Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Hakan aysev en son hangi macta okumustu onu mu diyorsun ustad :) Honduras mıydı

Ollivanders

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Serpico55 - 25 May 2010, 17:17:44
Hakan aysev en son hangi macta okumustu onu mu diyorsun ustad :) Honduras mıydı

fb-ts kupa finalinde okumuştu, gerçekten de iğrençti. hadiseninkini dinlemedim ama milli marşın saçma sapan makamlarla okunup, heder edilmesi hiç şık değil bence... bi ara da ramazanda ezan okutma furyası vardı. i.ne bülent ersoya, zonta iboya bile okutmuşlardı.  >:( >:(

Ollivanders

evet mehmet abi o macta okumustu. O da igrencti yadırgamıstım cok. Guzelim marsın havasını bozuyorlar.

beşnumara

çorum yessledi ;D trabzona ilk yarı 1-0

kuzey55

adanademir gelsin bari en azından adam gibi bi takımla oynayalım.

beşnumara

ben de isterim ama bu takımların arasından sıyrılıp bankasyaya gelirse o şansla süper lige çıkar ;)

kuzey55

tokat da yeniyo telekomu bizim komşular coştu.tokat da gelsin aslında :d

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 25 May 2010, 16:04:13

aha da bu :) yaa akılma ilk geleni yaptım, oylamaya filan katilmicam, maksat elimde bi resim daha olsun, avatar yaparım ben bunu ;D

Kardeşim Ayşe Teyzenin duvarına yazacağına görünür bir yere yaz da herkes okusun  ;) :)

**KaR6**

gurbetçi55

Alıntı yapılan: beşnumara - 25 May 2010, 17:41:23
çorum yessledi ;D trabzona ilk yarı 1-0
sempatik şehir çorum türk telokomunda çıkmasını istiyorum 5 1 unutamadım daha >:(

mimar55

ben bu karadenizsporun...... 1-1 yaptı
hadi çorum hadiiiii

sercan5592

yakın sehır takımlarının gelmesını ısterım

Ollivanders

Ollivanders

Denizlispor'un milli futbolcusu Çağlar Birinci, Galatasaray'a transfer oldu.. Sarı kırmızılılar, çağlar karşılığında Semih, Murat, Erhan Şentürk ve Orduspor'da kiralık olarak forma giyen Serdar Eyilik ile birlikte bir miktar para verecek..

Denizli iyi transfer yaptı hadı bakalım neler olacak!!!