İsa Turan: Seneye Hedef Şampiyonluk

Başlatan kuzey55, 04 May 2010, 16:26:49

« önceki - sonraki »

sadece55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 13 May 2010, 16:30:57
bu sene düşenelrden siz ne kadar denizliyi hor görsenizde denizli direk çıkacaktır..ankaraspor tam bir muamma..çıkamazlarsa eğer bir izmir takımı daha çıkarılacaktır..geriye bir kontejyan kalır..onuda almak için çok çalışmalıyız çookk...
arkadaşa katılıyorum ..bu senede çıkamazsak tribüne taraftar çekme sıkıntımız olacaktır bana göre..ondan sonrası yalan olur...

Ben denizli olayına katılmıyorum.ekonomik durumları çok kötü onlarda bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşayacaklardır.Ayrıca 1.lige adepte olma konusunda da sıkıntı çekecekler diye düşünüyorum.

kuzey55

playofflardan adana ve konyanın kesin çıkması gerek.seneye ciddi rakiplerimiz olurlar.denizli ne kadar iddaalı olsada konya bile bu kadroyla kötüyken favori olacaklarını sanmıyorum.biz adam gibi kadro kurarsak seneye ilk 2 den çıkarız. iş bizde bitiyo bence.hava yakaladıgımızda bu şehrin ve taraftarın neler yapabileceğini biliyoruz.yeterki biraz iddaalı olalım.

Ömrüm Tribünlerde Geçti

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 13 May 2010, 16:30:57
bu sene düşenelrden siz ne kadar denizliyi hor görsenizde denizli direk çıkacaktır..

Katyılıyorum.Birde şöyle bir durum var denizlisporun hiç borcu yok.25 trilyon borçtan  2 trilyon borçları kalmıştı.Bu senede 20 küsür trilyon Lig Tv den geldi şu anda kasasında 15 trilyon paraları var.Bu sene Karabük nasıl çıktıysa denizlide o şekilde rahat çıkacaktır.Para Para Para

@erdo

Denizlinin borcu yok kardeşim

babasamsunlu

borçları ödedik hiç borcumuz yok diyordu başkanları..ayrıca genç kadrolaı var benim bildiğim kadarıyla..

kalptenþimþek

Mevcut yönetim anlayışıyla asansöre binmeyelim, neme lazım..

smsnlu55

Ziyaaaaaaaaaaaaaaaa
Çakıyla Aslan mı öldürdün :D :D :D :D

Tufan

beyler seneye Diyarbakırın 1 kontenjanı var onu unutmayın. Ankaraspor muamma Denizlinin 1-2 sene takılacağını düşünüyorum.

erkutdem55

Kontenjanı var mı bilmem ama Samsun'a gelince çekeceği var,onu biliyorum.

Serkan

BU TAKIM SENEYE SÜPER LİGE ÇIKACAK........!!

inşallah :p

LisandroLopez

Ben yönetici olsam bir tane orta saha bir tane stoper ve eski Ordu'lu Bruno'yu alırdım.
Hatta neyim var neyim yok Bruno'ya yatırırdım.
Müthiş bir oyuncu bize böyle bi adam lazım..
3 transferle bu takım yine play off yapar.

melihözkan

sol beke sağ beke forvete  ofansıf ve bırde super bı golcuye ıhyıtacmız var 20 pozısyona gırıyosa 12 atcak bı golcu lazım 5 nokta transferle dırek cıkarız ve tabi elimizdeki kadroyu dagıl mazsakk

ramcQ_55

şampiyonluk lafı bile süper inşallah oynarız şampiyonluğa

Ollivanders

Yalancılar.... Size inanan sizin gibi olsun !

Dartagnan

ne kadar kolay beee taraftarı umutlandırıp agzına etmek.Helal olsun 4 senedır basarıyla yapılan tek sey bu.5 mac kazanırız hasta yataktan kalktı ıfadelerı.Sezon bıttı bınbır cesıt duyulmadık ıddıalar.Ama hepsı faso fıso .Bır zaman gelecek bu taraftar sızı affetmeyecek kı o sınır coktan asıldıgına ınanıyorum.Trıbune baktıgınız zaman  cogu kısıyı bulamayacaksınız arkanızda.Sız altınızda jiplerle samsun da piyasa yapmaya devam ede durun bu taraftar kan aglasın.Yazıklar olsun sıze  ve bu sehre.

kaptan 55

dandini dandini dastana,eeee eeee eeeee