Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 June 2010, 23:04:53
harbiden çok iyiydi finalim ama vize 20 diye kaldık heralde ;D

Anlaşıldı  :D :D

celebi

Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 June 2010, 22:47:22
11 de 10 geçtim dersleri.. tarih yazdım adeta, temmuz 16 dan sonra samsundayım her turlu ;D ;D ;D

vay be kardeşim tebrik ederim 8)

Ollivanders

darısı başıma suan 3 te 3:)

epçeli köylü

Alıntı yapılan: samsuni - 21 June 2010, 16:38:56
kardeşim yanlış anlama da 2005 model arabayı koymuşsun oraya. üstte yazanları okursan ve ona göre yeni bir araştırma yaparsan iyi olur.

Saygıdeğer hocam internetteki fiyatlar 1-1.5 milyar daha fazla oluyor.O nedenle 2005i örnek olarak koymuştum.Oradaki fiyatlar satanların istediği fiyatlar ancak satılırken daha ucuza gidiyor.

Ollivanders

Alıntı yapılan: celebi - 21 June 2010, 16:58:28
ben de dğiştirmeyi düşünüyorum. honda civic yeni kasa yada chevrolet cruze yada dizel volvo s40 2006 ve ü
üzeri olabilir arkadaşlara duyurulur.

Chevrolet Cruze celebi abi bu arabanın dısardan gorunusu bomba ya yakıısır :D

celebi

teşekkürler kardeşim araştırıyoruz bakalım ;)

GençKozluklu

Alıntı yapılan: berusa55 - 21 June 2010, 23:07:32
Anlaşıldı  :D :D

Mustafacım,

Bu yıl okulunuzun Mezunlar listesinde adın var.  4 Temmuz'daki mezuniyet törenien katılıyor musun?

**KaR6**

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 22 June 2010, 11:04:36
Mustafacım,

Bu yıl okulunuzun Mezunlar listesinde adın var.  4 Temmuz'daki mezuniyet törenien katılıyor musun?

sonucları bekliyordum abi, iyi geldi çok şükür, babamlar gelebilecek olursa katılacagım buyuk ihtimal.. asıl istediğim ise inönü stadına Samsunspor atkısıyla girmek, sırf o yuzden bile katılabilirim :)

çelebi abi, teşekkür ediyorum bu arada ;)

GençKozluklu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 22 June 2010, 13:05:47

sonucları bekliyordum abi, iyi geldi çok şükür, babamlar gelebilecek olursa katılacagım buyuk ihtimal.. asıl istediğim ise inönü stadına Samsunspor atkısıyla girmek, sırf o yuzden bile katılabilirim :)

çelebi abi, teşekkür ediyorum bu arada ;)

Harika.  Katılırsan haberim olsun. Ben de kırmızı beyaz forma ve atkımla orada olmak istiyorum.

**KaR6**

tamam abicim, haberleşiriz o zaman mutlaka..

sadece55

benim de kaldı bir tane bütünleme 5 puanla kaldık yine büte :) bakalım okul hayatımın son dersi Proje vs herşeyi hallettik kaldı 1 ders inşallah sonra makina mühendisi olacağız... Bu arada Mustafa sana da şimdiden hayırlı olsun

ahmetsefa55

bugun www.milliyet.com.tr de ki bütün tacız cınayet haberlerı samsundan  :o 1dk!!!

erkutdem55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 22 June 2010, 16:28:57
bugun www.milliyet.com.tr de ki bütün tacız cınayet haberlerı samsundan  :o 1dk!!!

Evet benim de dikkatimi çekti.Adana'yı geçtik 3.sayfa haberlerinde  >:(

babasamsunlu

geçersin tabi..sen park yap anca anasını satayım...insanlar işszi güçsüz...ne yapacaklarını bilmiyolar..en sonunda sıyırıp atlıyorlar sağa sola...

Yusuf senin yüzünden Bahçıvan olduk am..k...  >:( >:( >:( >:( >:(

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 22 June 2010, 16:36:18
Yusuf senin yüzünden Bahçıvan olduk am..k...  >:( >:( >:( >:( >:(

>l< >l< >l< ;D ;D ;D
Espri yeteneğin tavan yaptı Yusuf sayesinde.