Turgut Ankaragücü'nde...

Başlatan veis, 02 June 2010, 19:42:01

« önceki - sonraki »

beşnumara

süper ligde yabancı sayısı sekize çıktığı için şuan itibariyle theo weeks'i bize bonservisiyle vermezler ama kiralık verecek 2 oyuncudan biri olabilr.Ankaragücü hem bizde pişer diye düşünür sonra olgunlaştı mı geri alırlar veya ankaraspora verebilirler

Kaptan

sonunda gelişme olmuş transferde güle güle turgut senden gelen paralar kelek topculara gitmese bari

emre

Alıntı yapılan: emre55 - 03 June 2010, 22:31:46
weeks'i tartısacak değiliz zaten gelirse dağıtır ortasahayı.ancak bizim yönetim bunu becerebilir mi bilemiyorum.sanki bu kadar iyi fazla bu yönetim için?!!

turgut'un gitmesinden çok gelecek oyuncuları düşünüyorum,inş bir adamlık yaptılar sonunu da getirebilirler.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: beşnumara - 03 June 2010, 23:43:37
süper ligde yabancı sayısı sekize çıktığı için şuan itibariyle theo weeks'i bize bonservisiyle vermezler ama kiralık verecek 2 oyuncudan biri olabilr.Ankaragücü hem bizde pişer diye düşünür sonra olgunlaştı mı geri alırlar veya ankaraspora verebilirler

super lıgde yabancı sayısı 10 a cıkmadımı 6+2+2 ?

55_OrHaN_55

theo weeks haberleri geçen seneki agbetu vakası gibi olmasa bari. Bu tip bir oyuncuya kesinlikle ihtiyacımız var.

Ertuğrul Sağlam

''Theo Weeks'' kim bu adam? :o

Ben kendimi bayağı bir futbolun içinde görüyorum, bu adamın ismini hiç duymadım desem yeridir...

mehmet yılmaz

azeteyi ben görmedim ama bugünkü Haber Gazetesinde Turgutta Şok Gelişme diye bir haber verilmiş. G.Birliği ve Antep tekrar devreye girmiş, 1.200.000 USD biri, 1.500.000 USD diğeri teklif ediyormuş. Okuyan var mı haberi?

berusa55

Anlaşılan o ki ne Turgut şu anda bir yere gitmiş ne de gelen var...

sadece55

resmi siteden açıklama yapıldı...Büyük haber ajanslarında açıklama geçildi sanmıyorum vazgeçsinler önceden düşüncekler di para işini

berusa55

Baksana Erdinç'cim yine kıl tüy haberler çıkmaya başladı. Şok gelişme bu gelişme. Samsunspor'umuza gelen daha bir Allah'ın kulu yok. Ağustos gelir ligler başlar biz hala kampa gideriz. :(

sadece55

Abi bu transfer olayı da zora girerse artık yuh derim tarihte herhalde hiç bir klüpte böyle basiretsiz yönetim olmamışıtr

55cem55

son 2 sayfayı okudum kafam allak bullak oldu sevindim üzüldüm ağladım sonra düşündüm duruldum bu ne yaa:)birisi çıksın bişey söylesin noldu kim geldi kim gitti theo noldu iimi kötümü...bunaldıımmm

samsunspor.co.nr

:) yaw komedi bu yonetim ya.

Ankaragucu resmi internet sayfasında "Samsunspor yonetimine profosyonel yaklaşımlarından dolayı tesekkur ederiz." yazıyor. 02.06.2010

Simdi gelen haberler beni nedense hic sasırtmadı.

Yine ankaragucu resmi internet sayfasında 1-2 gun icinde turgut'un imza atacagı da yazıyor hala. 02.06.2010

bugun 4 haziran imza falan yok ortada.

Satamazlar,futbolcu da satamazlar.

Gercekten gerizekalılar,hicbirseyi beceremiyorlar. Hicbirseyi.

Yazıklar olsun.

Sevgiler.

samsunspor.co.nr

02.06.2010

Turkcell Süper Lig takımlarının birçoğunun transfer listesinde yer alan gözde oyuncu Turgut Doğan Şahin, tercihini Ankaragücü'müzden yana kullandı. Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un 22 yaşındaki genç forveti Turgut Doğan Şahin'i renklerimize bağladık. Bonservis konusunda anlaşmaya varılan ve Ankara'ya davet edilen genç golcü ve menajerinin yarın sözleşmeye imza atacağı bildirildi.

Süper Lig takımlarının birçoğunun transfer listesinde yer alan genç yeteneğin transferinde katkılarından ve profesyonel tutumlarından dolayı Samsunspor ve yönecilerine camiamız adına teşekkür ediyoruz.

BONSERVISI ILE ALINACAK VE KIRALANACAK OYUNCULARDAN HIC BAHSEDILMIYOR.

- Ankaragücü yonetiminin bunlardan (2 futbolcu bonservisi ile,2 futbolcu kiralık) haberi olmayabilir mi ?

- Evet olabilir,gorusme sırasında bizim gerizekalılar bu konuyu (+ 4 futbolcu) acmıslardır,sonunu baglamadan bitirmislerdir gorusmeyi,parada anlasmıslardır.söz vermislerdir.

eee ? hala niye atmadı turgut imzayı ? resmi acıklamalar varken...

Bu konunun ilk sayfasında "YAPAMAZLAR,BU GERİZEKALILAR ADAM DA SATMAYI BECEREMEZLER" demiştim.

Insallah yaparlar da ben yanılırım demiştim.

2 gün oldu ses seda yok. Samsun-Ankara direk uçuşlar var 1 saate ankara'dasın.

İş bitseydi şimdiye imzalar 50 kere atılırdı.

Bitmedi,bitiremediler,Bitiremezler.. Çünkü gerizekalılar.

Baskanından,Sportif Direktörüne,erkut tutu'suna..yetersizler,hikaye anlatıyorlar..

Yerel basında hikaye anlatıyor...

N'oldu ? Galip Öztürk 2 süper transfer sözü vermişti.

Bir gün haber yapıldı,geçti gitti.

N'oldu Galip Öztürk projeler hazırlıyordu ?

O haberde bir gün içinde yapıldı bitti :)

Bela okumayacagım,ama Allah biliyor içimdekileri..

Hayırlısı.

Sevgiler.

berusa55

04 June 2010, 14:30:56 #119 Son düzenlenme: 04 June 2010, 14:32:36 berusa55
AlıntıAnkaragücü  Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek, yeni sezonda hedefleriyle ilgili düşüncelerine ise şöyle dile getirdi:

'Samsunsporlu Turgut için görüşmelerimizde sona yaklaştık. Turgut için Samsunspor'a altyapıdan iki isim vereceğiz. Hedefimiz 100. yılda şampiyon olabilecek bir kadro kurmak. Ama şu da unutulmamalı, 100. yılında şampiyonluk hedefiyle yola çıkan, ancak bunu başaramayan büyük takımlar var. Bu onların büyüklüğünden bir şey kaybettirtmedi. Biz öncelikle Türkiye Kupasını almayı ve Ankara'yı Avrupa kupasında temsil etmeyi hedefliyoruz.'

Kaynak

Altyapıdan! iki isim... Komedi yemin ediyorum şu çıkan haberler sıyıracam artık >:(