gruplardan geri vites(mi?)

Başlatan Sioux, 19 July 2010, 21:26:26

« önceki - sonraki »

çýlgýnlar1984

Şu Anda Siteye Yeni Girdim Ve Bir Anda Başımdan Aşagıya Kaynar Su Dökülmüş Gibi Oldum Daha Dün Biz Değilmiydik Hep Beraber Kol Kola Omuz Omuza Bu Adamı İstemeyen Şimdi Ne Oldu Acaba Cok Merak Edıyorum Eger Boyle Bir Sey Olursa Biz SÖĞÜTLÜBAHCE GENÇLERİ OLARAK  Olarak Maca Gitmeme Kararı Alıyoruz  Birde Burda Bazı Arkadslar SÖĞÜTLÜBAHCE Grubu Erkut Tutuyu Desteklıyor Dıye Bir Sey Konusmasın Bızler Karsıyız Kim Destek Olursa Olsun Biz KARSIYIZ BU OLAYA KARSIYIZ,,,

babasamsunlu

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

Serkan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 20 July 2010, 14:32:54
>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

red_white

>l< tebrikler kardeşim Samsunsporlu onurlu duruşunuzdan dolayı

berusa55

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 20 July 2010, 14:30:49
Şu Anda Siteye Yeni Girdim Ve Bir Anda Başımdan Aşagıya Kaynar Su Dökülmüş Gibi Oldum Daha Dün Biz Değilmiydik Hep Beraber Kol Kola Omuz Omuza Bu Adamı İstemeyen Şimdi Ne Oldu Acaba Cok Merak Edıyorum Eger Boyle Bir Sey Olursa Biz SÖĞÜTLÜBAHCE GENÇLERİ OLARAK  Olarak Maca Gitmeme Kararı Alıyoruz  Birde Burda Bazı Arkadslar SÖĞÜTLÜBAHCE Grubu Erkut Tutuyu Desteklıyor Dıye Bir Sey Konusmasın Bızler Karsıyız Kim Destek Olursa Olsun Biz KARSIYIZ BU OLAYA KARSIYIZ,,,

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

celebi

sizdende bu beklenirdi arkadaşlar  >l< >l< >l< >l< >l<

FaTiH_HaN

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

çýlgýnlar1984

Konusulan Hersey Dogruymus Mekansızlar Söğütlübahce Forza şimsekler Basın Acıklaması Yapılacak Yarın İcin Bizler Bu Karara Ne Kadar Karsı Olsakda Buyukler Bu Kararı Almıslar Bilgınız Olsun,,,

babasamsunlu

Kardeşim benim büyükleriniz ne karar alırsa alsın..Siz doğru bildiğiniz yoldan yani Samsunsporluluğunuzdan ödün vermeyin..Bu işe alet olmayın...Ben sağduyulu davranacağınıza eminim..Diğerlerinin yaptıkalrı ise tarihin kapkara sayfalarında yerini alacaktır..

ahmetsefa55

20 July 2010, 16:50:14 #71 Son düzenlenme: 20 July 2010, 17:04:34 ahmetsefa55
eğer böyle bır acıklama yaparlarsa bolu deplasmanında mac sonunda sogutlubahcelı bı abımızın bızı o cok eglendıren ve sogutlubahceye sempatı duymamı saglayan hıslerımın yerını kın ve nefret alacak ve egerkı boyle bır acıklama olursa stadta sogutlubahce bagırdıkca ben ıslıklıcam

lucarelli

Alıntı yapılan: çılgınlar1984 - 20 July 2010, 14:30:49

>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

red_white

katılıyorum büyükleriniz ne kararı alırsa alsın siz sağduyulu olun kardeşim

Serkan

Vay be merak ediyorum şu basın açıklamasını; Tutu'yu destekleme sebebleri nelermiş ?