Şenol Demirci: Samsunspor'a Seve Seve Gelirim

Başlatan mehmet yılmaz, 27 May 2010, 20:06:41

« önceki - sonraki »

jean

neyi bekliyorlar cok merak ediyom adam kendi sozlesme hazirlayipta gelmesi lazim herhalde su adami kacirrirsak yanarim

Atakumlu

turgut tan gelecek parayla gozu ac olmayan senol a guzel bi kontrat yapabiliriz artık senol un bu takıma gelmesi gerekiyor...
Şenol gibi bir oyuncuyu elden kacırmak sadece aptallık olur yonetimin para yok diye aglama taktigi turgut olayından sonra bi surelikte olsa bitmesi lazım...

Gorkem

yeter ulan yönetim neyi bekliyorsunuz daha adamın gelmek için yapmadığı şey kalmadı bize bu dönemde samsunsporu seven ve formamız için savaşan oyuncu lazım

Akyol

Yahu alın şu adamı alın yeter artık  >:(

playmaker55

bu isin boku cikdi...yazik oldu senol...nasip olmiyor bi turlu 55 nr giyip golleri siralamak...hirs var teknik o bicim hizli dikine oynayan atesleyen tribunu cosudrun...hakki erkut ben sizin biyiklarini boyayim mi? >l<

mimar55

almayın la alırsanız adam değilsiniz.. >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

mehmet yılmaz

Ç. Rizespor, Mersin İY ve Orduspor'dan teklifler varmış. Dün de Giresunspor'dan aramışlar. Hepsini de Samsunspor için bekletiyormuş. Turgut'un satışı nedeniyle teklif gelmemesini anladım ama artı o iş de bitti.  Pazartesiye kadar bekleyeceğim, en azından bir görüşme talebi bekliyorum demiş Şenol...

Son durum budur...

sadece55

**KaR6**

isa turan'ın çok sıcak bakmadıgı ancak bir görüşme yapılacagı duyumu var.. neye sıcak bakılmıyorsa, anlamıyorum, kimle doldurulacak oktay'ın boşlugu başka..

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: erdo55 - 03 June 2010, 21:53:50
abi yönetim kanadı ne diyor bu işe

Açıkçası yönetim kanadını hiç bilmiyorum. Sadece ilgilendikleri ve soruşturdukları konusunda bilgim var o kadar...

Kaya

Transfer başlığına ya da yeni sezon öncesi herhangi bir habere bakmak istemiyorum.Gönlümde bir hayal kırıklığına daha yer kalmadı  :-X Ama bu ligde forması için oynayacak hem teknik hem mücadele bakımından Şenol gibi bir oyuncuyu nerede bulacaksınız yaa >:( Ya arkadaş neyi soruşturuyorsunuz anlamadık gitti..Sitemizi takip ettiklerini çok iyi biliyorum alın şu adamı biz kefiliz 4 senedir içerde dışarda izledik biz Şenolu nasıl olduğu konusunda gerekiyorsa bilgi de veririz..Heee siz hocanın getireceği oyunculara razı iseniz ve birileri bu oyunculardan bir şeyler kazanacaksa orasını bilemem..

Ben Şenol Demirciyi bu sene SAMSUNSPOR formasıyla görmek istiyorum.Bir çok SAMSUNSPORluda benim gibi düşünüyordur.PEKİ SİZ NEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ.....

Kaptan

şenol isanın ağzına s.çsa yine görmez

babasamsunlu

İsa senin sıcak baktıklarınıda gördük..Defol git lan kenee..........  >:( >:( >:( >:( >:( >:(

playmaker55

isa sen ne zamandir futboldan anlyorsn sen sadece yanci pozisyonundasin...anlasilan kalpar kendi adamlarni getorecek ve oradan da komisyon alacak ayni sariyerde yapdi gibi....yoksa senol oynamak istiyor yillardan beri bu ligde...samsunlu bi de daha ne istiyorsn...gel oglum at imzayi tatilini yap...denmeli....

ben senolun yernde olsam hemen en iyi tklifi degerlendirim..bu isin boku cikdi olmicak

jean

su adami niye kacirriyorlar ellerinden anlamiyorum her gittigi takimda basarili oluyor