İsa Turan: Seneye Hedef Şampiyonluk

Başlatan kuzey55, 04 May 2010, 16:26:49

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

bu başlığa koyulablecek en güzel gazete küpürü bence..öyle lafla değil icraatla şampiyonluk hedefi söyleyceksin..O sene nasıl önümüzün kesildiğini hatırladıkça içim sızlar halen..şimdi bunların 2.ligde kümede kaldık diye sevinmelerini görünce gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum..

Al İsa bu gazete küpürünüde iyice oku..Oku ki bir daha bir cümle kurarken bu takımın ne adar büyük olduğu aklına gelsin...

furkan5534

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 04 May 2010, 16:50:13
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

yalancı yalancı sana kimse inanmaz.. :):)

O kadar çok yalan söylediniz ki bizlere artık doğru bile söylüyor olsanız size kimse inanmaz..

kolpa ıste ne yapıcan 5 senedır aynı

celebi

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 09 May 2010, 12:01:08
bu başlığa koyulablecek en güzel gazete küpürü bence..öyle lafla değil icraatla şampiyonluk hedefi söyleyceksin..O sene nasıl önümüzün kesildiğini hatırladıkça içim sızlar halen..şimdi bunların 2.ligde kümede kaldık diye sevinmelerini görünce gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum..

Al İsa bu gazete küpürünüde iyice oku..Oku ki bir daha bir cümle kurarken bu takımın ne adar büyük olduğu aklına gelsin...

Baskent_Samsunspor

kümede kalmaya sevinmek samsunspor için resmen ihanettir bu takımın tek hedefi sadece şampiyonluktur playoff falan hikaye yeter ula yıllardır çektiğimiz eziyet... ne olursa olsun yüreğiniz adam gibi olsun

Pergani 55

ramcQ_55

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 10 May 2010, 23:02:33
inşallah şampiyon oluruz

inşallah deyip beklemekden başka caremiz yok
inşallah inşallah inşallah

babasamsunlu

Site yönetimine sesleniyorum..Bu sene sezon başlamadan önce mevlüt okutalım..Stadda kurban keselim....rakip takım kulübesine kurbağa bacağı büyüsü yaptıralım...artık işimiz ya Allaha ya da hurafeye kaldı..Lütfen tedbirmizi zamanında alalım sonra sıkıntı yaşamayalım :):):):):)

sadece55

aslında şehiri ayağa kaldırmak için şimdiden bişeyler yapılabilse güzel olur

engizli55

ya sampiyonluk yada sampiyonluk olmali play off u duymak bile istemiyoruz artik

beşnumara

bizim bu saatten sonra playofflarla işimiz olmamalı.seneye 2. ligde 5. yılımız.ne yapıp ne edip direk çıkmalıyız.ona göre kadro kursunlar.playoflarda garanti mi verecekler bize.bu bünye o acıyı kaldıramaz.gidip elenmek var işin içinde.sonra baştan başla işin yoksa

beşnumara

mert direk çıkalım da ben son maçın son dakikasına kadar beklerim öyle daha zevkli olur :)

celebi

Alıntı yapılan: beşnumara - 12 May 2010, 00:19:48
bizim bu saatten sonra playofflarla işimiz olmamalı.seneye 2. ligde 5. yılımız.ne yapıp ne edip direk çıkmalıyız.ona göre kadro kursunlar.playoflarda garanti mi verecekler bize.bu bünye o acıyı kaldıramaz.gidip elenmek var işin içinde.sonra baştan başla işin yoksa

CeLiL_55

rahat bi 5 sene daha çıkamayız.

Ömrüm Tribünlerde Geçti

Bu sene çıktık çıktık,çıkamadık bir daha zor çıkarız.Süper Ligden düşen takım 20 trilyona yakın para ile düşüyor,zaten 10 trilyonluk takım kurduğunuz zaman çıktınız demektir.Ne yapılıp,ne edilip bu sene çıkılmalı ve ilk sene düşülmemeli.

babasamsunlu

bu sene düşenelrden siz ne kadar denizliyi hor görsenizde denizli direk çıkacaktır..ankaraspor tam bir muamma..çıkamazlarsa eğer bir izmir takımı daha çıkarılacaktır..geriye bir kontejyan kalır..onuda almak için çok çalışmalıyız çookk...
arkadaşa katılıyorum ..bu senede çıkamazsak tribüne taraftar çekme sıkıntımız olacaktır bana göre..ondan sonrası yalan olur...