Cenk İşler Bizde de İşler mi ??

Başlatan germencisse, 15 July 2010, 18:28:25

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

bu yıllardır   top  oynuyo  o kdar para kazanmışdır artık para için iş yapcaksa gitsin katar DA SUUDİ ARABİSTANDA oynasın

Elazığsporlu

Elazığsporun da ısrarla isteği bir topçuydu.700 bin TL istediği için vazgeçildi.İndirime gideceğini sanmıyorum ama inşallah Samsunspor'a gelir.
Bu arada geçen sezon Samsunspor'da oynayan İlhan UMMAK'ı transfer ettik.Geçen sezonun devre arasında da Hasan Hakan HACIBEKTAŞOĞLU'nu Samsunspor'dan almıştık.Hakan,oyunu iki yönlü oynayabilen hırslı ve teknik bir oyuncu.Bu yıl Bank Asya yolunda Elazığspor'a önemli katkısının olacağını düşünüyorum.İlhan transferi de iki tarafa hayırlı olsun.

55_OrHaN_55

Cenk'in tercihini paradan çok Samsunspor'dan yana kullanarak, kendisine en çok yakışan kırmızı-beyazlı şanlı formayı giymesini umuyorum. haydi be Cenk, gel de bitsin bu hasret...

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 18 July 2010, 15:43:09
hakan ilhanın yanında gattuso valla :) allah kolaylık versin

ne diyon bee hemde duble gattuso..hatta essien..yok yok daha iyisi varsa ondan işte :D

kardeşim ilhan ummaktan bizde bir şeyler umduk ama kendisi bize kol böreği ikram etti..geçmiş olsun..terbiyesizin tekidir kendisi..

celebi

Alıntı yapılan: Elazığsporlu - 18 July 2010, 15:41:46
Elazığsporun da ısrarla isteği bir topçuydu.700 bin TL istediği için vazgeçildi.İndirime gideceğini sanmıyorum ama inşallah Samsunspor'a gelir.
Bu arada geçen sezon Samsunspor'da oynayan İlhan UMMAK'ı transfer ettik.Geçen sezonun devre arasında da Hasan Hakan HACIBEKTAŞOĞLU'nu Samsunspor'dan almıştık.Hakan,oyunu iki yönlü oynayabilen hırslı ve teknik bir oyuncu.Bu yıl Bank Asya yolunda Elazığspor'a önemli katkısının olacağını düşünüyorum.İlhan transferi de iki tarafa hayırlı olsun.

gakkom Allah kolaylık versin ilhan ummak ha  ???

Burak

berusa55

Ummak'tan bir şey UMMAMAK lazım...

furkan5534

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: furkan5534 - 19 July 2010, 00:54:24
cenk işi yatar ya :(

adam 36 yaşında, takır takır oynuyor, adeta para basıyor. bizim serkan aykut da erkenden emekli oldu.

celebi

erkutdem55

Alıntı yapılan: Elazığsporlu - 18 July 2010, 15:41:46
İlhan transferi de iki tarafa hayırlı olsun.

Bizim için hayırlı olduğu kesin.

İlhan'ın oynayacağı maçlarda statta bedava pasiflora dağıtılsın taraftarın sağlığı için.

Allah sabır versin.

deli 55

beşnumara

İçimden bir ses cenk'in adanaspora gideceğini söylüyor nedense

celebi

babasamsunlu

Alıntı yapılan: beşnumara - 19 July 2010, 15:35:08
İçimden bir ses cenk'in adanaspora gideceğini söylüyor nedense

senin içinden gelmiyordur o..bi şey duymuşsundur ..