gibilerin karşısında ve her daim Samsunspor'un yanındayız!
2 tane negatif düşünce... tutuya destek ve caner altının samsunspor a geri dönmesini istemeleri
şaırmışlar galiba....

cem

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 20 July 2010, 20:36:58
müsbet olumlu anlamına gelir , tutu nun gelmesi müsbetse vah halimize...
negatif yazacama müsbet yazdım pardon...

erkutdem55

Önce birsürü transfer haberi çıktı sonra çoğu yalan oldu,imza hiç yok.

Sonra yürüyüş oldu,birlik dendi,şimdi o da yalan oldu.

Mehter takımı gibiyiz,2 ileri 1 geri.

cem

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 20 July 2010, 20:51:52
Önce birsürü transfer haberi çıktı sonra çoğu yalan oldu,imza hiç yok.

Sonra yürüyüş oldu,birlik dendi,şimdi o da yalan oldu.

Mehter takımı gibiyiz,2 ileri 1 geri.

LisandroLopez

Geçen sezon Erkut Tutu'nunda içinde bulunduğu yönetim mâlüm gruba stada girme konusunda her türlü kolaylığı sağladı.
Belki o grup kendi imkanlarıyla birşeyler yaptı bilemiyoruz ama , nedense takım çok kötü durumdayken yönetimi istifaya davet etmeyen tek grup o grup idi.
Hatta aynı yönetimi biz istifaya davet ettik diye bizden kötüsü olmadı.
O yönetim Bizim grubumuza ise stada giriş konusunda her türlü zorluğu çıkarttı.
1 bilete 2 kişi stada alınmıyor denildi , 5 yaşındaki çocuk bile 1 biletli kişinin yanında stada alınmadı.
Zaten ekonomik durum baza alındığında vaziyeti iyi olmayan bi grubumuz varken,birde bunca zorluk çıkartılmasına rağmen hemen hemen her maçta grubumuz takıma tribünde desteğini verdi.
Biz zor durumdayken bu siteden hiç bu kadar tepki olmamıştı.

Bu duruma benzer durumu geçen sene malüm grup herkesin gözü önünde yaparken birşey yok da , SöğütlüBahçe yapmaya kalkınca neden herkes ayaklanıyor?
Ki ben eğer Tutu'ya destek verilecekse grubumuz tarafından , sonuna kadar karşıyım.
Biz gençlik olarak yapılacak işin yanlış bi iş olduğunu kabul ediyoruz ve maçlara gitmeme kararı bile alabiliriz.
Ama sBç'e bu kadar tepki olacağını beklemiyordum doğrusu.
Çünkü geçen sene malüm gruba bu kadar tepki verilmemişti.
İsteyen kızabilir,isteyen o konuyla o konunun ilgisi ne diyebilir.. Herkes kendi fikrinde özgürdür.
Ama fikrimi söylemek istedim.Ve Erkut Tutu'ya sonuna kadar karşı olduğumuzu da belirtmek istedim.

red_white

benim şahsi tepkim geçen hafta hepberaber yapılan açıklamaya sadık kalınmasıydı.Ben tarafsızım söğütlübahçede şirinlerde biziz o grup bu grup hiç bizaman düşünmedim iki grupla maçlarada girdim bağırdım.Bu yürüyüş tertemiz bir sayfanın Samsunsporluların tek yürek olmasının büyük bir adımıydı.Tutu tüm grupları arıyor neden bir grubu aramıyor? ben bunda art niyet ararım bizim birlik ve beraberliğimizi bölmeye çalıştığını Samsunsporluların tek ses olmasını istemediğini anlarım

Kürsat Berrak

BÖL,PARÇALA,YÖNET...!!!
YZY VE TETİKÇİSİ VE YENİ MAŞASININ METODU...

Efsane Meskenler

yazılanları başından aşagı hepsini okudum ve bunları yazarken bile şaşkınım tabi bende sizler gıbı daha 10 gun onceki yuruyusteydım hep beraber tutu'yu ve yönetimi istemediğimizi belirtmiştik sonra  ne olduysa kım oldugu bile mechul kişi veya kişiler birilerini arayıp destek istemiş yin edenıldıgıne gore onlarda kabul edıp hatta destek verdıklerını yazılı basınla bildirceklermiş ama söyle bişe var ben yuruyuşteyken Söğütlübahce grubunun önde gelenlerinden Sezgin Tatar Benimde üyesi oldugum Forza Şimşekler Grubundan Başta Evren Esen Olmak Uzre bi kaç abiler kendi aralarında konusurken kulak mısafırı oldum konu şöyle Sezgin Tatar Kesinlikle tutu'nun başkan olmasını istemedikleri ve boyle bişe olursa tepkisini koyacagını belirtti ve aynı şekilde bizim grupdakı abılerde bu dusunceye katıldı kesinlikle olmamalı falan konusmalar oldu şimdi bunları nıye anlattım şayet beklenıldıgı gıbı yarınbazı gruplardan tutu'ya destek mesajı cıkarsa daha once Söğütlübahce Gençliğinin belirtmiş oldugu gibi ben ve benımle maçlara gelan arkadaşlarımında kendi grubum adına dıyorum bu yanlışlıktan donulmedıgı takdırde grubu hıc bır katkı saglanmayacaktır misal ben ve bı kac arkadasım yaklasık 15 gundur yenı sezon oncesı penye ve pankart yapmayı dusunuyoduk sayet boyle bıse olursa ve en kısa surede hatadan donulmezsebu org durduracagımı bılmenızı ısterım

çýlgýnlar1984

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 20 July 2010, 20:55:55
Geçen sezon Erkut Tutu'nunda içinde bulunduğu yönetim mâlüm gruba stada girme konusunda her türlü kolaylığı sağladı.
Belki o grup kendi imkanlarıyla birşeyler yaptı bilemiyoruz ama , nedense takım çok kötü durumdayken yönetimi istifaya davet etmeyen tek grup o grup idi.
1 bilete 2 kişi stada alınmıyor denildi , 5 yaşındaki çocuk bile 1 biletli kişinin yanında stada alınmadı.
Zaten ekonomik durum baza alındığında vaziyeti iyi olmayan bi grubumuz varken,birde bunca zorluk çıkartılmasına rağmen hemen hemen her maçta grubumuz takıma tribünde desteğini verdi.

Bu duruma benzer durumu geçen sene malüm grup herkesin gözü önünde yaparken birşey yok da , SöğütlüBahçe yapmaya kalkınca neden herkes ayaklanıyor?
Ki ben eğer Tutu'ya destek verilecekse grubumuz tarafından , sonuna kadar karşıyım.
Biz gençlik olarak yapılacak işin yanlış bi iş olduğunu kabul ediyoruz ve maçlara gitmeme kararı bile alabiliriz.
İsteyen kızabilir,isteyen o konuyla o konunun ilgisi ne diyebilir.. Herkes kendi fikrinde özgürdür.
Ama fikrimi söylemek istedim.Ve Erkut Tutu'ya sonuna kadar karşı olduğumuzu da belirtmek istedim.

Katılıyorum Kardesım Sana

celebi

iyi tamam o zaman sbç mekansız kendi bildiğini yapsın diyelim. ama kardeşim bunun hata olduğunu bile bile neden hatayı devam ettirmek

Recep

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 20 July 2010, 20:55:55

şunun şöyle bilinmesini isterim istanbuldaki Samsunspor sevdalıları olarak bütün Samsunspor sevdalılarına eşit mesafede olduk ve hepsini sevdik ama hatayı ve yanlışı kim yaparsa yapsın hepsinide aynı tepkiyi koyduk vede koyarızda
bunu herkes böyle bilsin isterim şimdi bu günkü olayda bazı gruplara sert tepki veriyorsak bilinsinki o grup içindeki bütün arkadaşlara değildir çünkü çok iyi biliyoruz ki onların içinde bu karara bizim kadar sert tepki koyacak bu takımın sevdalıları var şu anda mesele ne o gup ne bu gruptur bu yanlışı yapan insanların bir ana önce bu hatalarından dönmesidir bu takımın peşinden menfaatsiz bir şekilde koşan herkesi çok ama çok seviyorum