Turgut Doğan Şahin (Ankaragücü'ne Transfer)

Başlatan **KaR6**, 10 August 2009, 22:44:53

« önceki - sonraki »

alperen

tüh kitleyemedik turgutu bursaya..

ElbistanLı4655

Turgut'un Arkasını Onu Oynata Bilecek Bir Oyuncu Lazım ... ;)

kuzey55

istedikleri parayı vermemeyiz diyemedi de :D listede yokmuş...

eakgül55

beşnumara

bursa sezonun bitmesini bekliyor ve duruma göre ozan,sercan ve volkandan gelecek paraya göre turguta teklif yapacaklar.aslında yine de almak için ısrar edecekler ama  bizim için önemli olan bu 3 oyuncudan ne kadar çok para gelirse turguta verecekleri para o kadar fazla olacak.turgut için en ciddi teklifi yapan bursaspordur.Kimse ayak yapmasın :) ısrarla istediklerini biliyorum ama araya başkaları girip fazla para verirse o ayrı.bizim için daha iyi olacaktır.elimizde patlamadan çıkaralım.her an her kulübe gidebilir.kalsa da seneye samsunsporumuzda ne kadar faydalı olacak orası da şüpheli.kafasını verebilecek mi transfer döneminden dolayı onu da düşünmek lazım

kalptenþimþek

Turgutu 2 trilyona okutabilirsek süper olur.. Bursa'nın genel bonservis üst limiti en fazla 700-800 olur..
Benim asıl merak ettiğim, olası bir transferde klüp parayı alabilir mi?

LisandroLopez

Bence gitmezsede bir dahaki sezon aynı performansı göstermeye çalışacaktır sonuçta transfer piyasası bu , takımdan takıma değiştiği için performansını üst düzeyde tutmak zorunda.. Şimdi Bir Bursaspor'a gitmek var,Birde Kayseri,Sivas,Antep vs. oralara gitmek var.
Bence kalırsada üzülmemeliyiz iyi bir hedef konulursa ve ona göre hareket edilirse belki tek başına sırtlar bile..

melihözkan

1,5 yada 2 trılyon verildiği taktirde elden cıkarılmalı samsunsporun paf takımında onun kadar yetenelık gençler var suan samsunsporumuza para lazım ıtenılen herkes satılmalı gıdenın yerı muahkkak ddolar

edmontdante

Turgut'la ciddi ciddi ilgilenen kulüpler var hem de 3-4 tane.

Her neyse gider ya da gitmez ama dün gece Jesus NAVAS'ı izledi mi acaba?

Ollivanders

Bence turgut taş çatlasa 1 trilyon eder . Ustunu vermezler. Evet turkiye de ismail koybasına  , tabataya dunya kadar paralar verildi ama o bejekenin mallıgındandı . Sanmıyorumki Bursa gibi takımlar 2 trilyon versin.

sadece55

Alıntı yapılan: edmontdante - 16 May 2010, 11:01:25
Turgut'la ciddi ciddi ilgilenen kulüpler var hem de 3-4 tane.

Her neyse gider ya da gitmez ama dün gece Jesus NAVAS'ı izledi mi acaba?

Abi Jesus navas bir ara acayip parlamıştı ama bir türlü istikrar tutturamıyor gerçekten

edmontdante

Alıntı yapılan: erdo55 - 16 May 2010, 12:13:54
Abi Jesus navas bir ara acayip parlamıştı ama bir türlü istikrar tutturamıyor gerçekten

Dün gece Almeria-Sevilla maçı.Se3villa kazanırsa Şampiyonlar ligine gidiyor.Beraberlikte gidemiyor.1-2 galip.65 de 10 kişi kalıyor.2-2 oluyor sonra.son 15 dakika Jesus NAVAS sağ koridorda F16 gibi uçuyor.İşte kanat oyuncusu.Ben  10 kişiyle 80 den sonra böyle bir performans hayatımda görmedim.

Burak

bursa da kasa doldu bize de birşey düşer sanırım :)

bu futbol çok ilginç bi oyun jesus navas 25 yaşında hala neden büyük takımlar almaz.milito yıllarca sürekli gol attı 29 yaşında büyük takıma gelebildi.joaquin hala valencia da david villa da hemde valencia nın ekonomik durumu iyi olmamasına rağmen. onlarda ki futbolcuların kültürüyle alakalı sanırım bizimkiler kaçma kaçıyorlar hemen. ayrıca egemen e çok üzüldüm yıllarca bursa da oynadı kaptanlık yaptı gitti takım şampiyon oldu:)

ChucKeR

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 02 May 2010, 23:59:23
Turgut un geleceğini ben G.birliğindeki Burhan Eşer e benzetiyorum.Boy , kilo, hız hemen hemen aynı.Akıbetide aynı olacak kanımca.G.birliği gibi takımların ayarında oynar.İstanbula gitse bile forma şansı bulacağından bile şüphem var.

14 gol atması ve hızı sizi yanıltmasın.

abi boy kilo tamam da turgutta ekstradan zeka var.
türk futbolcudur gö.. kalkar ona bişi diyemem, topsuz oyunda da hiç yok ona da kabulum ama onu adam gibi eğitcek bi hoca bulursa süper ligde bile vasat üstü olur diyorum ben.
stili türk futboluna çok ters, çizgiyi çok iyi kullanıo, bizim kenar oyuncularının savunmadaki zaafıdır çizgiye inen adamar. birebir de geçebilio.
inşallah iyi bir hocanın elinde eğitilir , türk futbolunun ilk 'winger' larından olur. ( o hoca kalpar değil) :D

YaşarDoğu

Geriye dönüp sadece Edmontdante nin yazdıklarını okumanı tavsiye ederim kardeşim.Sadece Edmontdante :) ;)