gruplardan geri vites(mi?)

Başlatan Sioux, 19 July 2010, 21:26:26

« önceki - sonraki »

Kaya

Beklesek ve ona göre yargıda bulunsak daha iyi olacak..

AntZ

Alıntı yapılan: iak5529 - 20 July 2010, 00:20:09
Beklesek ve ona göre yargıda bulunsak daha iyi olacak..

Kimseye yargıda bulunmuyoruz İnanç, aranıpta Tutu'ya destek verecek olanlar diyoruz, bu cümlenin içini dolduracaklar da biz değiliz, çıkıpta açıklama yapacak olanlar dolduracak içini. Destek ya da açıklama olmazsa ne kimseye laf gitmiş ne de yargıda bulunuşmuş olacak  ;)

Kaya

Böyle bir şey olma ihtimalini düşünmek istememekten kaynaklı kendimi avutuyorum yoksa söylenecek birçok şey var. Özellikle bu konuda beklemekten yanayım çünkü ortada yapılacak bir yanlış varsa bu yanlışı yapacak kişiler bu karardan dönebilirler ve söylediklerimiz havada kalabilir.(ki temennimizde bu) Tam tersini yaşarsak vay halimize.

LisandroLopez

Bi kaç arkadaşında dediği gibi bizim böyle bi durumdan haberimiz yok ama eğer doğruysa söylenecek çok fazla şey yok..

CeLL-O

Olay hakkında çoğu kişinin fazla bir bilgisi yok sanırım, o yüzden bekleyip sonucu görmek lazım bence. Umarım böyle bir şey olmaz, yoksa buna destek veren gruplar hangi yüzle o stada gelir merak ediyorum doğrusu.

adige73

testi kırıldıktan sonra ne işe yarar beklemek gruplar belki buradaki yorumları okuyup kararlarını bir kez daha düşüneceklerdir

red_white

bence bazı grupları arayıp bazılarını aramaması Samsunspor taraftarlarının yürüyüşteki tek sesli oluşundan korkup bölme çabasıdır tutunun

celebi

babasamsunlu

Elbet herşey olabilir..Ama önemli olan Gurupların takınacağı tavırdır..

Burak

eğer olurda şirinleri stada sokmazlarsa bu bölünmelerden ve şirinlerin dik duruşundan ötürü inanıyorumki buradaki bir sürü insan onlar adına bilet alıp onları yinede stada sokacaklardır çünkü SAMSUNSPORLULUK böyle birşeydir.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Burak - 20 July 2010, 10:11:09
eğer olurda şirinleri stada sokmazlarsa bu bölünmelerden ve şirinlerin dik duruşundan ötürü inanıyorumki buradaki bir sürü insan onlar adına bilet alıp onları yinede stada sokacaklardır çünkü SAMSUNSPORLULUK böyle birşeydir.

Ben kendi adıma böyle bir durumda elimden ve cebimden geleni ardıma koymayacam..

usare

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 20 July 2010, 10:15:03
Ben kendi adıma böyle bir durumda elimden ve cebimden geleni ardıma koymayacam..

lucarelli

Ben  böyle bir şeyin gerçek olmasına inanmak istemiyorum. Çarşamba günü bekleyip görelim. Umarım böyle bir şey yoktur, varsa da en kısa zamanda yanlıştan dönülür.

kabacevizli55

TÜM SAMSUNSPORLULARIN DİKKATİNE:!!!!!! ARkadaşlar daha 10 ğün önce yönetim istifa dediğimiz kabul etmediğimiz yönetim vede idareciler. bu ğün ERKUT TUT_u yu başkanlığa aday gösteriyolar asıl enteresan olan da BİZ yani ŞİRİNLER dışında herkezle görüşülüp destek alınmıştır. kimse şirinlerin varlığını hiçe sayamaz bunun... hesabını çok agır ödeyecekler.. HESAP ĞÜNÜ YAKINDA .. şiRinler.. vede samsunsporlular burda.. facebook şirinler fan sayfasından yapılmış  açıklama

kabacevizli55

taraftar... Görın bir duruşu olmalı.Erkut tutu Samsunspor başkanlıgını hak edecek bir insan degil.İcra dosyalarından dolayı su an da ne çeki var ne de seneti.samsun sokaklarında gezemeyecek kadar yüzü olmayan bir insan bugun Samsunspor a başkan olacakmış.Arkadaşlar tütün iskelesindeki açıklamada bütün gruplar erkut tutu başkan olamaz olmasın diye söylerken bugun diyolar ki erkut tutu başkan olursa destek verecegiz.BİZ BU İKİYÜZLÜLÜGÜN VE DÖNEKLİGİN İÇERSİNDE YOKUZ.Samsunspor taraftarının bir duruşu olmalıdır.ve duruşumuz Erkut TUTU nun başkanlıgına karşıdır.Geçmişte yine verdigi sözlerin arkasında durmayanlar her zaman kaybenler olmuştur.

Bu arada tribünlerin bu hale gelmesinde insanların birbirne düşmesinde en büyük katkısı olan kişi erkut tutu dur.ŞİRİNLER BİR KİŞİ KALANA KADAR KARŞISINDADIR. banazlı muratın açıklması