Nihayet !!! Engin Uzun istifa etti !!!!

Başlatan ali ihsan, 26 September 2006, 15:14:05

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Türk Telekom Lig A'ya şampiyonluk parolasıyla başlayan, ancak beklediği sonuçları alamayıp hayal kırıklığına yol açan Samsunspor'da Futbol Şube Sorumlusu Engin Uzun görevinden istifa etti.

Samsunspor'da yıllardır zamanının ve parasını vererek fedakarca görev yaptığını söyleyen Uzun, "Sezon başından bu yana bir gurup taraftarın şahsımla ilgili olumsuz tezahüratları devam etti.

Son oynadığımız Altay maçında belden aşağı vurmaya başladılar. Ben onurlu bir insanım. Bu tezahüratları hak etmediğimi düşünüyorum. Bu olumsuz tezahüratları kabullenemediğim için görevimden istifa ettim" dedi.

Çok şükür beee...Defol şahsiyetsiz herif.......

AllydeenleaR

hele şükür takımdan yavaş yavaş pislikler dökülmeye başlıyor

Forvetim

Varan Biiirrr,,,
Hayırlı Uğurlu Olsun. Yerine gelecek adam senden milyon kere onurlu ve adam gibi adamdır eminim. Trabrumlar temizlenene kadar Kulübe destek yok...Hepsi paşa paşa defolup gi-de-cek...2.lig B de olsak ta gam yemem yeter ki bu kulüp ÖzSamsunluların olsun...Trabzon yanlılarıyla süperlig de olmaktansa ÖzSamsunlu yönetimle 2.lig A da kalmayı tercih ederim.

Tamer55

sezon başından beri belden aşağı vuruyorduk şimdimi aklı başına geldi

Amsterdamli

Hayirli olsun, uzun zamandir bekledigimiz bir gelisme.

veis

arkadaşlar bu adamı tanımam gitsin diyordunuz gitdi.umarım sonuç bizim için hayırlı olur.

kadir55ist

selam
inşallah samsunumuz için hayırlı olur

bengülü

çok iyi oldu geç gelen bir istifadı bence samsunspor için iyi bir gelişmeydi

oğuzhan55

Genel menejer arayan bir kulüp için futbol şube sorumlusunun istifa etmesi iyi bir gelişme.İşte şimdi iyi bir menejerle anlaşmanın tam zamanı.Tabii Engin Uzun'un yerine futbol şube sorumlusu olarak yeni bir isim görevlendirilecekse bunun pek faydası olmaz.

King Of The North

Vardı da ne faydasını gördük gitti işte belki faydası dokunur.Anti Trabzon ve İstanbul köpekleri.

Sadece Samsunspor

oh be hele şükür bu adam gitti bide şu yönetimdeki bazı adamlar gitse tam olacakda bakalım gelecek haftalarda kaç tane istafa olucak :?:

Gurbetci Bülent

Böyle istifalr duyunca yenildimiz maclara cok üzülmüyorum,diyorimki keske 2-3 mac daha yenilsekde  yönetimden cogu istifa etse böyle yenilgiye can kurban.
Ondan sonrasi insallah hakiki samsunsporlular basa gelirde bizde düzlüge ciksak.
Arkadaslar bence bu sezon sampiyonluktan felan hic bahsetmeyelim o isi seneye birakalim.
Takimi ileriye dönük genclerlen oturturalim ona göre transferler yapilsin bu sezon lig a da tek hazirlik yapalim , insallah yeni yönetimde gelirde onlarda kendilerini hazirlar, biz bu sene sampiyon olcagiz diye maclarimiza gidersek bosu bosuna kendimizi ve futbolculari üzeriz görünen köy kilavuz istemet bu sene cok zor ( malesef ) gelecegin takimini kuralim.

Serkan

işallah kabul eder gündem değiştirmek için planlı istifa olmasında!!

Tamer55

gündemi değiştirebilirlerde puan cetvelini değiştirebilir mi

timofte

Alıntı yapılan: "veis"arkadaşlar bu adamı tanımam gitsin diyordunuz gitdi.umarım sonuç bizim için hayırlı olur.

Kardeş bu adamı tanımıyordun, peki söylediklerini de mi okumadın?

Ercan Koloğlu istifa ettiğinde "yeni baklavacı açtı, ticarete atılmak için istifa etmiştir" dediğini, "Samsunsporluların % 90'ı başka takım destekliyor benim Trabzonspor üyeliğinden istifa etmem neyi değiştirir" sözlerini duymadın mı? ,

Samsunsporlulara bu kişinin istifası hayırlı ve uğurlu olsun.

Hala "bir grup taraftarı" suçluyor. Halbuki onu hemen hemen hiçbir taraftar sevmiyor. Eminim birçok futbolcunun da bu adam yüzünden morali huzuru bozuluyordur. Uzun'a bundan sonraki hayatında başarılar. Artık Trabzonspor'daki üyeliğinden istifa etmesine de gerek kalmadı.