İsa Turan: Seneye Hedef Şampiyonluk

Başlatan kuzey55, 04 May 2010, 16:26:49

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Hakkı tomaç, tutu, kosif falan şampiyon olucaz hedeflerimiz var dese hasss s... derim ama İsa Turan'ın diğerlerinden daha samimi ve içten bi görüntüsü var kazandığımız zamanki mutluluğu, kaybettiğimiz zamanki üzüntüsü yüzünden okunabiliyor. Bizden biri gibi. Laflarını tartarak söylüyor yönetim biraz olsun İsa Hoca'nın istekleri doğrultusunda işler yapsa kafaya oynamamız içten bile olmaz. Görüyoruz az uyanık olan yere sağlam basabilen takımlar başarılı olabiliyor bankasyada... Kaldı ki 3-4 maç kazandığımızda şehirde müthiş havaya giriyor. Allah görüyor taraftarın ettiği duaları, çektiği çileleri, takıma olan inancını, tutkusunu inşallah seneye bankasyada olan son sezonumuz olur. İnşallah!

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 05 May 2010, 02:44:14
Sezon sonu : Hedef şampiyonluk
Sezon başı hazırlıkları : Genç bir takımız, maddi sıkıntılar yaşıyoruz, geleceğin takımını kuracağız

Sezon içi : Hedefimiz ligde kalmak
Sezon sonuna doğru : Ligde kaldık mutluyuz, gelecek sene hedefimiz süper lig

YaşarDoğu

Kim inanır kim inanııııır

isa turana(erkut tutu,hakkı tomaç) kim inanır.

kim inanır kim inanıııır ,

olsa olsa kadir inanır... >:(

kalptenþimþek

Orduspor maçında bu şehrin geride gelenlerine bir mesaj yollamamız lazım..

gurbetçi55

germencisse

Bu taraftar çok duydu bu sözleri..sözde kalınmayıp icraata geçmekte mesele ;)..

Pergani 55

bu sefer kesin süper lige çıkacagız... diye hakırmak istiyorum   
seneye ne olacagı belli olmaz bu kadar ümitsiz olmayın

kaptan 55

güçlü bir yönetim oluşmadıkca bunlarla çok zor.

lucarelli

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 05 May 2010, 14:35:57
Kim inanır kim inanııııır

isa turana(erkut tutu,hakkı tomaç) kim inanır.

kim inanır kim inanıııır ,

olsa olsa kadir inanır... >:(

Kadir bile inanmaz artık...

berusa55

Artık bu sözler kabak tadı vermeye başladı. En azından şu açıklamaları yapmadan şampiyonluk yarışı içinde bulalım kendimizi de "Ha! Bu sefer olacak galiba" diye ufaktan ufaktan ümitlenelim.

Mustee13

ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz

sadece55

İlk transfer ile belli olur ne yapcağımız bu sene

brigand

mayıs 2011 de inanırım. daha umutlanmıcam diye çok önceden söz verdim ben kendime. inş daha sakin daha planlı olarak hazırlanır bu takım sezona.

cem

celile yakın bir şahısla muhabbet ederken azından şu laf çıktı samsunspor celile olan 600 milyarlık borcu öder tahtayı öyle açtırır...
bende kibar dilde dedimki celil kendini kurtarsın bu işlere daha sonra baksın(anladıysa).........