Şenol Demirci: Samsunspor'a Seve Seve Gelirim

Başlatan mehmet yılmaz, 27 May 2010, 20:06:41

« önceki - sonraki »

merkez

Adam bağıra bağıra ben SAMSUNSPORLUYUM diyor,alın beni diye feryat ediyor ...Yeter artık bu aymazlık,yeter artık bu deli saçmalığı,yeter artık Samsunsporluluktan bi haber yöneticilerin vurdumduymazlığı...
Alın Şenolu artık,bu adam bu formayı giymek için daha ne yapsın ?

55cem55

kaç sezondur şenol diyoruz ama dinleyen nerde adam samsunsporlu giresunda 9 gol atmıs diyarbakırı superlıge cıkarmıs oktayda gitmiş daha ne olsun belanızımı istiyorsunuz...

kerem55

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: kerem55 - 29 May 2010, 07:12:31

şenol günboyu, şen taksi durağıyla yanındaki kahvede genelde, senin evin 100m. üstü. uğra da bağla işte :) :)

Oktay'ın gidişini doldurabilecek nadir isimlerden birisidir şenol, yani bir de adam profesyonel ama açıkça diyor, ben samsunsporluyum, daha düşük ücrete bile oynarım diye. kendi kariyerini ,ağırlığını bile riske atıyor, artık görürler inşallah...

GurbetciFanatik

29 May 2010, 11:40:22 #19 Son düzenlenme: 29 May 2010, 11:43:13 samsuni
Alıntı yapılan: merkez - 29 May 2010, 01:11:02
Adam bağıra bağıra ben SAMSUNSPORLUYUM diyor,alın beni diye feryat ediyor ...Yeter artık bu aymazlık,yeter artık bu deli saçmalığı,yeter artık Samsunsporluluktan bi haber yöneticilerin vurdumduymazlığı...

Bu Formayi giyebilmek icin önce takimi Federasyona sikayet etmesi lazim,
bazi oyuncularimiz gibi ancak o zaman göze girir.

Bizim Yönetim zaten nerde ipsiz sapsiz varsa adamlari toplamaya alismislar zaten.

Mustee13

Yönetim camiadan o kadar uzak ki Şenol'dan haberleri bile yoktur. Kendi kafalarına göre hareket ediyorlar.

Taraftar ne diyor, camia ne diyor. Hiç umurlarında değil. Şehrin önde gelenlerinden destek istiyorlar. Önce bu taraftarın camianın desteğini alabiliyorsan al, önce camiayı bir araya getir. Birlik ortamı sağla. Şehrin bürokratları ile birlik sağlanmaz. Onlar siyaset yapar.

Önemli olan tabanda birlik beraberlik kurmaktır.

sadece55

Alıntı yapılan: mimar55 - 29 May 2010, 00:00:57
şenol gelirse oktayın boşluğunu hissetmeyiz cok kart gören bir futbolcuda değil allahtan sakatlık olmazsa 34 mactan fazla oynaya bilir

Usta 34 oynasın yeter bize :) Kupa zaten umrumuzda değil playoff belası da olmadan direk lige çıkarız yeter 34 :p

MeL_55

55 numara'yi busefer bizim takimda giyer.  :D

celebi

şenol gelirse çok iş yapacağı kesin Allahın izniyle.

babasamsunlu

kardeşim  2 yıldır çözemediniz mi bu yönetimi..Samsunsporluyum diyeni gönderiyorlar...O yüzden Şenolu transfer etmez bunlar...Şenol Travzanlıyım deseyde ertesi gün 4 yıllık sözleşme imzalardı...

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

mimar55

adamlar kör kör yada bekleyelim  gürelim belkide biz anlamıyoruzz bu işten :D

erkutdem55

Taraftardan nefret eden bir yönetimin,taraftarı ciddi biçimde arkasına alacak bir futbolcuyu transfer edeceğini hiç zannetmiyorum.

mehmet yılmaz

AlıntıŞenol'da karar günü
[ 31.05.2010 ]

Samsunspor'un gündeminde olan Şenol Demirci'nin menajeri Ziya Şahin,  bugün Samsun'a gelerek Sportif Direktör İsa Turan'la tecrübeli futbolcunun transferi konusunda görüşecek.Kırmızı-Beyazlılarda Sportif Direktör İsa Turan'ın daha önce görüştüğü Samsunlu futbolcu Şenol Demirci'nin menajeri Ziya Şahin bugün Samsun'a geliyor. Deneyimli oyuncuyu Samsunspor'a transfer etmek isteyen Sportif Direktör Turan'ın, Şenol'un menajeri Ziya Şahin'le telefonda görüşerek, "Ben bugün Samsun'a geliyorum. Sende gelirsen, transfer işini netleştirebiliriz" dediği öğrenildi.

sadece55

mehmet yılmaz

Haber Gazetesi öyle yazmış ama öğrendiğime göre Şenol'u ya da menajerini arayan kimse olmamış henüz... Yalnız bir arkadaşına bir yönetici Senol'u sordurmuş, düşünüyoruz, nasıl futbolcudur vs. diye...  Hafta içi netlik kazanır, bakalım...