2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

vanlioglu

anlaştık dediğimiz adamı bile alamıyoruz  :)  hem de  3.lig takımıyla anlaşıyor şaka gibi. bu saatten sonra 20 tane uğur kıllı alsanız ne fayda  :)

beşnumara

haydaa bu nedir yaaa >:( söyleyecek söz bulamıyorum.bu da nerden çıktı şimdi

kabacevizli55

tebrik ediyorum yönetimi 2gün yüzümüzü güldürdü 3.gün her zamanki kahra soktular hemşeri ayağı bile yapamamışlar utanın  :-X

KareAs55

Neyi bekliyosunuz attırın imzayı  kaçırdınız adamı >:(

germencisse

Elimizi çabuk tutalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ha bi gayret.. .:.:.

SerhaT55

germencisse

İŞTE SİMON ZENKE !!!

http://www.youtube.com/v/q-grIncnuZg&hl=en_GB&fs=1

Daha Çok forvet hattının sağında göreceksiniz..

YaşarDoğu

Burak

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 14 July 2010, 02:20:40
bence hakan cok ıyı bır forvet olmaya aday futbolcudur yeteneklı oldugunu dusunuyorum sercana turguta sefa ya verılen sansın ona da verılmesı gerektıgını dusunuyorum sercanı onca yaptıklarına ragmen bu takımda tutuyolarsa hakana da bu sans verılmelı adam taraftara kufur ettı takıma beddua ettı takımda kaldı hakan taraftarı ıncıtecek bı laf soylemedı ekmegını yedıgı kendısını var eden kulube beddua etmedı benım gorusum bu   ha sakın yanlıs anlama senın sercanı savundugunu fln soylemıyorum genel olarak kendı goruslerım bunlar

ben sercanı savunmuyorum hatta aç sercanın sayfasına neler yazdığıma bak ama beyefendilik ayrı futbolculuk ayrı o fizikle forvet oması için çok hızlı olması lazım ayrıca mersin maçından önce ne olduğunu bilmiyoruz . keşke başarılı olsa ama arkasından yas tutacağım bir adam değil

Tufan

şimdi kesin olarak kimleri aldık bilen var mı?

YaşarDoğu

TFF nin sitesinde lisansı çıkmayan hiçbir futbolcunun alındığına inanma

Samsunspor Taraftarı

holigan5565

AĞBİ SABAH YAZDIM YAZMAZ OLAYDIM BU YÖNETİMİN İMZA ATTIRDIĞINI GÖRMEDEN İNANMAYIN BEN AGBETUDANDA ŞÜPHELİYİM
DAHA SALIYDI PERŞEMBE OLDU GELİŞİ.İNŞALLAH YANILIRIZ.

holigan5565

HATTA HAKAN BAYRAKTAR BİLE NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL HALA GELECEK

samsunspor.co.nr

Habersiz Gazetesi,

Uğur Kıllı Göztepe formasını giymiş poz bile vermiş.

Hiç şaşırmadım. Anlaştık diye haber yapmadı bu karakterli,şerefli habersiz gazetesi.

Bu nasıl habercilik,bu nasıl iş anlamadım.Daha bir tane imza yok.Sorsan yeni 11 kurduk.Resmen milletle dalga geçiyorlar başka birşey değil.

Ayıptır,böyle habercilik mi olur ?

Yönetimden de çıkıp bir tane durumu anlatan yok arkadaş,gelen giden var da her gelen ile anlaşma yapıldı mı acaba ? Haluk Tan "bizi izlemeye devam edin" dedi. sonra kayıp,bir beni çağırmadılar görüşmeye.Üyelik aidatı için ararlar ama o zaman gider ben de tesislere giriş çıkış yaparım,göbegide içeri çektim mi,al sana transfer haberi.. Şerefli habersiz gazetesi..

Sevgiler.

holigan5565

ağbi bu kemalde iskeletora benziyor. buna bi koysalar omuzu 10 metre uçar nasıl bi stoper bu