Samsunspor'a övgü var: Umutsuz olmayalım

Başlatan roligan, 10 October 2006, 19:41:26

« önceki - sonraki »

roligan

Arkadaşlar, Samsunspor'umuz kötü gidiyor tamam ama her şey de kötü değil. Kadromuzun kalitesi ortada; ne olursa olsun düzelme kaçınılmaz!!!
Bunları niye yazıyorum, biraz moral olsun tabii ki:)
Bugün İstanbul Büyükşehir Belediye'nin Teknik Direktörü Abdullah Avcı'yla görüştüm. Kendisiyle, kimse onu tanımazki zamandan beri tanışırız. Takımının iyiliğinden dem vururken, "Bizim Samsunpor kötü gidiyor. Böyle iş olur mu?" diye serzenişte bulundum ve bu sezon Süper Lig'e yükselmenin hayal olduğundan bahsettim.
Ama ondan öyle bir yanıt aldım ki, sanki ben değil o Samsunspor'luymuş gibi...
Abdullah Hoca, "Bak göreceksin" dedi, "Samsunspor bu durumdan çok kısa sürede kurtulacak ve ligin en iddialı takımlarından biri" diye devam etti.
Kendisine "Ama haftalar geçiyor, iş kötü" desem de yine o "Hiç önemli değil. Malatya, Samsun, Diyarbakır bu ligdeki en önemli rakiplerimiz. Şampiyonluk mücadelesi sonuna kadar devam edecek. Görürsün bak" dedi.
Ben de, hepimizin içinden geçen şu cümleyi söylemeden edemedim: "Hay ağzın bal yesin Hoca!"
Evet, rakip teknik direktör (ki şu anda lider takımın hocası) Samsunpor'un iddiasının sürdüğünü ve favori olduğunu söylüyor...
Umudu kaybetmeyelim, bizim adımız yeter. Çünkü biz, Samsunspor'uz...
Saygılar

MeL_55

helal olsun hocaya tabi dogru adimiz yeter !! bu kötü günler gidecek ve eski samsunspor gelecek !!!!!

Hadi bakalim samsun

samsun geliyor samsun :D

King Of The North

Bu seneden umut yok düşmeyelim bize yeter.İlk 6'ya girebilirsek başarılı sayılırız bence.Ki en umutlu kişilerden biri bendim ama artık benim de güvenim kalmadı bunlara biz kimi yenecez merak ediyorum.Bence en büyük sorun hala Lig A'da olduğumuza inanmayan insanlar ve futbolcular var.

mehmet yılmaz

Timofte şahidimdir...
Takım küme düştüğü gün ona da söylemiştim; Dobi Hasan'la bu iş gitmez... İyi bir teknik direktör lazım bize diye ve olabilecek en iyi ismin de Abdullah Avcı olduğunu ifade etmiştim. O zamanlar Avcı henüz İBB ile anlaşmamıştı.

Adam, U 17 ile Avrupa Şampiyonu ve Dünya 4.sü oldu. Türkiye'nin altyapı gerçeğini en iyi bilenlerden birisi ve bizim Emre Balak şu an İBB'de olsa direkt oynatırdı.

Tabii geçenlerde bir röportajını okudum onun. Diyor ki, aslında belediye takımlarından çok hazzetmezdim ama şartlarımı sunduğum zaman kabul ettiler. Şartlarımın en önemlisi ise "sorumluluk bana ait olacak ve kimse işimie müdahale etmeyecek!" idi. Şimdi, böyle bir yönetim anlayışında Abdullah Avcı işini tapabilir miydi?

Her yiğidin bir yoğurt(!) yiyişinin olduğu Samsunspor camiasında?

kadir55ist

selam
rakip takımın lider olan bir takımın hocasından bunları duymak hem güzel hemde biraz içimizi burkuyor.
samsun ismi demek hala rakipleri korkutuyor ama sırtında taşıdığı formanın değerini bilmeyenler galiba samsun dan hiç korkmuyorlar...

berusa55

abdullah avcı hoca da bizim dobi ve eris hocalar gibi hayal görmüs!bu takım bu sene ligde kalırsa seneye belki çıkarız!gidisat hiç ama hiç iyi değil!

O.YILMAZ

Samsunspor'un ismini ve kadro kalitesini herkes biliyor. Samsunspor'un bu kötü günleri aşacağınıda biliyor. Rakip takımın hocası bu takımın kendisini toparlaması açsısından bizden daha umutlu.

Bu takımda eksik olan birkaç faktör var. Onları aşınca bizde Samsunspor'u Samsunspor yapan futbolunu ve kalitesini göreceğiz ve yaşayacağız. Eğer bu faktörleri gördükleri halde görmemezlikten gelen yöneticilerimiz artık bildikleri ve gördükleri bu faktörleri kabullenip gereğini yerine getirince.

jean

bu konulardan konustugumlza inanamiyom samsunsporumuz seneye daha iyi olacaktir bundan eminim bu yil ilk 6 ya kalinmali bence

Tribün_ali

bu söyledikleri inşallah bu sene küme düşmessek seneye olur bu sene hedef lig a da kalmak olur

berusa55

bu sene lig a'da kalalım yeter!artık ilk 2yi bırakın ilk 6 bile hayal!gercek bu ne yazık ki!