Samsun - Raylı Ulaşım Sistemi [SAMULAŞ]

Başlatan berusa55, 20 March 2008, 21:23:51

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 08 April 2010, 15:02:06
eskisehirde bursa daki rayli sistemleri gordum bursani sehir yapisi da samsun a benziyor universite ve fakulte sehir disi ve yuksek bi yerde burda ki projede de rayli sistem bir yerden sonra aktarmaya geciyor kimsede neden aktarma yapiyor konforumuz bozuluyor demiyor. ayrica aktarmadan ek ucret kesilmeyecek. bence abartiyoruz.
ben kendi fikrimi söyledim ben olsam dolmuşu tercih ederdim diyorum sen raylıyı tercih et olsun bitsin bu iş...

55.hakan

Alıntı yapılan: kuzey55 - 08 April 2010, 15:18:06
evet bursada kampüsün baya uzağında bitiyo metro.tekrar dolmuş ve otobüs kullanıyolar.ne olursa olsun şehre güzel bir hava katacağı kesin.ayrıca modern taşımacılık adına gerekli diye düşünüyorum.
şehre güzel bir hava katacağı konusunda hemfikirim seninle

Ertuğrul Sağlam

Tren'lerin üzerine sprey boya ile Samsunspor yazılsa YSY'ın dikkatini çekermi?

hakan55

Söyleyeceigi tek kelam 3-5 kendini bilmez vatandaşlar önümüzü kesmey çalışıyor,ama biz samsunumuzu geliştimee kalkındırmaya devam edeceğiz...

berusa55

Testte sorun yok!

Samsun'da 2008 yılında yapımına başlanan ve mart ayı içinde Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir'in katıldığı törenle ilk test sürüşü yapılan Hafif Raylı Sistem'in araç test sürüşü başladı. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projeleri arasında yer alan Hafif Raylı Sistem'de araç test sürüşleri Baruthane ve Kalkancı mahalleleri arasındaki güzergahta yapılıyor. Yapılan test sürüşünde, sistemin durma, kalkma ve hız mesafelerinin verileri yükleniyor.

Kaynak : http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=66988

berusa55

Foto: Erkan Çaykara

Foto: Yavuzhan Karatay

Ollivanders

bomba olmus :) gelince agzım acık kalacak sanırım :D

brigand

kalır kardesim. benimkide kalıcak beraber acarız yzy a :D:D

celebi

sadece55

Projeyi ihaleye çıkış zamanında beri inceliyorum bir mühendis adayı gözüyle.Proje teknik olarak sorunsuz.Sadece şu yapılabilirdi bu yapılabilirdi gibi güzergah sorunları var ama onların da bazılarının ciddi olarak gelecek açısından açıklamaları var...ah YZY bir işi yapınca güzel yapıosun bir de SAMSUNSPORumuza bunun yarı gücünü harcasan uçarız uçar...

mehmet yılmaz

Şehir merkezinde pek bir sorun yok gibi görünüyor güzergah olarak ama Atakum'u ortadan ikiye böldü ve bence mahvetti. Ben Güney Atakum'da kaldım, Kuzey Atakum'a geçebilmek için epey bir yol kat etmem gerekiyor!

Ayrıca Samsunspor'u sevmeyeni ben de sevmiyorum, onun sevdiklerini de, severek yaptıklarını da.... Bize murat aldırmayana Allah da murat aldırmasın heveslerinden!

babasamsunlu

Dostlar be mühendis değilim ama bir inşaat teknikeri olarak şunu söyleyebilirim asrın en kötü projesidir bu..Saçma sapan hem zemin geçitlerle dolu bir sürü yer var..İnanın çok kaza olacak..Aha bu yazdığım yazıyı bir yıl sonra alıntı yapıp size ben dememişmiydim diyecem... :D :D :D :D

gkhn

Öncedende yazdım bende baruthane de kışın sorun çıkacağını düşünüyorum..

kalptenþimþek

26 May 2010, 19:23:41 #343 Son düzenlenme: 26 May 2010, 19:28:50 kalptenþimþek
Raylı sistemin protokollü ilk seferinde, çığnamayacaklarını bilsem :) Samsunspor bayrağıyla raylara zincirleyecem kendimi.. ama bunlara güven olmaz anasını satim, çoluum çucuğum var...

berusa55