Akeem Agbetu Faydalı Olurmu ?

Başlatan germencisse, 11 July 2010, 09:31:27

« önceki - sonraki »

germencisse

11 July 2010, 09:31:27 Son düzenlenme: 11 July 2010, 09:44:07 germencisse

Tam ismi: Akeem Oriyomi Agbetu

Doğum Yeri: Nigeria

Doğum Tarih: 10 Mart 1988

Boy: 1.70cm

Pozisyon: Forvet

Kariyeri: 2005-07 FC Ebedei (2 maç 2 gol)

2007-08 FC Midtjylland (8 maç 2 gol)

2009 Kocaelispor (17 maç 2 gol)

2009 - Sivasspor (12 maç 0 gol )

Jnr.Serkan

Benim site yönetimindende bir ricam olcak.Takımlar transfer ettikleri oyuncuların intro'sunu ana sayfaya koyuyor.Bizde yapsak güzel olmazmıydı.Boluspor bunu yapıyor ve bence çokta güzel duruyor

babasamsunlu

serkancım daha bismillah birinci transfer :D adamlar 18 tane topçu aldı :D bizim ki bir tanecik henüz :D

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 11 July 2010, 10:00:29
serkancım daha bismillah birinci transfer :D adamlar 18 tane topçu aldı :D bizim ki bir tanecik henüz :D

abi 18 tane takoz alacağımıza 5 tane agbetu ayarında futbolcumuz olsun :)

Akyol

Yapılacak serkan adam bi bayrağı öpsün bu ne sabırsızlık  :)

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 11 July 2010, 10:07:33
Yapılacak serkan adam bi bayrağı öpsün bu ne sabırsızlık  :)

Tesislerde bayrak olduğunu bile sanmıyorum :)

Tufan

o kadarda değil yahu eskiden kalma bi bayrak vardır yoksa bunlar yaptırmamıştır:)

radikal-fma

açıkcası agbetuyu pek tanımıyorum hızlı bir oyuncu olduğunu duyduk ama gol ortalaması çok düşük sırf siyahi diye mutlu olmayalım bekleyelim görelim inşallah hayırlı olur

ramcQ_55

inşallah bizim gazma vural gibi ileriye kadar hızlı gidip cizgide topu kaptırmaz

eLLis

Bu adam 34 macta oynasa 2 gol atacaga benziyo defansta denenebilir hayirlisi

kabacevizli55

forvet futbolcusu için hiç bi özellik yok adamda ne gol var ne boy var kariyeri boyunca 6 gol atmış yönetim bu transferle ne ka güzel bi işe imza attı

Serkan

yahu geçen seneki transferlerden sonra agbetu bana Messi gibi geliyor:p

berusa55

Öyle bir konuşuyoruz ki bütün gollerimizi Agbetu atsın! Diğerleri ne yapacak onu mu seyredecek. Bu adamın rakip defansı dağıtma özelliği var bu da diğer forvete gol fırsatı sağlamasına yardımcı olur. Arada gol de atar herhalde. Bence Agbetu iyi transfer...

Sadece Samsunspor

Yırtıcı forvet bence bu, gayet iyi transfer, bide bitirici aldık mı tamamdır.

Şuna dikkat çekim, Serkandan sonra Samsunspora defansı yıpratan forvet gelmedi, bu adam 2. Serkan olabilir.

Ama Turgut kalsaydı kanattan gelen topları çok güzel gole çevirirdi bu adam.

Savaştan iyi olduğu kesin

germencisse

Zaten agbetudan çok fazla gol atmasını beklemeyeceğiz..rakip savunmayı bozup adam eksiltip daha çok asist yapmasını bekleyeceğiz.. ::)