Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Gorkem

mahmut özgener niye geliyomuş acaba

beşnumara

Alttaki videoda yanılmıyorsam saha akhisarın sahası ve bakın abu sene oynayacağımız akhisarın deplasman tribününe >:( Hey Allahım yaaa bu stada da mı deplasman yapacaktık :(

http://www.facebook.com/video/video.php?v=385638168750#w400-h320

erkutdem55

Akhisar olsun,tavşanlılar olsun,onlar da bizim stadı gösterip,vay be stada bak,burada maç mı yapacaz şeklinde yazışıyorlardır heralde.

KareAs55

Serkan

stad üflesen ucucak  takım Bank Asya'da  bizim stad çok güzel bizde Bank Asya'dayız ?

gozgoz yýlmaz

Önemli olan stat değil, orada gelene gidene yaslayabilmek!

engizli55

celebi

olsuuuuuun akhisara da gideriizzzz

salihcakir

Alıntı yapılan: samsuni - 08 June 2010, 15:54:10
YZY'de söz vermek bedava, ne olacak ki?

Hoşgeldiniz Mahmut Bey. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Samsunspor'umuzun yanında yer almaya devam edeceğiz. Samsunspor'un sahibi biziz, açık destek vereceğim. Bandırma Plajını gördünüz mü? Raylı sistem başlmadı henüz ama faytonla sahil yolunda şey ettirebiliriz sizi. Hayvanat Bahçemiz var, belediyemiz hayvanlık aman pardon hayvancılık konusunda çok şeydir. Baruthne'de Kral mezarı var, çok beğendik biz, bir tane de kendinize yaptıracağız nasipse. Amazon abla heykeli de var, altında resim çektirebilirsin.z Pardon, altında derken ayıp yerlerini şeyettik. Bir de uluslararası halk dansları festivalimiz var, kopuyoruz bütün daire amirleri olarak... Hadi kop... kop... Ha, Samsunspor, Tabii canım çok şey ediyoruz biz yıllardan beri...

Olacağı bu...

Belki yeni valimiz adına bir anlamı olabilir, o kadar...

bir de şunu ekleyebilir. amazon kenti kuruyoruz batı parkımıza. siz de amazon musunuz? :)
sonra amazonlardan bir takım çıkartacağız onu da destekleyeceğim. yeter ki samsun'da spor canlansın.

ek: emlak kulisinde dün çıkan haber

Giriş Saati : 08.06.2010 12:11
Güncelleme : 08.06.2010 12:12
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Batı Park'ta 50 bin metrekarelik alan üzerine ''Amazon Köyü'' kuracaklarını bildirdi.

Yılmaz, 825 bin metrekarelik Batı Park rekreasyon alanı içinde oluşturulan Amazon Adası'nın bir bölümünü ''Amazon Köyü'' olarak düzenleyeceklerini ifade ederek, hazırlanan proje kapsamında ''Amazon'' olarak adlandırılan kadın savaşçıların yaşadığı dönemin canlandırılacağını söyledi.

Yusuf Ziya Yılmaz, ''Batı Park'ta 50 bin metrekarelik alan üzerine Amazon Köyü kurmak için çalışma başlattık. Yaklaşık 3 yıldır da bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hazırlanan proje kapsamında burada bir Amazon adası ve kanalı oluşturduk. Bu alanda bir de köy oluşturmak istedik. Şu anda amazonların barındıkları çadır ve barınakların yapımını sürdürüyoruz. Köy tamamlandığında hem eğitim, hem de turizm amaçlı kullanılacak. Buraya gelenler çağlar öncesine giderek bir anlamda Amazonların yaşadığı dönemi gözlemleme imkanı bulacak'' dedi.

Köyde, kadın savaşçıların kullandıkları ok, yay, giysi ve diğer aletlerin örneklerinin yer alacağını dile getiren Yılmaz, ''Tarihi yaşatmak istiyoruz. Geçmişle günümüz arasında köprü olmasını istiyoruz. Bütün dünyada ilgi çeken Amazonların yaşayışları ve kültürleri bilinsin istiyoruz'' diye konuştu.

AMAZONLAR

Efsanevi kadın savaşçılar olarak bilinen ve Thermedon Çayı yöresinde kurdukları Themiskyra kentinde yaşadığı belirtilen Amazonlar, Eflatun ve Socrates'in eserleri ile Homeros'un İlyada'sında da geçiyor. Daha iyi ok atabilmek için sağ göğüslerini kestikleri çeşitli kaynaklarda rivayet edilen, Hitit tabletleri ile birçok efsanede adı geçen Amazonlar, Samsun ve yöresinin tarihi ve kültürel değerlerinden kabul ediliyor. Amazonlar adına her yıl Terme ilçesinde festival düzenleniyor.

epçeli köylü

Bu sitede fikir özgürlüğü varsa şunları söylemek isterim.Bu kadarda yüklenmeyin bence yusuf ziyaya.Bizim köye kadar hergün otobüs gidiyor.Herkes çok memnun buralarda.Samsunspordan dolayı hapis yatma durumu olunca kendini kurtarmak için yapıyor.Devamlıda üstüne gidilince ters tepiyor işte.Çiflikteki otopark işide yatmış.Anakent işletmesini yapacakmış.Ayrıca duyduğuma göre el altından yardım yapıyormuş.Gönül daha iyi olmasını ister ancak mevcut durumda bu kadar oluyor.Zıtlaşmamak gerek.

erkutdem55

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 09 June 2010, 09:47:13
Ayrıca duyduğuma göre el altından yardım yapıyormuş.Gönül daha iyi olmasını ister ancak mevcut durumda bu kadar oluyor.Zıtlaşmamak gerek.

El altından yardım mı ediyor??El altından sopa gösteriyor olmasın.

babasamsunlu

El altından yaptığı yardımlar takımın kayyuma kalmaması için..Eğer bu takım kayyuma kalırsa Yusuf ziya direk kodese gider...Hala Adnan Ölmez zamanındaki belediyeden akratırlan 7 trilyonun ne olduğunu kimse bilmiyor...Fikrine saygı duyorum ama bu iş sadece fikir işi değil..Bide gerçekler var....Mesele sadece sizin köye kadar otobüs gelmesiyse ve insanlar sırf bu yüzden çok memnunsa vay benim memleketimin haline derim ben...

Ertuğrul Sağlam

epçeli köylü; Bildiğim kadarı ile Epçeli köyü Çarşamba Hava alanı yanında bir köy ve B.Ş.Belediyesi sınırları içerisinde olmasından dolayı talep ve taşınacak yolcu miktarı yeterli ise Belediyenin sizin köyer otobüs tahsis etmesi gayet doğal ve güzel bir hizmet.

Tabiki Başkanın güzel yaptı bu şehre değer kattığı çok şeyler var, bunlar inkar edilemez, yanlız herkesin bildiği gibi burada bulunan herkesin ortak paydası bir Samsunspor gerçeği var ve insanlar Başkan hakkındaki değerlendirmelerini Samsunspor üzerinden yapıyor. ve bu sonuç ortaya çıkıyor.

gozgoz yýlmaz

epcelili kardesime katılıyorum
yusuf ziyanin iyi yaptigi seyler de var
1- süper ligdeyken aldıgı samsunspor'un anasini aglatmak, harikulade yaptı bunu, kimse inkar edemez!
2- kuzuyu kurda teslim etmek
3- acayip adamları yanına doluşturmak
4- halk da dahil kimseyi takmamak
5- hayvancılık faaliyetleri
6- adı uluslarararsı olan ama ülkemiz medyasında bile kızlara taciz haberi dışında bir tkinliği olmayan, zıttırıktan dans festivali düzenlemek, ısrarla, inatla her yıl düzenlemek
7- kırkpınar baspehlivanını bile kandırmak, ta antalyalara kadar kaçırmak
8- tarihe sahip çıkmak ( amma uzun bir tarihe ama!)
9- sahte bir gülümseme ile bilge adam rolü yapmak
10- tiyatrocuya sahip çıkmamak ama 10 numara tiyatrocu olmak!

mimar55

stat yıkılmış yaaaa biz sadece telleri değil tüm stadı yıkarız.... >l< >l< >l< >l<