gruplardan geri vites(mi?)

Başlatan Sioux, 19 July 2010, 21:26:26

« önceki - sonraki »

beşnumara

Erkut gibi bir karaktersizi destekleyen en az onun kadar karaktersizdir.En az diyorum çünkü birlik olup açıklama yapılmış isim verilmiş o kişiyi samsunsporda başkan olarak görmek istemiyoruz denmiş ve söylenen sözler yutulmuşşş.Bugün bu kararı verenler tarihin kara sayfalarında kaybolup gideceklerdir

celebi

sen erkuta kızıp SAMSUNSPORUN formasını yakıp SAMSUNSPORUMUZU tutmayacaksın öyle mi ???

Tufan

eğerki bedavacılık uğruna Erkut Tutu denen adamı destekleme kararı aldıysa bazı gruplar o insanların Samsunsporluluğundan şüphe ederim.

AntZ

Bugüne kadar gruplar arasında en ufak bir ayrım yapmadım, Samsunspor'u destekleyen her grup, her kişi aynıydı benim gözümde. Hepsi bizim grubumuz dedik hep, birbirine laf atanlara kızdık, grupçuluk yapmayın dedik... Ama çıkıpta grubun biri ya da birileri, hele hele aranarak, siparişle, rüşvetle, kendini, Samsunspor'luluğunu satarak Tutu'ya destek verirse artık Samsunspor taraftar grubu değildir benim gözümde... Trabzonspor taraftar grubundan da farkı yoktur benim için. Bu saatten sonra kimse de gruplar birleşsin edebiyatı yapmasın, Trabzonspor taraftar grubuyla Samsunspor taraftar grubunu birleştiremezsiniz.

red_white

hep bu yüzden yıllardan beri buradayız... fuat köktaş kendi partisi içerisinden geldii adam ona bile yardım etmedi.. Samsunda hakkında bunca söylentiler çıkan hiçbir mal varlığı olmayan bu adama neden yusuf ziya destek versinn? kaç seneden beri bunu gördük buna nasıl inanılır  :o

babasamsunlu

Ben sadece erkuta kızıp değil Hocam..Erkut gibi birinin Samsunsporun başına bu kadar göz yumulmasına Samsunsporun bu kadar aciz bırakılmasına,hergün çıkan bir sürü dedikoduya ve en kötüsü birlikte yürünülen insanların bile bu adamı destleyecek durumda olmalarına artık dayanamayacağım..
Bizim tuttuğumuz takım sadece başarılarında değil üzüntülerinde de her zaman dimdikti..En kötü günlerde bile en azından tribünden tek ses çıkardı..

Sadece Samsunspor diyebilmek sadce dillerde kalmış artık..Erkut varsa ve Erkuta bu şehir musade ederse eğer banada müsade bilader...

celebi

koymuşum hepsine be akan kardeşim. yüreğimde her zaman

Sioux

celebi

Recep

laf erkek adamın ağzından bir ker çıkar kıçı başı oynamaz

alperen

eğer bu haberler doğru çıkarsa,yarın bazıları tarafından erkut ve yzy desteklenirse hakikatten yazıklar olsun!!!

celebi

çok merak ediyorum burada yazan sbç mekansızlar ve arenadan yazan varsa ne yazacaklar yada ne diyecekler

Sioux

ben burada yazan gençlerin bir suçu olduğunu sanmıyorum, onların haberi bile yoktur. çünkdernekte 3-5 kişi karar alıyor, gençlere ne haber veriyorlar nede sahip çıkıyorlar. eskiden sbç böyle değildi.

sercan5592

bencede genclerın haberı bıle yoktur dernekler halletmıslerdır grup adına kımsenın haberı olmadan

celebi

o zaman sbç deki yada mekansızlardaki aklı başındaki gençler buna karşı çıkar ve bir bölünme ihtimali olur.