Turgut Ankaragücü'nde...

Başlatan veis, 02 June 2010, 19:42:01

« önceki - sonraki »

veis

Ankaragücü'nün, Samsunspor'un forvet oyuncusu Turgut Doğan Şahin ile anlaştığı bildirildi.

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR■Ankaragücü
Ankaragücü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, yaptığı açıklamada, bir çok kulübün peşinde olduğu, Samsunspor'un santraforu Turgut Doğan Şahin ile anlaştıklarını bildirdi. Samsunspor kulübü ile bonservis konusunda el sıkıştıklarını belirten Kavlak, Turgut ile 1-2 gün içerisinde sözleşme imzalayacaklarını kaydetti.

Turgut'un önümüzdeki sezon Ankaragücü formasını giyeceğini ifade eden Kavlak, Ankaragücü'nün uzun yıllar Turgut'tan faydalanmayı istediğini söyledi.

samsunspor.co.nr

Yaw bunlar adam satmayı da beceremezler :)

Hepsi hikaye.. satsalar da yerine 10 adam alırlar,toplasan bir adam etmez :)

Gerçekten yetersizler,olumlu işler beklemek sacmalık.

Ben ümidimi gectigimiz sezon,devre arası takviyelerinden sonra kaybettim.

Para yoksa mevcut butcenle elindekini tut,tutmaya calis,satmamaya gayret goster.

Insallah yanılırım,olumlu işler olur.

Sevgiler.

samsunspor.co.nr

GENÇ GOLCÜ ANKARAGÜCÜMÜZDE
2 Haziran 2010 No Comment
Turkcell Süper Lig takımlarının birçoğunun transfer listesinde yer alan gözde oyuncu Turgut Doğan Şahin, tercihini Ankaragücü'müzden yana kullandı. Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un 22 yaşındaki genç forveti Turgut Doğan Şahin'i renklerimize bağladık. Bonservis konusunda anlaşmaya varılan ve Ankara'ya davet edilen genç golcü ve menajerinin yarın sözleşmeye imza atacağı bildirildi.

Süper Lig takımlarının birçoğunun transfer listesinde yer alan genç yeteneğin transferinde katkılarından ve profesyonel tutumlarından dolayı Samsunspor ve yönecilerine camiamız adına teşekkür ediyoruz.

TURGUT DOĞAN ŞAHİN KİMDİR?
1988 yılında Tarsus'ta doğan Turgut, futbola Yeşilova Yeni Ufukspor 'da başladı. 1999 yılında Sefaköy Özmuratspor'a transfer oldu ve 2004′te Samsunspor'un altyapısına katıldı. İki sezon paf takımda oynadıktan sonra 2006 yılında kulübüyle 5 yıllık sözleşme imzalayarak profesyonelliğe geçti. 2008-09 sezonunda ilk onbirin değişmezlerinden oldu. Aynı sezonda ligi 29 maç 8 gollük istatistikle kapatan Turgut, takımının en golcü ikinci futbolcusu unvanını aldı. 2009-10 sezonu yaz transfer döneminde adı birçok kulüple anılmaya başladı. 2009-10 sezonunda 29 maç 15 gollük istatistikle gol krallığı yarışında ligi üçüncü olarak tamamladı. Milli takımlar düzeyinde de forma giyen genç oyuncu, 2008 yılında Ümit Milli Takımı'na çağrılırken 2009 yılında da U-21 Milli Takımı'nda ay-yıldızlı formayı giyerek Ukrayna maçına çıktı.

HAYIRLI OLSUN HER İKİ TAKIMA DA.

Bonservis ne kadar alacagız bilen var mı acaba ?

fatih55ankara

para artı umut sözen ve theo weeks galiba

mehmet yılmaz

Benim duyduğum ise Turgut için 800.000 Euro ile 2'si bonservisiyle, 2'si ise kiralık 4 oyuncu alınacağı yönünde... Oyunculardan birisi Anıl'mış... Ayrıca Sercan ve Hakan Akman'ın da kapm kadrosuna dahil edileceklerini duydum...

Ollivanders

Ankaragucu taraftarına Allah sabır versin istikrarsız bir futbolcu transfer ettiler ... Bence iyi transfer oldu. Geniş bilgi icin bknz.. Turgut dogan şahin ( 80 sayfa )

AntZ

AlıntıSamsun Spor Kamuoyuna,

İçinde bulunduğumuz sezonun sona ermesi ile birlikte merak konusu olan kulübümüz futbolcusu Turgut Doğan şahin'in transferi ile ilgili yeni gelişmeler olmuştur. Söz verdiğimiz üzere derhal ve hiçbir şüphe bırakmayacak şekilde kamuoyu ile paylaşıyoruz;

Futbolcumuzun satışı ile ilgili Sayın Galip öztürk dışında üç kulüp ile görüşülmüş, ciddi pazarlıklar yapılmıştır. Bunların içerisinde Samsunspor menfaatlerine uygun düşen Ankaragücü teklifi değerlendirilmiştir.
Buna göre, Ankaragücü Kulüp Başkanı Sayın Ahmet Gökçek ve kulüp yetkilileri ile 01 Haziran 2010 günü Ankara'da yapılan toplantı sonucunda ön anlaşmaya varılmıştır.
Anlaşma şartlarına göre kulübümüz, belirlenen ücrete ilaveten iki Ankaragücü futbolcusunu lisans hakları ile bedelsiz transferini alacaktır. Bunun dışında uygun şartların oluşması durumunda, devam eden kamp sonrasında karar verilmek üzere iki Ankaragücü futbolcusunun iki yıllığına kiralık olarak kulübümüze kazandırılması kararlaştırılmıştır.
Diğer taraftan, her iki takım için de sezon başında ve uygun bir tarihte Samsun'da Samsunspor-Ankaragücü Dostluk Maçı organize edilmesi konusunda da anlaşmaya varılmıştır.

Bu transferin başından bu güne Samsunspor menfaatleri birinci önceliğimiz olmuştur.
Kulübümüzde oynadığı sürece oynadığı futbol kalitesi, takım anlayışı, efendiliği ve düzgün hayatı ile ciddi katkılar vermiş olan futbolcumuz Turgut Doğan şahin'in çıkarları da gözetilmiştir.
Bu transferin her iki takıma, futbolcularımıza hayırlı olmasını dileriz.

Taraftarlarımıza ve Türk Futbol kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Samsunspor Yönetim Kurulu

http://www.samsunspor.org.tr/haberler.asp?id=490

YaşarDoğu

AlıntıSamsun Spor Kamuoyuna,

İçinde bulunduğumuz sezonun sona ermesi ile birlikte merak konusu olan kulübümüz futbolcusu Turgut Doğan şahin'in transferi ile ilgili yeni gelişmeler olmuştur. Söz verdiğimiz üzere derhal ve hiçbir şüphe bırakmayacak şekilde kamuoyu ile paylaşıyoruz;

Futbolcumuzun satışı ile ilgili Sayın Galip öztürk dışında üç kulüp ile görüşülmüş, ciddi pazarlıklar yapılmıştır. Bunların içerisinde Samsunspor menfaatlerine uygun düşen Ankaragücü teklifi değerlendirilmiştir.
Buna göre, Ankaragücü Kulüp Başkanı Sayın Ahmet Gökçek ve kulüp yetkilileri ile 01 Haziran 2010 günü Ankara'da yapılan toplantı sonucunda ön anlaşmaya varılmıştır.
Anlaşma şartlarına göre kulübümüz, belirlenen ücrete ilaveten iki Ankaragücü futbolcusunu lisans hakları ile bedelsiz transferini alacaktır. Bunun dışında uygun şartların oluşması durumunda, devam eden kamp sonrasında karar verilmek üzere iki Ankaragücü futbolcusunun iki yıllığına kiralık olarak kulübümüze kazandırılması kararlaştırılmıştır.
Diğer taraftan, her iki takım için de sezon başında ve uygun bir tarihte Samsun'da Samsunspor-Ankaragücü Dostluk Maçı organize edilmesi konusunda da anlaşmaya varılmıştır.

Bu transferin başından bu güne Samsunspor menfaatleri birinci önceliğimiz olmuştur.
Kulübümüzde oynadığı sürece oynadığı futbol kalitesi, takım anlayışı, efendiliği ve düzgün hayatı ile ciddi katkılar vermiş olan futbolcumuz Turgut Doğan şahin'in çıkarları da gözetilmiştir.
Bu transferin her iki takıma, futbolcularımıza hayırlı olmasını dileriz.

Taraftarlarımıza ve Türk Futbol kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Samsunspor Yönetim Kurulu

Transfer Ankaragücü camiasına ve bize hayırlı olur inş.

Lakin taraftarlardan gelen onca sese kulaklarını tıkayan çakma yönetim demekki açıklama yapabiliyormuş.

**KaR6**

1.200 gibi bir meblag soz konusu ise iyi iş.. ama asıl şimdi baslıyor görev, nasıl kullanılacak o para..

cem

Futbolcumuzun satışı ile ilgili Sayın Galip öztürk dışında üç kulüp ile görüşülmüş, ciddi pazarlıklar yapılmıştır. Bunların içerisinde Samsunspor menfaatlerine uygun düşen Ankaragücü teklifi değerlendirilmiştir

bu açıklamanın sadece bu tarafına katılmıyorum galipten çok para verdikleri içinmi verildi ankaragücü anlayan biri varsa anlatsın bana..

samsunspor.co.nr

Hayırlı olur inşallah 1.200.000 TL iyi degerlendirilmeli.
+2 futbolcu gayet iyi.

Hakan Akman'ın kamp kadrosuna alınacak olması da iyi haber.

Tekrar hayırlı ugurlu olsun her iki takıma ve Turgut'a.

Sevgiler.

cem

Alıntı yapılan: samsunspor.co.nr - 02 June 2010, 21:15:23
Hayırlı olur inşallah 1.200.000 TL iyi degerlendirilmeli.
+2 futbolcu gayet iyi.

Hakan Akman'ın kamp kadrosuna alınacak olması da iyi haber.

Tekrar hayırlı ugurlu olsun her iki takıma ve Turgut'a.

Sevgiler.
1.200 milyar çok iyi para buna artı 2 futbolcu eklenince çok karlı bir transfer inşallah bu parayı transferlerde doğru kullanırlar..

AntZ

Alıntı yapılan: cem - 02 June 2010, 21:00:00
Futbolcumuzun satışı ile ilgili Sayın Galip öztürk dışında üç kulüp ile görüşülmüş, ciddi pazarlıklar yapılmıştır. Bunların içerisinde Samsunspor menfaatlerine uygun düşen Ankaragücü teklifi değerlendirilmiştir

bu açıklamanın sadece bu tarafına katılmıyorum galipten çok para verdikleri içinmi verildi ankaragücü anlayan biri varsa anlatsın bana..

Demek ki bonservisinin Galip Öztürk e verildiği haberi fiyat yükseltmek içinmiş, ya da gerçekten Galip Öztürk yine karşılıksız bir şekilde katkıda bulunacakken gelen tekliflerin kulübün menfaatlerine daha uygun olduğu için bu şekilde bir yol izlenmiş olabilir.

Ne yalan söyleyeyim sonuç benim için oldukça şaşırtıcı oldu. Strateji kelimesinin ne olduğunu bilmeyen adamlar böyle bir strateji izlemiş, gel de şaşırma. Daha da şaşırtıcı olan resmi siteden açıklama yapılması, vay be  :)

Alıntı yapılan: cem - 02 June 2010, 21:18:32
1.200 milyar çok iyi para buna artı 2 futbolcu eklenince çok karlı bir transfer inşallah bu parayı transferlerde doğru kullanırlar..

Alıntı yapılan: samsuni - 02 June 2010, 20:29:02
Benim duyduğum ise Turgut için 800.000 Euro ile 2'si bonservisiyle, 2'si ise kiralık 4 oyuncu alınacağı yönünde... Oyunculardan birisi Anıl'mış... Ayrıca Sercan ve Hakan Akman'ın da kapm kadrosuna dahil edileceklerini duydum...

800.000 euro ise daha da güzel para ben Mehmet abinin teklifini kabul ediyorum, sattım gitti  :)

berusa55

Samsunspor'umuz için hayırlı olması dileğiyle...

serkancengiz

Hayırlı olsun Turguta teşekkürlerimi borç bilirim kimi yönetimle konuşmadan kaçar gibi gider kimide kulubün menfaatlerini düşünür Takıma para kazandırır. Bankasyada ilkdefa bir topçudan para kazanıyoruz bir ilkide yaşadık sayende yönetimimiz ne kadar beceriksiz olsada bu para belki bizim için milad olacak sağol turgut Ankaragücünde başarılar dilerim.