Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre

okull bitmezz abi  .:.:.  1dk!!!

celebi

**KaR6**

d.bakır'ın malabadi köprüsünde, trabzonun sumela manastırında, istanbul'un fatih sultan mehmet koprusunde nasıl Samsunspor atkısı açtım, aaaz sonra ;D

mehmet yılmaz

miniaturk'te miydin? :)

ankaragücü kötü oynuyor maalesef. şu ilhan parlak futbolcu ya, birşey demiyorum artık. ilhan parlak2ın gol atma ihtimali 0 ( sıfır) birşeylr yaparsa rothen yapar.

**KaR6**

hay maşallah ;D  millet nası bakıyo, hele ts formali ip ne? nin biri dolanıyo peşimde, dua etsin yalnız değildim :)

Ollivanders

mehmet yılmaz

kaleciye eyvallah da da ilhan parlak malına bak...

Ollivanders

celebi

şşşşşşşşşttttt ilhana laf yok

mehmet yılmaz

yazıklar olsu la ankaragücüne de, fewnere de. sen git ts'ye kupayı ver, sonra lige asıl.. serkan kırıntılıda okan karabulut izleri görüyrum. 3-0 oldu.

Tufan

bu Serkan'a geçen sene o kadar sövdüler yine gönderemediler takımdan maçı izlemiyorum çok mu rezil oynuyor.

**KaR6**

abi, ümit ozat diyorum baska da bişe demiyorum.. bi de sahadan atılmıs filan, kimi kandırıyosunuz allah aşkına.. yedirirler mi adama öyle kolay kolay şampiyonlugu..

celebi

tese  nin kupayı aldığı zaman febenin şampilişğini belliydi arkadaşlar yormayın bu kadar kafanızı

**KaR6**

Alıntı yapılan: celebi - 09 May 2010, 21:28:16
tese  nin kupayı aldığı zaman febenin şampilişğini belliydi arkadaşlar yormayın bu kadar kafanızı

dogru diyosun abi, aynı seyi maçtan önce dedim arkadssa, iddaa dan aldı parayı tek maçtan kupada..

beşnumara

A2 takımdan A takıma çıkarılan mustafayı tanıyan varsa ona ulaşsın 44 numaralı formayı da bir daha giymesin.gitsin malatyada giysin o formayı.hangi kulüpte oynadığının farkına varsın.yoksa ben mi çok hassas düşünüyorum bilmiyorum ki