Akeem Agbetu Faydalı Olurmu ?

Başlatan germencisse, 11 July 2010, 09:31:27

« önceki - sonraki »

Uğur Yıldız

bence direk forvet olarak değilde kanatta oynatılmalı turgutun yerinde başarılı olabilir

Mert

Çok iyi form tutması lazım sezona başlamadan önce.Bence de iyi bir transfer agbetu.Savaşı yabana atmamak lazım bitiricilik özelliği var gibi geliyor bana.Yeni gelen fatih nasıl bir oyuncudur bilemiyorum inşallah faydalı olur.Nitekim agbetu bu takıma yararlı olacaktır diye düşünüyorum.

LisandroLopez

Agbetu kanatta oynatılmalı bence de yıpratma özelliği yüksek süratli bir oyuncu adam da eksiltebiliyor bence bu kadar umutsuz olmayalım gol atma özelliği pek olmasa da çok faydalı olacaktır.
Turgut kalsaydı ben ilk 6 kesin derdim bu sene.. Ama Turgut kalsaydı Agbetu alınırmıydı oda soru işareti tabi :)

sadece55

Turgut gitti arkadaş yok turgut..

Nuri Asan

Faydalı olur ama bu adamı forvette oynatmayacaksan faydalı olur.Son vuruşları çok kötü.Kanat oynat,Orta saha oynat ama forvet oynatma.

Faydalı olur uzun zamandır zenci futbolcumuz olmamıştı,tribünlere hareketlilik getirir ama bu adam gol atamayınca ne olur muamma

YaşarDoğu

Sadece Agbetuya bel bağlarsak vay halimize, bu adam biyonik değil heralde.Allah göstermesin sakatlık cezalı gibi durumlarda alternatif bir isim daha kadroya katmaları gerek.

lucarelli

furkan5534

Alıntı yapılan: Serkan - 11 July 2010, 12:52:08
yahu geçen seneki transferlerden sonra agbetu bana Messi gibi geliyor:p

walla banada öle geliyor ;D ;D

55(tuncay)55

agbetu adam eksiltip alda at pasları verecek bence  >l<

deli 55

çok iyi adam...umarım çok faydalı olacak

Burak

akeeeeeeeeeeeeeeeeeem  agbetuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diye bizi stadda bağırtmasını temenni ettiğim bence bank asyada da rahat en az 10 gol atabilecek bir isim

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Erdinc - 11 July 2010, 17:19:33
Turgut gitti arkadaş yok turgut..

Bizde ilk 11 oynayacak demedik heralde allah allah..

Burak

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 13 July 2010, 19:56:28
Bizde ilk 11 oynayacak demedik heralde allah allah..

lisandro bu sene turgutta gitti bu sene ki favori futbolcun kim olacak :)

jean

ins guzel cikar 1.5 yildir ugrastiklarina gore degsin bari

ChucKeR

pes 10 da sivas ile ekstra işler yapıyo :D

bu tür adamlkar topa vurmayı bile bilmese hızıyla özellikle deplasmanda renk değiştirebilir.  mesela burdaki adana maçındaki zenci  çok iş yapmıştı.

bu bölgede abdulaziz gibi topçular 11 oynarken şikayet hakkımız yok sanırım :D